Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه>آسیب‌ها - ایسنا نوشت: قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به فعالیت 2400 سازمان مردم نهاد در کشور در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی، نقش این سمن‌ها را در کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار تاثیرگذار عنوان کرد.

علی مویدی در همایش منطقه‌ای صیانت و گفتمان‌سازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: دغدغه و نگرانی اعتیاد فقط متعلق به کشور ما نیست و جهانیان با این مشکل مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اعتیاد یک تهدید جدی برای جامعه بشری است، افزود: هر کس به سهم خود و به نقش خود در این امر دخیل است و باید برای پیشگیری و مبارزه با آن اقدام کند.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه اعتیاد جزو سه تهدید اصلی جهانی بوده و حتی از بمب اتم هم امروز این تهدید جدی‌تر است، عنوان کرد: در حدود 250 میلیون نفر در دنیا امروز به این بلای خانمان سوز مبتلا هستند.

وی گفت: امروز سازمان ملل وقت، فکر و امکانات خود را برای مسئله کاهش و پیشگیری اعتیاد بسیج کرده است و حتی شاید به بحث بمب اتم به این میزان نپرداخته باشد.

مویدی در ادامه گفت: نظام ما در بحث مبارزه با اعتیاد در سه چهار دهه گذشته اقدامات در خور تقدیری انجام داده است و همواره در نشست‌های سازمان ملل که حضور یافتیم از ایران به عنوان پرچمدار مبارزه با مواد مخدر یاد کرده‌اند.

وی بیان کرد: اما ما در بخش‌هایی عقب هستیم که با توجه به دانشمندان و جوانان فعالی که در عرصه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی داریم می‌توان بخشی از این عقب ماندگی‌ها را رفع و جبران کرد.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد: امروز رویکرد ما رویکردی کاملا اجتماعی محور و بر اصل پیشگیری متمرکز است و در حوزه مقابله هم باید بتوانیم نقاط مغفول گذشته را جبران کنیم.

وی افزود: هرچند در گذشته تلاش‌های خوبی صورت گرفته اما هرچقدر که زمان می گذرد اثربخشی آنها متاسفانه کمتر می‌شود.ما ورود موادمخدر را به کشور یک توطئه و تهدید می‌دانیم، اما همیشه تا بستر فراهم نشود این مسئله نمی‌تواند ظهور و بروز پیدا کند.

وی ادامه داد: از سال گذشته بسیج همگانی اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر را فعال کرده‌ایم که خوشبختانه به کاهش بحث اعتیاد هم منجر شده است.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: امروز برای تمامی اقشار جامعه از بانوان باردار معتاد تا سالمندان معتاد، دارای برنامه به روز و علمی هستیم و می‌خواهیم در حوزه مقابله، پیشگیری، درمان، سلامت و صیانت به یک اعتدال برسیم.

وی گفت: معلمان ما در آموزش و پرورش سه کتاب برای دوره‌های ابتدایی در بحث پیشگیری از اعتیاد تالیف کرده‌اند که رونمایی شدند و در سال تحصیلی آینده این کتاب در اختیار معلم قرار می‌گیرد که حداقل پنج دقیقه معلم باید در بحث پیشگیری از اعتیاد در کلاس از این کتاب بحث کند.

مویدی در ادامه با تاکید بر اینکه پیشگیری از اعتیاد یک کار حاکمیتی نیست، گفت: راهی جز کاهش آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد نداریم.

وی همچنین به فعالیت 2400 سازمان مردم نهاد در کشور در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره و اعلام کرد: سال گذشته برای اولین بار همایشی با حضور بیش از یک هزار سازمان مردم نهاد را برگزار کردیم که جزو کارهای باعظمت و ویژه بود.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در پایان، ارتقای سطح علمی و دانش تخصصی سازمان‌های مردم نهاد، بهره گیری از فضای مجازی در راستای کاهش آسیب‌ها توسط سمن‌ها و جریان سازی اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر در جامعه و کانون‌های هدف را بسیار مهم تلقی کرد.

47234

کلید واژه‌ها : مواد مخدر - پیشگیری از اعتیاد - دانش‌آموز - ستاد مبارزه با مواد مخدر -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۹۸۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: پارسال بیش از چهار هزار و ۷۰۰ متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند که ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد هم کودکان کمتر از ۱۸ سال بودند.

مهدی ابراهیمی افزود: آزمایش اعتیاد بیش از هزار و ۸۹۰ متکدی، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

وی افزود: ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسوولان مربوطه صورت گرفت و در این راستا، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی افزود: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

وی ادامه داد: تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود از این رو طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی در دستور کار است.

دیگر خبرها

  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • توقیف کامیون حامل ۲۶۷ کیلو مواد مخدر شیشه در غرب تهران
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • ۵۷۰ کیلوگرم تریاک با همکاری پلیس استان سمنان کشف شد
  • امحای ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روانگردان مکشوفه
  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان
  • امحای ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روان‌گردان در کرمانشاه
  • انهدام ۲ باند توزیع مواد مخدر و کشف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه