Web Analytics Made Easy - Statcounter

"جف سشنز" وزیر دادگستری دولت دونالد ترامپ در یک برنامه رادیویی با توهین و کوچک شمردن ایالت پنجاهم آمریکا، رای یک قاضی فدرال این ایالت در لغو فرمان ضد مهاجرتی ترامپ را به سخره گرفت.

به گزارش عصر ایران به نقل از نیویورک تایمز سشنز که در یک برنامه رادیویی معروف سخن می گفت در انتقاد از لغو فرمان ضد مهاجرتی ترامپ از سوی یک قاضی فدرال در ایالت هاوایی، بدون اشاره به برابری حقوقی هاوایی با دیگر ایالت های آمریکا ، "هاوایی " را تنها با عبارت "یک جزیره در اقیانوس آرام" توصیف کرد!

او به "مارک لوین" مجری معروف یک برنامه رادیویی گفت:" وافعا جای تعجب دارد که قاضی جزیره ای در اقیانوس آرام می توان حکمی صادر کند که بر اساس آن فرمان اجرایی رییس جمهور ایالات متحده آمریکا را لغو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





اشاره سشنز به حکم قاضی فدرال "دریک واتسون " بود که پس از صدور دومین فرمان ضد مهاجرتی ترامپ در ماه فوریه، این فرمان را مغایر با قانون اساسی آمریکا دانسته و لغو کرده است.
اظهارات سشنز ناراحتی سناتورهای ایالت هاوایی را سبب شده و سناتور دموکرات " مازی هیرونو" در حساب توییتری خود با انتقاد از سشنز ، این سخنان را جاهلانه و خطرناک توصیف کرد.

"برایان شاتز" دیگر سناتور دموکرات ایالت هاوایی نیز در حساب توییتری خود نوشت: جناب دادستان کل؛ شما خود در سال 2013 به عنوان سناتور به قاضی واتسون رای اعتماد دادید. و آن جزیره ای که از آن صحبت می کنید "اوآهو " است که خانه من است. بهتر است با احترام بیشتری درباره هاوایی صحبت کنید."

گفتنی است سشنز که پیشتر سناتور ایالت آلاباما در سنای آمریکا بود در سال 2013 به قاضی "دریک واتسون" رای اعتماد داده بود . قاضی واتسون که پیشنهاد شده از سوی اوباما بود با 94 رای مثبت سناتورها و بدون رای منفی به عنوان قاضی فدرال ایالت هاوایی منصوب شده است.

هاوایی که پنجاهمین ایالت آمریکا محسوب می شود جزیره ای نزدیک قاره آمریکا در اقیانوس آرام است که از سال 1959 پنجاهمین ایالت آمریکا محسوب می شود. این ایالت همچنین زادگاه باراک اوباما رییس جمور پیشین آمریکا است.

سخنگوی وزارت دادگستری آمریکا در واکنش به انتقادهای سناتورهای ایالت هاوایی اعلام کرده است: این ایالت زیبا زادگاه نوه آقای سشنز است و او به هیچ وجه قصد توهین و تخفیف آن را نداشته بلکه منظور او بیشتر اعلام نارضایتی از بی اثر کردن بخشی از قدرت و اختیارات رییس جمهور آمریکا از طریق صدور حکم یک قاضی بوده است.





منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۰۳۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف

فرارو- این مورخ از سال ۱۹۸۴ میلادی نتیجه تمام انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده را به درستی پیش بینی کرده است. او اعلام کرده که برای شکست بایدن در مقابل ترامپ در ماه نوامبر "اشتباهات زیادی باید رخ دهد".

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، این استاد تاریخ در دانشگاه امریکایی در واشنگتن دی سی سیستمی را ابداع کرده که آن را "سیزده کلید" می‌نامد و کتابی در دهه ۱۹۸۰ میلادی نوشت که این ایده را توضیح می‌داد. او نظریه خود را با الهام از  "ولادیمیر کیلیس" دانشمند روس زلزله شناس مطرح کرده است.

کیلیس پس از وقوع یک زلزله عظیم در ژاپن و زلزله‌ای دیگر در مرکز کالیفرنیا در سال ۲۰۰۳ که در دوره زمانی پیش بینی شده توسط تیم بین المللی وی رخ داده بودند توجهات زیادی را به خود جلب کرد.

 لیچمن می‌گوید تکنیک اش او را قادر می‌سازد نتیجه آرای رای دهندگان را صرفا بر اساس عوامل تاریخی و نه با استفاده از نتایج نظرسنجی ها، تاکتیک‌ها یا رویداد‌های تبلیغاتی ترجیحی نامزد‌ها پیش بینی کند.

علیرغم نتایج نظرسنجی‌ها که نشان می‌دهند بایدن در سطح ملی با مشکل مواجه است و در چندین ایالت نوسانی عقب‌تر از نامزد رقیب اش می‌باشد لیچمن معتقد است که او کماکان رئیس جمهور باقی خواهد ماند و با چالشی جدی مواجه نخواهد بود. او می‌گوید: "برای آن که بایدن در انتخابات متحمل شکست شود خیلی مسائل باید اشتباه پیش بروند".

