Web Analytics Made Easy - Statcounter

"امیدوار رضایی" معاون قوانین مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به طرح یک فوریتی تنقیح قوانین مالیاتی کشور که امروز (چهارشنبه 30 فروردین ماه) در دستور کار خانه ملت قرار داشت، گفت: طی 110 سال قانونگذاری در کشور قوانین متعددی در بخش‌های متفاوت بوجود آمده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این امر با تلاش معاونت قوانین مجلس موضوعات هم‌ راستا و قوانین مرتبط با یک موضوع خاص، تنقیح و برای هریک از موضوعات یک کد خاص تعریف شد.
رضایی تاکید کرد: قوانین مرتبط با حوزه مالیاتی در کشور هم از 110 سال پیش تاکنون حدود 778 مورد جمع‌آوری شد، سپس وضعیت آنها مورد بررسی قرار گرفت و ابتدا قوانینی که نسخ صریح می‌شدند در روزنامه سراسری منتشر شد.
معاون قوانین مجلس تصریح کرد: همچنین حدود 370 مورد هم نسخ ضمنی شده بودند یا به شکل غیر ضرور در آمده بودند، چرا که موضوعیت آنها گذشته بود و در شرایط فعلی قابلیت اجرا نداشتند که آنها نیز جمع آوری شد و هر کدام به طور جداگانه دسته بندی شد و در قالب گزارش تنقیح قوانین مالیاتی تقدیم مجلس شد.
وی بیان داشت: در اولین جلسه مجلس دهم نیز یک فوریت آن به تصویب رسید و امروز نیز با رای 157 نماینده و با مساعدت هیئت رئیسه به تصویب رسید و از این به بعد بر عهده معاونت قوانین است که حدود 90 قانون حوزه مالیاتی را در قالب یک مجموعه با عنوان کتاب قانون مالیات منتشر کند تا به عنوان یک مرجع رسمی مورد استفاده همه گروه های هدف قرار گیرد.
رضایی اذعان داشت: اقداماتی که در مورد قوانین مرتبط با امور مالیاتی انجام شده در حوزه‌های مختلف من جمله حوزه سلامت، تامین اجتماعی، پولی بانکی، آموزش، ورزش و سایر موضوعات دیگر انجام می‌شود و گروه های مخاطب به جای مواجهه با انبوهی از قوانین مختلف و غیرمنسجم یک مجموعه واحد و قابل رجوع را در پیش روی خود خواهند داشت.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۸۶۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون شورا‌ها باید اصلاح شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی موسی‌الرضا حاجی‌بگلو شامگاه پنجشنبه در همایش روز ملی شورا‌ها در مشهد با تأکید بر ضرورت اصلاح قوانین شورایی کشور افزود: براساس قوانین و احکام اسلامی، قانون شورا‌ها باید اصلاح شود. این تکلیف ما به عنوان قانون‌گذار است که شرایط را برای عمل مؤثرتر شورا‌ها فراهم کنیم و عمل مؤثر نیز در گرو افزایش ضریب تأثیرگذاری بر دستگاه‌های مجری قانون است.

وی افزود: این نیاز مبرم نه‌فقط در سطح نهاد‌های عالی در نظام شورایی بلکه حتی شورا‌های اسلامی شهر و روستا نیز وجود دارد تا بتوانند نمایندگی شایسته و مطلوبی از مردم داشته باشند.

حجت‌الاسلام نصرالله پژمان فر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: از روستا‌های با ۲۰ خانوار جمعیت گرفته تا کلانشهر‌های چندمیلیون نفری، این شورا‌های اجتماعی شهر و روستا هستد که در مقام حلقه واسطه میان حاکمیت و مردم عمل می‌کنند. بر همین اساس، از آن‌جا که تکلیف ما ناظر بر تقویت امیدواری در مردم است، شما عزیزان باید به موازات پیگیری مطالبات مردم، انعکاس‌دهنده خدمات قابل توجهی باشید که امروزه از طرف دولت درحال انجام است.

وی افزود: این یک حقیقت غیرقابل انکار است که دولت سیزدهم در عرصه اجرای قوانین، مجلس در حوزه قانون‌گذاری و قوه قضاییه در راستای رسیدگی به شکایات، تحول چشمگیر و اراده قابل توجهی از خود نشان داده‌اند و اینجاست که شورا‌ها می‌توانند به میدان بیایند و همانطور که حرف مردم را به گوش مسئولان می‌رسانند، خدمت نظام را هم به اطلاع مردم برسانند.

دیگر خبرها

  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال