Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس هيئت عالي نظارت بر انتخابات شوراهاي اسلامي در استان مرکزي از کاهش آمار رد صلاحيت شدگان داوطلبان شوراهاي اسلامي شهر و روستا در جريان روند بررسي صلاحيت ها در مرحله استاني خبر داد.

حجت‌الاسلام «عليرضا سليمي» در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، افزود: در جريان رسيدگي به روند بررسي صلاحيت‌هاي داوطلبان انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستاهاي استان مرکزي در هيئت‌هاي اجرايي 210 داوطلب واجد صلاحيت لازم شناخته نشدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي خاطرنشان کرد: با ارسال پرونده داوطلبان به هيئت هاي نظارت شهرستان و بررسي دقيق از سوي اعضاي هيئت نظارت و با تأکيد بر رعايت مفاد قانوني و لحاظ کردن استعلامات از مراجع چهارگانه شمار رد صلاحيت‌شدگان به 300 نفر افزايش يافت.
وي تصريح کرد: افزايش 90 نفري آمار رد صلاحيت‌شدگان در هيئت‌هاي نظارت به‌علت توجه نکردن هيئت‌هاي اجرايي به استعلامات مراجع چهارگانه بوده است که تخلف است و هيئت هاي نظارت براساس قانون رفتار کرده و با استناد به استعلامات صلاحيت 300 داوطلب را تائيد نکرد.
نماينده مردم محلات و دليجان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ثبت نام حدود 6 هزار نفر در رقابت انتخاباتي شوراهاي اسلامي شهر و روستاهاي استان مرکزي گفت: صلاحيت افرادي که در هيئت هاي نظارت شهرستاني تائيد شده است، قطعي است و در صورتي صلاحيت آنها در هيئت هاي نظارت استاني مورد بررسي مجدد قرار خواهد گرفت که تخلف انتخاباتي يا تبليغ زودهنگام در موعد غيررسمي داشته باشند.
وي بيان کرد: در هيئت نظارت استان نيز با بررسي دقيق صلاحيت افرادي که رد صلاحيت شده اند و نگاه دقيق به اعتراضات، در صورتي که مستنداتي مبني بر احقاق حق داشته باشند صلاحيت اين دسته از داوطلبان مورد تاييد قرار خواهد گرفت و قطعا آمار رد صلاحيت شدگان در مرحله استاني کاهش پيدا خواهد کرد.
حجت الاسلام سليمي با تأکيد بر اينکه در عمل به قانون، استعلامات مراجع چهارگانه را ناديده نخواهيم گرفت، گفت: به هيچ وجه تحت تاثير جوسازي ها و شائبه افکني هايي که عليه هيئت نظارت صورت مي گيرد قرار نگرفته و به همه کساني که نسبت به اينگونه رفتارها اقدام مي کنند توصيه مي کنيم که در برابر قانون گردن کشي سياسي نداشته باشند و اطمينان داشته باشند که قانون ملاک رفتار اين مجموعه نظارتي است.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، محسن اسلامی، با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می‌شود. به ستادهای انتخابات استان‌ها تاکید کرده‌ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده‌ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه‌سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه‌های احراز هویت و صندوق‌های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است.

این مانورها با حضور اعضای هیات‌های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق‌های الکترونیکی را زیر بار می‌بریم و شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می‌کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان‌ها برگزار می‌شود، جلسه داشته‌ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آن‌ها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آن‌ها را توجیه کنند.

وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش‌های لازم به مردم داده شود. مردم هم می‌توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه «انتخاب ایران» که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود.

رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می‌دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه‌های الکترونیک تلاش می‌شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات‌های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • شما یا نمیدانید یا میخواهید که ندانید!
  • سخنگوی شورای نگهبان: رد صلاحیت حسن روحانی دلایل متعدد دارد / ایرادات به لایحه حجاب پابرجاست
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • آغاز نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان/ زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تعیین شد/ دلایل متعددی برای رد صلاحیت حسن روحانی وجود دارد
  • سرگیجه با آمار تورم
  • آمار داوطلبان دور دوم انتخابات