نظرسنجی‌هایی که نشان می‌دهند وضعیت ترامپ در سطح ملی و در ایالت‌های کلیدی در حال تغییر جدی است لیچمن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهند. او می‌گوید: "آنان مسحور چیز‌های اشتباهی شده اند که همانا نتایج نظرسنجی‌ها است. نخست آن که نتایج نظرسنجی‌هایی که شش تا هفت ماه پیش از انتخابات پیش بینی کنند از نظر من ارزشی معادل صفر دارند. همواره ممکن است یک رویداد فاجعه آمیز به اندازه کافی خارج از محدوده کلید‌ها رخ دهد که می‌تواند بر انتخابات تاثیر بگذارد. در اینجا ما برای اولین بار نه فقط یک رئیس جمهور سابق بلکه یک نامزد اصلی حزب را داریم که محاکمه می‌شود و چه کسی می‌داند که اگر او محکوم شناخته شود که احتمال تحقق این سناریو نیز زیاد است چگونه ممکن است همه چیز تغییر کند".

لیچمن می‌گوید پاندمی کووید – ۱۹ یک رویداد تاریخی بود که او را وادار کرد پیروزی بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۰ را پیش بینی کند. او می‌افزاید: "ترامپ فکر می‌کرد کارزار انتخاباتی اولویت و اهمیت بیش تری دارد و به طور اساسی با پاندمی کووید مقابله نکرد. همین موضوع باعث باخت اش شد".

با این وجود، برخی از "کلید"ها به نفع ترامپ عمل می‌کنند. یکی از آن کلید‌ها وجود نامزد سوم است که ممکن است "رابرت اف کندی جونیور" نقش آفرین اصلی ان در رقابت انتخاباتی باشد. دو کلید دیگر مربوط به اقتصاد هستند. علیرغم آن که برخی از اعداد و آمار‌های اقتصادی ممکن است به نفع بایدن باشند، اما او از این نظر هنوز با بهبود رتبه در زمینه محخبوبیت مواجه نبوده است. ناآرامی‌های اجتماعی کلید دیگری می‌باشد که علیه بایدن عمل می‌کند. بسیاری از دانشجویان معترض ضد اسرائیل بایدن را به دلیل حمایت از اقدامات اسرائیل علیه مردم غزه، "جو نسل کُش" خطاب می‌کنند. هم جذابیت رئیس جمهور فعلی و هم کاریزمای رقیب نیز به عنوان یک کلید در نظر گرفته می‌شود و در حالی که بسیاری احساس می‌کنند هر دو نامزد بسیار پیر هستند به نظر می‌رسد سن بیش‌تر بایدن در مقایسه با ترامپ عاملی به ضرر بایدن باشد.

البته لیچمن در سال ۲۰۰۰ میلادی از نظر فنی نتیجه انتخابات امریکا را اشتباه پیش بینی کرد او پیش بینی کرده بود که "ال گور" برنده انتخابات می‌شود. البته لیچمن خود معتقد است که نتیجه آن انتخابات "به سرقت رفت" و می‌گوید ال گور رای مردم را کسب کرده بود. او می‌افزاید: "افراد زیادی هستند که دوست دارند شکست من را ببینند. واقعیت آن است که من یک انسان هستم. در نتیجه، نمی‌توان گفت که سیستم پیش بینی من هرگز دچار خطا نمی‌شود. هیچ چیز در دنیای انسانی کامل و قطعی نیست".

از جمله کلید‌ها در سیستم پیش بینی لیچمن می‌توان به این عوامل اشاره کرد: ماموریت حزب، رقابت، رئیس جمهور مستقر، نامزد سوم، وضعیت اقتصاد در کوتاه مدت، وضعیت اقتصاد در بلند مدت، تغییر سیاست، ناآرامی اجتماعی، رسوایی، شکست نظامی یا شکست در عرصه سیاست خارجی، موفقیت خارجی یا موققیت نظامی، کاریزمای مقام فعلی و کاریزمای رقیب.


دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • جزییات و شیوه قتل بازپرس ویژه و قاضی سابق در آمل
  • یک قاضی در شمال غربی پاکستان ربوده شد
  • پرچم ایران در دست تظاهرکنندگان ایالت اوتاوا آمریکا
  • مرگ مشکوک قاضی دادگستری در آمل
  • جذب ۵ قاضی و ۲۴ کارمند در دادگستری فلاورجان
  • وقوع گردباد‌ های قدرتمند در ایالت‌ های آمریکا (فیلم)
  • وقوع گردباد‌های قدرتمند در ایالت‌های آمریکا + فیلم
  • قاضی‌القضات جدید قزوین منصوب شد
  • مرگ مشکوک قاضی دادگستری در مازندران | ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری