Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-28@20:42:45 GMT

فرقه عجیب آمریکایی که به زبان روسی صحبت می کنند!

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۷۵۶۶۱

فرقه عجیب آمریکایی که به زبان روسی صحبت می کنند!

به گزارش سرویس دینی جام نیـوز، یگانه راه حفظ فرهنگ خود در کشور بیگانه و یا دست کم کُند کردن فرایند ادغام آن در شرایط کنونی— انزوای کامل است. یک نمونه از آن— انزوای قصبه روس های پیرو آئین قدیم « کاچِماک» در شبه جزیره « کنایسکی» ایالت آلاسکاست که تا کنون— 150 سال پس از فروش این سرزمین به آمریکا— مردم به زبان روسی حرف می زنند و لباس های ملی روسی به تن می کنند و به کلیسای ارتدکس می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسیدن به قصبه « کاچِماک» که در 40 میلی (حدود 40 کیلومتر) شمال شرق شهر « هومر» قرار دارد کار ساده ای نیست. پس از خروج از شهر، راه کوهستانی پر پیچ و خم آغاز می شود و پس از آن جاده ای که بسختی یک خودرو می تواند از آنجا عبور کند. راه زیگزاگی به قصبه منتهی می شود که به دره پایینی کشیده شده است.

هوا در طی مسیر تغییر می کند— از آسمان صاف آلاسکا دانه های بزرگ سبک برف پایین می ریزد و از قله کوه مه غلیظی به استقبال مسافر می آید. ارتباط تلفنی قطع می شود و سکوت جنگل همه جا را فرا می گیرد. خودرو را باید در آنجا گذاشت، درغیر اینصورت نمی توان دوباره مسیر بالایی را طی کرد.

قصبه « کاچِماک» در ساحل خلیج « کوکا» در جایی دور از منطقه مسکونی قرار دارد. علاوه بر جاده کوهستانی می توان با قایق به قصبه رسید. قصبه را صخره ها در بر گرفته اند.

اگر «نیکولایوسک» اولین نقطه مسکونی پیروان آئین قدیم روس در الاسکا به حساب آید که تا سطح شهر بزرگ شده است، در « کاچِماک» از اواخر دهه 1960 قرن گذشته کمتر چیزی تغییر کرده است. مطابق با اسناد تاریخی ، پیروان آئین قدیم روسی از شهر « نیکولایفسک» به آنجا نقل مکان کردند. آنها پس از بنیان گذاری شهر و وقتی دولت آمریکا سیاست ادغام را به اجرا گذاشت تصمیم گرفتند منزوی شوند- در قصبات مدارس و بیمارستان آمریکایی گشایش یافت و جاده به سوی شهرهای بزرگ ساخته شدند.

آنها با « پاپوتسی» Popovtsy- ها درگیر شدند که آن دسته از پیروان آئین قدیم بودند که به روحانیت گرویدند. از سال 1983 میلادی در « نیکولایفسک» اولین کلیسا پیروان آئین قدیم در آلاسکا فعال است— رویدادی که باعث شد بسیاری از غیر «پاپوتسی» ها بدنبال جای جدیدی برای زندگی بگردند.

ساکن قصبه « گریگوری» به یاد آورد که چطور وقتی پسربچه بود همراه خانواده اش به « کاچِماک» نقل مکان کردند. « کلیسا را ساختند و ما آنجا را ترک کردیم». او در باره « نیکولایفسک» تعریف کرد و گفت: « زندگی با پیروان آئین قدیم که به روحانیت گرویدند خوب نیست».

قبلا حرفه اصلی در « کاچِماک» ماهیگیری بود بعد شکار جای آن را گرفت. هم اکنون ساخت و ساز سودآور ترین حرفه است. ساکنان محل برای ساخت خانه به شهر مجاور می روند.

در « کاچِماک» تا کنون زبان روسی بگوش می رسد. بر خلاف شهر « نیکولایفسک» که براحتی می توان به آنجا رسید، آمریکایی ها هنوز بسراغ « کامچِکا» دور افتاده نرفته اند، بهر حال نه با چنین آهنگ سریعی.

ساکنان روستای « میتروفان» « تا حدی به زبان ر وسی صحبت می کنند و به زبان اسلاوی کتاب می خوانند».

جوانان، زبان روسی را هنوز به یاد دارند. در آنجا ساخت مدارس آمریکایی— Kachemak-Selo School- به پایان می رسد که قرار است در سال 2018 میلادی گشایش یابد. زبان روسی نیز در مدرسه تدریس می شود. در مسیر حرکت ، علایمی به زبان انگلیسی می بینیم.

در قصبه— معبد دعا و نیایش وجود دارد. مراسم به زبان روسی برگزار می شود. گریگوری گفت: « زبان مادری نباید فراموش شود، در خاک بیگانه زندگی می کنی، اما زبان خود را فراموش نکن».

زبان برای حفظ فرهنگ روسی ساکنان محل مهم است: زیرا حتی نسل ارشد در آنجا بدنیا آمده اند و حتی یکبار هم به روسیه سفر نکرده اند. خبری هم از رویدادهای روسیه ندارند. اما صحبت به زبان روسی برای ساکنان محل مهم است زیرا بخشی از یادبود فرهنگی آنهاست.

اسپوتنیک/222

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۷۵۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، «گوگل سرچ لبز» (Google Search Labs) برای افرادی که سعی دارند صحبت کردن به زبان انگلیسی بدون برخورد رو در رو را تمرین کنند، یک راه حل ارائه کرده است. یکی از کاربران توییت گوگل یک ویژگی آزمایشی به نام Speaking Practice ابداع کرده که از هوش مصنوعی مولد برای کمک به بهبود مهارت های انگلیسی صحبت کردن فرد از طریق تمرین مکالمه استفاده می کند.

کاربران برای دستیابی به این ویژگی نخست باید گزینه «سرچ لبز» را در تنظیمات جستجوی گوگل خود فعال کنند. هنگامیکه این ویژگی فعال شد، قابلیت Speaking Practiceبا کلیک روی گزینه «آزمایش یک نمونه» داخل همین گزینه فعال می شود. همچنین کاربران می توانند با استفاده از ترجمه به یا از زبان انگلیسی در بخش جستجوی گوگل در دستگاه های اندروید به قابلیت مذکور دسترسی یابند.

در حال حاضر ویژگی Speaking Practice در آرژانتین، کلمبیا، هندوستان، اندونزی،مکزیک و ونزوئلا در حال آزمایش است.

کد خبر 6089466 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • فرانچسکو توتی: امیدوارم ده روسی برای مدت طولانی در رم بماند
  • ده‌‌روسی: بازگشت رم به چمپیونزلیگ غیرممکن بود
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • بخشش عجیب‌ در خوزستان؛ مقتول، قاتلش را بخشید
  • عجیب‌ترین بخشش در خوزستان؛ مقتول، قاتلش را بخشید
  • (ویدئو) سکانس خنده‌دار از حرف زدن نعیمه نظام‌دوست به زبان روسی
  • عجیب‌ترین بخشش در خوزستان: مقتول دستور بخشش قاتلش را داد
  • هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود
  • سکانس خنده‌دار از حرف زدن نعیمه نظام‌دوست به زبان روسی (فیلم)