Web Analytics Made Easy - Statcounter

«زلیخا زلیخا»، نماینده اندونزی در رشته قرائت پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانش‌آموزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: در اندونزی برخی مدارس، دولتی و برخی خصوصی هستند. آموزش قرآن در مدارس خصوصی وجود دارد.
وی گفت: در مجموع در کشور ما هیچ محدودیتی برای آموزش قرآن وجود ندارد؛ مدارس اسلامی، مدارس قرآنی و مراکز اسلامی به ارائه آموزش‌های قرآنی می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زلیخا در ادامه گفت: جایگاه قرآن در خانواده اندونزیایی بستگی به خود خانواده دارد. برای برخی قرآن جایگاه والایی دارد و در درجه اول اهمیت است و برای برخی چنین نیست.

وی افزود: خانواده من، خانواده‌ای مذهبی است و در خانواده ما همه از کودکی قرآن را یاد می‌گیرند.
زلیخا که اکنون دانش‌آموز اول دبیرستان است، گفت: پدرم معلم قرآن است و من قرآن را از او یاد گرفته‌ام. پدرم آموزش قرآن به من را از زمانی‌که 4 سال داشتم، آغاز کرد.
وی افزود: من در مسابقات سراسری اندونزی رتبه‌ها و جوایز متعددی را کسب کرده‌ام و به حج عمره نیز اعزام شده‌ام؛ قرآن تأثیر زیادی در زندگی من داشته و شخصاً برکات زیادی از این کتاب آسمانی را چه در زندگی شخصی و چه در زمینه تحصیلی شاهد بوده‌ام.


«امی ازوارنا»، دانش‌آموز 13 ساله که در رشته حفظ کل قرآن نماینده اندونزی در مسابقات بین‌المللی دانش‌آموزی است، گفت: اشتیاق و ترغیب والدینم باعث شد که من آرزوی حافظ قرآن شدن را از کودکی در سر داشته باشم.
ازوارنا که اکنون دوم راهنمایی است، افزود: من حفظ قرآن را از کلاس اول شروع کردم، هفت سال طول کشید و به‌تازگی توفیق پیدا کردم که حافظ کل قرآن شوم.
وی گفت: تکرار دائم محفوظات قرآنی برای فراموش نکردن آن‌ها و تثبیت آیات در ذهنم و همچنین یادگیری علوم قرآنی به‌ویژه تفسیر قرآن از برنامه‌های من برای آینده است.


«کفلیه بتول»، همراه دانش‌آموزان اندونزیایی در مسابقات قرآن ایران، دانش‌آموخته شیعه‌شناسی جامعة المصطفی(ص) العالمیه است که در سال 2009 فارغ‌التحصیل شده و در زمینه ترجمه متون اسلامی فعالیت دارد.
وی افزود: من در کربلا تدریس قرآن می‌کنم و به کودکان بالای 5 سال تا مقطع دانشجویی، قرآن آموزش می‌دهم.
بتول گفت: من از بچگی عاشق قرآن بودم و به همین دلیل است که در زمینه آموزش قرآن کار می‌کنم. قرآن در زندگی من مهمترین چیز است.
پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانش‌آموزان جهان اسلام همزمان با سی و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با حضور دانش‌آموزانی از ۳۰ کشور جهان از یکم تا ششم اردیبهشت ماه ۹۶ در مصلی امام خمینی(ره) در تهران در حال برگزاری است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۸۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کمالی پنجشنبه شب در آئین بزرگداشت روز معلم و تقدیر از فرهنگیان و رتبه‌های برتر دانش آموزان که در آمفی تئاتر هتل رامسر برگزار شد با بیان اینکه، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری متفکر شهید فیلسوف و علامه روز معلم نام گرفت وگفت: نظام آفرینش؛ نظام آموزش و پرورشی بوده و جهان در حال رشد و رویش است.

وی با اشاره به اینکه در فرهنگ اسلامی از عالم تجلیل و تاکید می‌شود، افزود: آموزش و پرورش قوی سبب قوی شدن در همه حوزه‌ها خواهد شد و معلم جامعه و کشور را می‌سازد.

کمالی تصریح کرد: مقام معظم رهبری حامی سرسخت آموزش و پرورش است و دگرگونی و تغییر از آموزش و پرورش و مدارس شکل می‌گیرد.

وی با اظهار اینکه، دشمن از طریق فضای مجازی تلاش کرد باور دانش آموزان را به فرهنگ غربی تغییر دهد، بیان داشت: بخشی از بدنه آموزش و پرورش مغلوب دشمن شد و باید فرهنگ آموزش و پرورش بعنوان نهاد اثر گذار و مؤثر مورد تکریم قرار بگیرد.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران گفت: در شرایط فعلی کشور اثر گذاری معلمان بسیار زیاد است و معلم در جامعه باید مورد احترام قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه، جامعه باید معلم را در صدر ببیند تا کشور در اوج قدرت و تعالی قرار بگیرد، افزود: حال آموزش و پرورش کشور رو به بهبودی است و قانون رتبه بندی معلمان با تخصیص ۴۵ هزار میلیارد تومان محقق شد.

وی تصریح کرد: رامسر در ارزیابی‌ها جز شهرهای خوب استان مازندران است و در آموزش و پرورش مازندران با دو سال تلاش، رتبه ۲۶ را به ۶ ارتقا دادیم.

کمالی افزود: در المپیادها و جشنواره‌ها مازندران جز استان‌های اول تا پنجم است و بیشترین تخصیص اعتبار به مبلغ ۱۶۷ میلیارد تومان در کل استان توزیع شد.

کد خبر 6095438

دیگر خبرها

  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال