Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه مشارکت دولت در ساخت و تجهیز مدارس استان را ۱۶۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۳۰ درصد مدارس استان نیازمند تخریب و بازسازی است.

مرزبان نظری گفت: تعداد ۴۸ مدرسه با ۱۵۶ کلاس درس و زیر بنای ۱۴هزار و ۸۶۵ متر مربع با میانگین پیشرفت ۶۰ درصدی در دست احداث داریم که ۴۰ پروژه آن بر اساس آخرین استانداردها تا مهرماه تحویل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه میزان مشارکت خیرین برای تکمیل این ۴۸ پروژه را ۱۲ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: ۸۰۰ میلیون تومان کمک خیرین پنج مدرسه تکمیل می شود.
نظری گفت: بر اساس شناسنامه فنی فضا مدارس دارای خطرپذیری بالا به ویژه در مناطق محروم و روستایی شناسایی شده که عمدتا در سرپل ذهاب، سرفیروزآباد، بیلوار، سنقر و کنگاور پراکنده است.
وی با بیان اینکه در شهرستان های دالاهو، ثلاث باباجانی، جوانرود، صحنه و قصرشیرین با حمایت خیرین و تامین اعتبار دولتی مدارس بیشتری ساخته می شود، گفت: ۱۹ پروژه نیمه تمام در سطح استان وجود دارد که به اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی نیاز دارد.
نظری پیرامون اهمیت مشارکت خیرین مدرسه ساز تاکید کرد: میزان تعهد خیرین در سال قبل شش میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بوده که در استان این میزان به ۱۲میلیارد تومان رسید.
این مسوول با اشاره به اینکه استان کرمانشاه سال قبل در امر تحقق تعهد خیرین رتبه نخست کشوری را کسب کرد افزود: مجموع خیرین استان به بیش از۴۵۰ نفر می رسد.
نظری با اشاره به وجود ۴۶۰ کانکس کلاسی در مناطق تخریب شده و با جمعیت کم دانش آموز گفت: بر اساس دستور وزیر درصدد حذف این کانکس‌ها هستیم.
وی بیان کرد: ۱۲ مدرسه با ۱۵۰ کلاس در سایت های مسکن مهر ساخته شده، دو پروژه نیمه تمام در صحنه و شهرک تلاش کرمانشاه با مجموع ۳۰ کلاس درس نیازمند چهار میلیارد تومان اعتبار است.
نظری با اشاره به اینکه ۳ سایت مسکن مهر با ۳۰ هزار واحد مسکونی در استان وجود دارد که نیازمند ۴۰ مدرسه با ۶۰۰ کلاس درس است، گفت: در حال حاضر در شهرک های پردیس، دولت آباد، شهرک رازی، بهزیستی و تلاش کرمانشاه کمبود فضای آموزشی وجود دارد.
وی افزود: مجلس دولت را موظف به پرداخت سه هزار میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی طی دوره ای پنج ساله جهت تخریب، بازسازی و ایمنی مدارس کرده است.
نظری گفت: از مجموع پروژه های مصوب سفر مقام معظم رهبری از ۴۵ ردیف مصوب با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان هیچ پروژه ای نیست که اجرا نشده باشد تنها چهار پروژه در دست اجرا است که تا مهر ماه به بهره برداری می رسد.
وی بیان کرد: چهار پروژه مذکور در کنگاور با ۹۷ درصد پیشرفت، صحنه ۷۵ درصد و دو پروژه در کرمانشاه با پیشرفت ۶۵ و ۹۰ درصد است. از سال ۹۲ دو هزار و ۱۹۸ مدرسه با ۱۰ هزار و ۵۳۴ کلاس درس با اعتبار ۲۶۰ میلیارد ریال مجهز به سیستم گرمایشی شده اند.
نظری گفت: دو هزار و ۵۰۰ کلاس درس جهت اصلاح سیستم گرمایشی باقی مانده که عمدتا در مناطق روستایی بوده و نیازمند ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار است.
وی افزود: همچنین از سال ۹۲ تاکنون ۱۰۸ پروژه آموزشی و پرورشی، ۶۵۲ کلاس درس با زیربنای ۱۰۹ هزار متر مربع و اعتبار یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
نظری خاطر نشان کرد: از این سال در تعمیر و نگهداری فضای آموزشی ۳۹۳ مدرسه با اعتبار ۵۲ میلیارد ریال تعمیر شده و ۱۳۰ میلیارد ریال تجهیزات خریداری و تحویل شده است.
وی مجموع مشارکت دولت در ساخت و تجهیز مدارس استان طی یکسال اخیر را ۱۶۵ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: ۳۰ درصد مدارس استان نیازمند تخریب و بازسازی است.
نظری گفت: از زمان آغاز مجمع خیرین استان ۹۷ مدرسه با ۴۲۳ کلاس درس و زیربنای پنج هزارمتر مربع ساخته شده است.
وی به وجود ۴۵۰ خیر کرمانشاهی اشاره کرد که ۲۱۰ نفر آنان ثبت سیستم شده اند و افرود: سه هزار و ۸۵۰ فضای آموزش و پرورشی شامل سه هزار و ۳۳۹ مدرسه و ۱۵ هزار و ۳۷۰ کلاس درس در استان وجود دارد.

انتهای پیام/پ

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۷۸۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب

نظری عضو شورای اسلامی بخش سندرک گفت: علت تصمیم مردم این بخش ناامنی است که قاچاق سوخت برای تردد دانش آموزان ایجاد کرده است.

نظری افزود: روزانه حدود ۳ هزار خودروی قاچاق سوخت از این منطقه تردد می‌کند که باعث ناامنی جاده‌ها شده است.

وی گفت: باتوجه به اینکه سرویس دانش آموزان در این مناطق خودرو‌های وانت بار است و هر خودرو ۱۵ تا ۲۰ دانش آموز را جابجا می‌کند، خطر جانی شدید برای این دانش آموزان ایجاد شده است.

نظری گفت: اسکورت‌های خودرو‌های حامل سوخت بصورت مسلحانه مردم را تهدید می‌کنند تا راه را برای جابجایی سوخت قاچاق باز کنند.

این عضو شورای بخش سندرک افزود: در بیشتر موارد خودرو‌های حامل سوخت قاچاق هر دو مسیر جاده را در تصرف خود دارند و با سرعت زیاد در حال حرکت هستند.

 نظری گفت: دهستان بندر ۱۳ روستا با بیش از هزار و ۵۰۰ دانش آموز دارد که همه این روستا‌ها تصمیم به تعطیلی مدارس خود گرفته اند.

وی همچنین از مسئولان امنیتی و انتظامی استان خواست این مشکل را بصورت اساسی رفع کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد