Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با شب مبعث پیامبر گرامی اسلام، دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در دانشگاه تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، در مراسمی که به این منظور با حضور رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، معاون فرهنگی دانشگاه تهران، مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران و مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران برگزار شد، بر نقش و جایگاه این دفتر در انتشار اخبار امیدبخش علمی دانشگاه تهران تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران: خبر منشأ امید است

دکتر طباطبایی در مراسم آغاز به کار دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در دانشگاه تهران رشد و توسعه را یکی از ارکان نشاط جامعه دانست و گفت: جامعه نیاز به نشاط دارد و رشد و توسعه یکی از ارکان نشاط و امید است که سرمنشأ آن اخبار علمی و فرهنگی است.

وی افزود: انتخاب خبر مناسب از حوزه مورد وثوق، انتشار اخبار همایش‌های علمی و تخصصی دانشگاه، پیگیری اخبار پروژه‌های بین‌المللی دانشگاه، جهاد دانشگاهی و دانشگاهیان، اخبار دفاع رساله‌های برتر دانشگاه، برای ایجاد امید و نشاط علمیدر جامعه رسالت دفتر ایسنا در دانشگاه تهران خواهد بود.

مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران: خبررسانی با تبعیت از سیره رسول اکرم

دکتر خضری، مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران در این مراسم یکی از مهم‌ترین مسئولیت‌های پیامبر را رساندن خبر به پیروانش دانست.

وی خاطرنشان کرد: «پیامبر در دریافت و رساندن خبر معصوم بودند. پیرو ایشان هم باید در صحت و دقت خبر این حساسیت را داشته باشد. خبر می‌تواند جامعه ای را ملتهب کند.»

وی موفقیت خبرگزاری ایسنا را در امانتداری خبری و دوری جستن از جناح‌ها و دسته‌بندی‌ها دانست و افزود: «سطح حساسیت در خصوص دقت و صحت خبر در حوزه دانشگاه بسیار بالاتر است و دانشگاه انتظار دارد خبرگزاری ایسنا حساسیت ویژه‌ای در خصوص اخبار دانشگاه، به‌خصوص اخبار دستاوردهای علمی داشته باش.»

ضرورت اطلاع‌رسانی دستاوردهای دانشگاه‌های کشور

در ادامه مراسم، مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران با اشاره به اینکه خبرگزاری ایسنا تا به حال بیشتر پیگیر اخبار سیاسی و اجتماعی بوده است و کمتر به اخبار دانشگاهی و علمی پرداخته است، گفت: ما وظیفه داریم توسعه علمی و دستاوردهای علمی دانشگاه‌های کشور، به خصوص دانشگاه تهران را به اطلاع مردم برسانیم.

علی متقیان افزود: بسیاری از طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌های برتر دانشجویی ارزش خبری و اطلاع‌رسانی دارند که انتشار اخبار مربوط به آنها وظیفه سرویس علمی و دانشگاهی ماست که انشاءالله در این زمینه با قدرت عمل خواهد کرد.

طی این مراسم، دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران در دانشگاه تهران، به همت سازمان جهاد دانشگاهی تهران آغاز به کار کرد. این دفتر اخبار علمی و دانشگاهی این نهاد علمی کشور را منعکس خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۳۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی این آیین عصر پنجشنبه با حضور رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، رئیس پارک علم و فناری دانشگاه، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بنیاد دانشگاهی فردوسی و جمعی از خیران حوزه علم و فناوری در منزل این بانوی نیکوکار برگزار و به پاس قدردانی از این اقدام خیرخواهانه نشان نیکوکاری بنیاد دانشگاهی فردوسی به بانوی نیکوکار، ضیاالملوک فضل خراسانی اعطا شد.

این بانوی خیر در مراسم اهدای منزل خود گفت: به نظر من هر شخصی که ثروتی بیشتر از حد خود دارد باید از این اقدامات انجام دهد، من هر روز از اینکه این‌کار را انجام داده‌ام بیشتر از روز قبل احساس خوشحالی می‌کنم و هرگز پشیمان نیستم.

فضل خراسانی ادامه داد: این فضا بعد از من هست تا همه از آن استفاده کنند.

همچنین وی با اظهار خرسندی از آشنایی با جمع بنیاد دانشگاهی توضیح داد: گمان نمی‌کنم که کار بزرگی انجام داده‌ام بلکه به نظر من این کار طبیعی بوده و نیازی به تشکر ندارد.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد با تشکر و قدردانی از خانم فضل خراسانی بابت ایجاد مرکز نوآوری و فناوری دانشجویان بیان کرد: در استان خراسان رضوی نخبگان زیادی هستند که نیاز به حمایت دارند، حمایت‌های دولتی تنها می‌تواند بخشی از مشکلات را حل کند، اما حضور خیرینی همچون شما باعث سامان گرفتن اوضاع و زندگی دانشجویان نخبه می‌شود.

مسعود میرزایی افزود: ما در استان خراسان رضوی افراد زیادی را داریم که استطاعت مالی دارند و بسیار پسندیده است که این افراد وارد عرصه‌های علمی و فناوری شوند.

این منزل اهدا شده به مساحت ۵۰۰ مترمربع در خیابان ملاصدرای مشهد واقع است.

بنیاد دانشگاهی فردوسی نخستین سازمان مردم‌نهاد دانشگاهی در ایران است که در سال ۱۳۸۳ در دانشگاه فردوسی مشهد به همت جمعی از خیران دانشگاهی و غیردانشگاهی تأسیس شد و تاکنون در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، علمی و فناورانه فعالیت‌های عام‌المنفعه داشته و موفق به تأمین و احداث هفت خوابگاه دانشجویی با ظرفیت ۲۲۰۰ تخت با کمک خیران شده و اکنون نیز علاوه بر این فعالیت‌ها به تأسیس مراکز نوآوری برای حمایت از ایده‌های نوآورانه دانشجویان اقدام می‌کند.

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است
  • مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله صادق رزاقی در کرج برگزار می‌شود
  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا
  • تعطیلی دانشگاهی در فرانسه در پی اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • چگونه «وعده صادق» جَو اعتراضات دانشگاهی آمریکا برای غزه را تغییر داد؟