Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: در راستای شعار امسال پیش‌بینی شده ‌که یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر دوره مهارت‌آموزی در کشور برگزار شود.

محمدامین سازگارنژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه مهم‌ترین اولویت سازمان فنی و حرفه‌ای را در سال 96 توجه ویژه این سازمان به رونق تولید داخلی، اشتغال و برنامه‌ریزی و آموزش مهارت دانست و اظهار داشت: یک میلیون و 400 هزار نفر دوره مهارت‌آموزی در بخش‌های دولتی و خصوصی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه نیمی از این دوره‌ها در بخش دولتی و نیمی نیز در بخش خصوصی برگزار خواهد شد گفت: در راستای شعار امسال در نخستین جلسه با دولت، موضوع اشتغال در دستور کار قرار داده شد و مسئولیت هماهنگی در ارتباط با موضوع اشتغال را وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عهده‌دار شد.

سازگارنژاد با اشاره به ابلاغیه اخیر وزارت تعاون در راستای استفاده از تمام ظرفیت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای برای توانمندسازی مجموعه افراد و کارآفرینان استانها عنوان کرد: در این راستا اقدام به آماده‌سازی همه ظرفیتهای بخش دولتی متناسب با شرایط بازار کار و نیازسنجی دستگاه‌های مربوطه کرده‌ایم.

وی از امضای توافقنامه‌ با کمیته امداد امام خمینی(ره) خبرداد و اظهار کرد: توجه به موضوع آموزش فنی و حرفه‌ای در مناطق عشایری، روستایی، مرزی و محروم یکی از محورهایی اساسی در دستور کار است و در این راستا مقرر شد 112 مرکز شبانه‌روزی مهارت‌آموزی که ظرفیت برگزاری حدود 6000 نفر دوره آموزشی را دارد در این مناطق احداث شود.

وی افزود: در توافقی نیز که با وزارت مسکن و شهرسازی منعقد شد قرار بر این شد که در مناطق حاشیه‌نشین، آسیب‌پذیر و سکونتگاه‌های غیررسمی علاوه بر برنامه سال گذشته که حدود 40 هزار دوره را ساماندهی کردیم امسال نیز بتوانیم با همکاری وزارت مسکن و شهرسازی، وزارت کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرصتهای آموزشی معطوف به بازار کار را در 300 منطقه برگزار کنیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از اضلاع محوری بحث اشتغال توجه به آموزش است عنوان کرد: امسال شعار «هر ایرانی یک مهارت» را باید تمام دستگاه‌های مربوطه جدی بگیرند و پرتال سازمان جهت ثبت‌نام از افرادی که می‌خواهند شغلی داشته باشند اما فاقد مهارت هستند آماده شده است.

انتهای پیام/

R41380/P36447/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۷۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: صنعت و دانشگاه دو رکن مهم توسعه‌یافتگی در هر جامعه هستند که جدا از هم معنا ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن رضانیا امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: ما برای بهره‌وری درست از ظرفیت دانشگاهی استان نیاز داریم که دانشگاه و صنعت دست به دست هم دهند که این اتفاق به دست متولیان دولتی و دانشجویان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد، افزود: دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه ورود کند که اگر این مهم در حوزه اقتصادی رقم خورد منجر به نتایج مطلوب و اثر‌گذاری می‌شود.

رضانیا با بیان اینکه برخی کد رشته محل‌ها فقط به یک مدرک منتهی می‌شود و مهارتی در آن تعریف نشده است، گفت: در بحث مهارت آموزی ما در دانشگاه باید از خبرگان بازار استفاده کنیم، یعنی کسانی که در بازار کار می‌کنند و صاحب تجربه هستند و همین‌ها به ما کمک می‌کنند تا رشته‌های جدید را تدوین کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان بر ضرورت تداوم همکاری های دوجانبه مابین دانشگاه و مراکز تولیدی و صنعتی استان تأکید کرد و افزود: در گذشته غالباً در دانشگاه‌ها تأکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم‌توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیروهای ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت‌‍افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در اولویت برنامه‌‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

رضانیا با اشاره به اینکه دانشگاه باید نیروهای متخصصی تربیت کند که در آینده نقش‌آفرین باشند، گفت: فرهنگ‌سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی
  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی
  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق مهارت‌آموزی
  • دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی؛ ثبت‌نام سربازان از امروز آغاز شد
  • ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی آغاز شد