Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز- مدیر کل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی از پیش بینی ۲۸۵ میلیارد ریال اعتبار برای بازسازی مناطق سیل زده استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر کل و معاونان اداره کل بنیاد مسکن اتقلاب اسلامی آذربایجان شرقی ظهر پنجشنبه در نشستی خبری پاسخگوی سئوالات اصحاب رسانه و خبرنگاران بودند که موضوع خسارات سیل اخیر در استان و برنامه های این اداره کل در مورد بازسازی واحدهای روستایی آسیب دیده در این حادثه ناگوار از مهمترین موضوعات مطرح شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۸۵ میلیارد ریال اعتبار برای بازسازی مناطق سیل زده آذربایجان شرقی پیش بینی شده است

مدیر کل بنیاد مسکن امقلاب اسلامی در این نشست با اشاره به سبقه و حوزه فعالیت های این نهاد پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: تهیه و اجرای طرح های هادی در یکهزار و ۹۵۰ روستا، زیرسازی و معبرسازی برای بیش از ۷۰۰ روستا در قالب طرح های هادی اجرا شده، صرور ۱۹۸ هزار و ۸۵۸ جلد سند روستایی و ۱۹ هزار و ۲۲۸ سند در شهرهای زیر ۲۵ هزار خانوار و ارائه ۱۹ هزار و ۹۵۰ پروانه ساختمانی از مهمترین اقدامات بنیاد در حوزه عمران روستایی بوده است.

حافظ باباپور نوسازی و مقاوم سازی ۱۴۵ هزار و ۸۷۷ واحد مسکونی را در قالب طرح ویژه بهسازی و مقاوم سازی مسکن از دیگر اقدامات انجام شده توسط بنیاد مسکن برشمرد و افزود: از این تعداد ۱۲۲ هزار و ۸۴۴ واحد در طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی و ۲۰ هزار واحد روستایی و چهار هزار و ۴۹۸ واحد شهری آسیب دیده در زلزله ارسباران بازسازی شده و هشت هزار و ۵۳۵ واحد نیز تا پیش از سال ۸۴ مقاوم سازی شده اند.

وی از ساخت و نصب ۱۲ هزار واحد دامی و ۱۲ هزار واحد اسکان موقت در این مدت نیز خبر داد و گفت: در حوزه مسکن شهری نیز اقداماتی چون ساخت ۱۰ واحد کتابخانه روستایی، ۵ واحد مجتمع فرهنگی هنری، اجرای ۱۶ هزار و ۶۵۴ واحد مسکن مهر و ساخت ۱۱ هزار و ۵۷۵ واحد مسکن ارزان قیمت برای اقشار کم درآمد و چهار واحد مسکونی سهام عدالت در کنار ساخت یکهزا و پنج مسکن برای محرومان توسط بنیاد مسکن استان تا پایان سال ۹۵ صورت گرفته است.

مدیر کل بنیاد مسکن امقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به حادثه تلخ سیل ۲۵ فروردین امسال در شهرستان های تبریز، آذرشهر، اسکو، بستان آباد، مراغه و عجب شیر اشاره و تصریح کرد: در این حادثه یکهزار و ۲۸۴ واحد مسکونی آسیب دیده اند که ۳۰۰ واحد از آنها تعمیری و ۹۸۴ واحد احداثی هستند که اعتبار در نظر گرفته شده برای بازسازی آنها ۲۳۰ میلیارد ریال تسهیلات احداث و ۵۵ میلیارد ریال نیز وام بلاعوض است.

وی میزان وام احداث در مناطق شهری و روستایی را به ترتیب ۳۰۰ و ۲۰۰ میلیون ریال برای هر واحئ اعلام کرد و ادامه داد: علاوه بر این در مناطق شهری ۶۰ میلیون ریال وام بلاعوض و ۲۰ میلیون ریال وام معیشتی و در مناطق روستایی نیز ۵۰ میلیون ریال وام بلاعوض و ۲۰ میلیون ریال وام معیشتی به خسارت دیدگان سیل پرداخت خواهد شد.

باباپور خاطر نشان کرد: در این میان روستای چنار بیشترین آسیب را دیده و ۱۳ واحد آن بطور کامل توسط سیل تخریب شده و ۶۰ واحد آن نیز آسیب دیده اند که بر همین اساس و با مساعدت نهاد هایی چون منابع طبیعی و بنیاد مستضعفان زمین و مصالح مورد نیاز تامین شده و تا سه ماه آینده ساخت این واحدهای مسکونی انجام می شود و مابقی یکهزار و ۲۸۴ واحد آسیب دیده نیز تا پیش از آغاز فصل سرما بازسازی خواهند شد و در این میان بازسازی مسکن خانوارهایی که سرپرست خود را در این حادثه از دست داده اند، بصورت رایگان انجام می شود.

مدیر کل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی در پایان به برنامه های دهه حساب ۱۰۰ نیز اشاره کرد و گفت: در این ایام شش هزار جلد سند روستایی و سه هزار جلد سند شهری به متقاضیان تحویل داده می شود و از مجتمع فرهنگی هنری اسکو، شش هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی طرح ویژه بهسازی و نوسازی، مجتمع تجاری مسکونی ملکان و طرح های هادی و آسفالت مشارکتی ۵۵ روستای استان بهره برداری خواهد شد.

طرح هادی بیش از ۷۰۰ روستای آذربایجان شرقی نیازمند بازنگری است

نسترین معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این نشست با اشاره به تهیه طرح هادی برای یکهزار و ۹۵۰ روستای استان اظهار داشت: این طرح ها در واقع سند توسعه روستاها و دارای عمر ۱۰ ساله هستند و پس از این مدت باید طرح های هادی مورد بازنگری قرار گیرند.

وی در ادامه افزود: بر همین اساس در حال حاضر طرح هادی بیش از ۷۰۰ روستای آذربایجان شرقی نیازمند بازنگری است که با وجود تهیه این طرح برای ۸۰ روستا و تصویب ۵۰ روستا از این تعداد، به دلیل کمبود اعتبارات مورد نیاز، روند بازنگری طرح های هادی با کندی روبروست و اگر این طرح ها در روستاهای پرجمعیت و دارای ظرفیت برای رونق و گسترش اجرا نشود، در آینده طرح های توسعه و روند ساخت و ساز در آنها متوقف خواهد شد.

نسترین همچنین با اشاره به طرح آسفالت ریزی معابر روستایی توسط بنیاد مسکن نیز اشاره و خاطر نشان کرد: برای این منظور سال ۹۴ در حدود ۱۰ هزار تن و سال گذشته نیز ۱۶ هزار تن قیر رایگان به استان تخصیص یافت که با قیر تخصیصی به ارزش ۱۷۰ میلیارد ریال و کار انجام شده به ارزش ۳۹۰ میلیارد ریال از محل مشارکت های مردمی و تخصیص اعتبارات دولتی، مسیر دسترسی ۱۸۰ روستای استان آسفالت ریزی شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۲۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه ای گفت: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

وی ابراز کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال جاری ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: در حال حاظر میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم نظیر است.

خواجه ای تاکید کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

وی افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان، از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

کد خبر 6098020

دیگر خبرها

  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • فعالیت ۵ هزار گروه جهادی در آذربایجان‌شرقی
  • اجرای طرح بهسازی معابر ۱۰ روستای دامغان
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است