Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا ، سجاد انوشیروانی سرمربی تیم ملی وزنه برداری بزرگسالان در خصوص مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا به میزبانی عشق آباد ترکمنستان و بازی های همبستگی کشورهای اسلامی به میزبانی باکو آذربایجان، اظهار داشت: پس از پایان المپیک 2016 ریو، قصد داریم برای المپیک 2020 توکیو، پشتوانه سازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید به جوانترها میدان بدهیم، برهمین اساس تیم جوانی را راهی دو مسابقه قهرمانی بزرگسالان آسیا و بازی های همبستگی کشورهای اسلامی خواهیم کرد. جوانگرایی ریسک بالایی دارد ولی فارغ از کسب نتیجه در این مسابقات، وزنه‌برداران جوان تیم ملی نیز تجربه حضور در میادین بین المللی را پیدا می کنند. اگر این نفرات در نخستین تجربه خود موفق به مدال آوری شوند، وزنه برداری کشورمان از این پشتوانه ها در آینده استفاده خواهد کرد.

وی در خصوص برنامه ریزی چهار ساله فدراسیون وزنه برداری تصریح کرد: پس از المپیک ریو، برنامه چهار ساله جدیدی داریم تا در رقابت‌های مهم پیش رو به بهترین نتیجه دست پیدا کنیم موفقیت در رقابت‌های قهرمانی جهان و المپیک برای ما از اهمیت بیشتری برخوردار است. این برنامه ریزی 4 ساله موفقیت در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان در آذرماه سال جاری به میزبانی امریکا ، بازی‌های آسیایی 2018 اندونزی و بعد از آن بازی‌های المپیک 2020 توکیو خواهد بود.

سرمربی تیم ملی وزنه برداری بزرگسالان در خصوص اینکه نفرات شاخص تیم ملی وزنه‌برداری در اردو حضور ندارند، یادآور شد: تیم ملی وزنه برداری بزرگسالان در رقابت‌های کشورهای اسلامی و قهرمانی آسیا از ستاره‌‌های خود بهره نخواهد برد. قهرمانان کشورمان هیچ گاه تمرینات خود را تعطیل نمی کنند و به‌صورت اختصاصی در حال تمرین هستند.

نایب قهرمان المپیک2012 لندن درخصوص حل مشکلات اردوها تاکید کرد: هم اکنون فدراسیون وزنه‌برداری برای برپایی اردوی تیم های ملی(نوجوانان، جوانان و بزرگسالان) بودجه بالایی را هزینه‌ می‌کند. همچنین از طرح‌های مختلفی که دارد باید پشتیبانی کند. باید هیأت‌های وزنه برداری استان های کشور از نظر مالی رسیدگی شوند. از این رو پرداخت‌های مالی به فدراسیون فشار می آورد، اما من مطمئن هستم ظرف روزهای آینده شرایط اردوها ایده‌آل می‌شود. اگر چه انتظار ما این است که از وزنه‌برداری حمایت ویژه‌ای شود.

وی ادامه داد: تقاضای من از مدیران وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک این است که همواره حقایق را مدنظر قرار بگیرند. در المپیک ریو اگر حق بهداد سلیمی خورده نمی‌شد، وزنه‌بر دای 3 مدال طلا می‌گرفت و بیش از پیش به کاروان ورزشی ایران کمک می‌کرد. این عملکرد فوق‌العاده باید دیده شود.ما سال‌‌هاست که به ورزش‌های پایه مثل شنا، دوومیدانی و ژیمناستیک بودجه‌های خوبی می دهیم ولی موفقیت‌های آنها تا چه اندازه بوده است؟ چرا وزنه‌برداری باید در ردیف هشتم یا نهم ردیف بودجه قرار بگیرد. من که سال‌هاست در وزنه‌برداری هستم معتقدم اگر می‌خواهند به شنا و دیگر رشته‌‌های پایه بودجه بیشتری اختصاص دهند نباید حق وزنه‌برداری، کشتی و تکواندو که مدال‌های با ارزشی برای ایران در المپیک و بازی های آسیایی گرفته‌اند را نادیده بگیرند. هرچه قدر دلشان می خواهند به هر رشته‌ای بودجه دهند ولی از سهم ما کاسته نشود.

سرمربی تیم ملی در خصوص اینکه چه زمانی سعید علی حسینی می تواند در اردوهای تیم ملی حضور پیدا می کند، عنوان کرد: محرومیت سعید علی‌حسینی آبان ماه امسال به پایان می‌رسد و طبق قوانین فدراسیون جهانی او از 6 ماه قبل از پایان دوران محرومیتش می‌تواند در اردوها و مسابقات داخلی شرکت کند تا با آمادگی پس از طی دوران محرومیتش در رقابت‌های مختلف شرکت کند. من از لحاظ تمرینی وضعیت علی‌حسینی را بررسی کردم و با خود او هم صحبت کرده‌ام. شرایط او به دقت پیگیری می‌شود و در صورت آنکه شرایط لازم را داشته باشد از اردوی بعدی تیم ملی به دیگر ملی‌پوشان اضافه می‌شود.

وی درخصوص بازگشت کیانوش رستمی به تمرینات تیم ملی نیز گفت:ما هیچ‌موقع از کسی قطع امید نکرده‌ایم. مخصوصا قهرمانان بزرگ کشور را همواره مدنظر قرار داریم. تصمیم برای بازگشت کیانوش رستمی را باید فدراسیون و کمیته فنی بگیرد و من به عنوان سرمربی تیم ملی به هر تصمیمی که گرفته شود احترام می‌گذارم.

انوشیروانی درخصوص کاندیداتوری علی مرادی رییس فدراسیون در انتخابات فدراسیون جهانی خاطرنشان کرد:کسب کرسی در آسیا و جهان برای وزنه‌برداری ما حیاتی است و باید راهی را برویم که در آینده حق امثال بهداد سلیمی ها خورده نشود. الان رسول خادم در اتحادیه جهانی کشتی پست با ارزشی را به‌دست آورده و حالا علی مرادی در وزنه‌بردای می‌خواهد در بحث انتخابات و کسب کرسی جهانی موفق باشد. او برای دفاع از حق مملکت در حال رایزنی است و امیدوارم آنهایی که بی‌دلیل انتقاد می‌کنند تمامی جوانب را درنظر بگیرند. وزنه برداری با موفقیت در میادین مختلف در سال‌گذشته و در تمامی رده‌های سنی ثابت کرد کاملا هدف‌گرا عمل می‌کند و در آینده هم به‌دنبا موفقیت‌های بیشتر است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۳۵۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور

ایسنا/همدان رئیس هیأت وزنه‌برداری استان همدان از برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور(انتخابی تیم ملی) در رده سنی نوجوانان و جوانان به میزبانی همدان خبر داد.

امیرحسین حسنی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ۵۵۰ نفر از ورزشکاران حرفه‌ای کشور در رشته وزنه‌برداری در این مسابقات به مدت هشت روز از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه در همدان به رقابت می‌پردازند.

وی با بیان اینکه در چهار روز نخست (۱۵-۲۰ اردیبهشت) بانوان و در چهار روز دوم (۲۰-۲۵ اردیبهشت) آقایان در دو رده سنی نوجوانان و جوانان به رقابت می‌پردازند، مطرح کرد: این مسابقات به صورت امتیازی نبوده و مدالی است و در مجموع ۱۲۰ مدال در بین برگزیدگان تقسیم خواهد شد.

حسنی با اشاره به میزبانی دانشگاه آزاد همدان و برگزاری متمرکز مسابقات در این مجموعه و پخش زنده مسابقات از صداوسیما خاطرنشان کرد: خوشبختانه همدان در این مسابقات شانس بسیار زیادی در رده سنی نوجوانان و جوانان بانوان دارد، به ویژه رده نوجوانان به احتمال زیاد سکویی به همدان برسد.

وی با اشاره به شرکت تمام استان‌ها در این دوره از مسابقات اضافه کرد: طبق بخشنامه فدراسیون وزنه‌برداری تیم‌هایی که ورزشکار دارند اما به رکورد ورودی یا رکورد مجوز ورود به مسابقات کشوری نرسیده‌اند، اجازه دارند دو ورزشکار در این مسابقات شرکت دهند اما با استعدادیابی‌های انجام شده بیشتر استان‌ها در این دوره حضور دارند.

حسنی با بیان اینکه حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه مسابقات قهرمانی کشور به میزبانی همدان است، یادآور شد: شهرستان‌های فعال در حوزه وزنه‌برداری همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان، اسدآباد، کبودراهنگ و رزن است اما در این بین همدان و ملایر قوی‌تر هستند و ملایر پایلوت وزنه‌برداری استان محسوب می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت هیأت وزنه‌برداری استان اشاره کرد و گفت: زمانی‌ که هیأت را تحویل گرفتم، به انتهای نقطه وزنه‌برداری رسیده بودیم و هیچ تجهیزات حرفه‌ای در سطح استان نداشتیم که با کمک مدیرکل ورزش، فدراسیون و اسپانسر توانستیم به مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان تجهیزات حرفه‌ای برای وزنه‌برداران استان بعد از ۱۵ سال خریداری کنیم.

رئیس هیأت وزنه‌برداری استان همدان با اشاره به اینکه طی مدت حضور توانسته‌ایم تا به امروز بدهی‌های گزاف هیأت به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان مربوط به دو دوره گذشته را پرداخت کرده و مشکلات عدیده را حل کردیم، از استاندار درخواست کرد به هیأت وزنه‌برداری کمک کند تا وزنه‌برداری با قوت به پیشرفت ادامه دهد و به روزهای اوج و شکوفایی خود بازگردد.

وی به بازسازی دو سالن که در پرورش استعدادها در ملایر و همدان فعالیت می‌کنند، اشاره کرد و گفت: خوشبختانه برای نخستین‌بار موفق به شرکت در مسابقات لیگ برتر بانوان در شهرهای رشت و مشهد شدیم که افتخار بزرگی برای استان بود و همدان در هفته دوم موفق به کسب مقام سوم شد.

حسنی ادامه داد: بعد از مسابقات قهرمانی کشور، مسابقات کشوری کراس فیت را در تیرماه در همدان برگزار می‌کنیم و بعد از آن اگر به دنبال رایزنی با فدراسیون به منظور برگزاری یک مسابقه بین‌المللی یا چندجانبه بین‌المللی در استان خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد
  • کیومرث هاشمی: کسب سهمیه المپیک توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است
  • تقدیر وزیر ورزش از مهدی الفتی بعد از کسب سهمیه المپیک
  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور
  • خداحافظی 4 قهرمان توکیو با المپیک پاریس!
  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری