Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-03@22:43:32 GMT

ویلچر هوشمند با قابلیت عبور از موانع طراحی و ساخته شد

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۱۱۴۹۴

ویلچر هوشمند با قابلیت عبور از موانع طراحی و ساخته شد

آرمین احمدزاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، افزود: با توجه به اینکه بیشتر معلولان از ویلچر برای امورات خود استفاده می‌کنند و در بیشتر ساختمان‌ها و پیاده‌روها محلی برای تردد معلولا وجود ندارد ایده این طرح در ذهنم شکل گرفت.

وی با بیان اینکه با حمایت سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری آذربایجان شرقی موفق به ساخت این ویلچر هوشمند شده است، هدف از طراحی آن را کمک به معلولان و جانبازان کشور و حل مشکلات معلولان و جانبازان در عبور از موانع همچون پله و جوی آب عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدزاده اضافه کرد: برای راحتی معلولان، سیستم کنترل از طریق ذهن نیز به این ویلچر اضافه‌شده که کمک شایانی به معلولانی که از ناحیه گردن به پایین دچار معلولیت و محدودیت هستند می‌کند و نیاز و وابستگی آن ها را به شخص ثالث برای حرکت دادن ویلچر و جابجایی آن را برطرف می‌کند وتلاش شده تا حد زیادی وابستگی فرد معلول به شخص ثالث کاسته شود.

احمدزاده ادامه داد: تکنولوژی ساخت این دستگاه، شاسی ویلچر و صندلی نشیمنگاه متحرک می‌باشد به‌طوری‌که توسط این ساختار فرد در هنگام عبور از موانع و آب راه‌های کنار خیابان قسمت نشیمنگاه را به‌طرف جلو انتقال داده و به کمک اهرم‌های تعبیه‌شده دستگاه ویلچر از روی جوب بدون پل به‌راحتی عبور می‌کند.

وی افزود: فنر پیچشی و بازوهای خمشی در مواقع بارانی به‌طور اتوماتیک چتر را بر روی فرد کاربر باز و بسته می‌کنند این قسمت دارای بازوهای مکانیکی بوده و به‌صورت تلسکوپی باز و بسته می‌شوند. در دو طرف ویلچر اهرم‌هایی دایروی تعبیه‌شده‌اند که در صورت خاموش شدن موتور بتوانند به‌طور دستی در مواقع ضروری هدایت ویلچر را بر عهده بگیرند.

سازنده این ویلچر در ارتباط با اهمیت و ضرورت اجرای این طرح بیان کرد: با اجرای این طرح می‌توان اعتمادبه‌نفس افراد معلول را افزایش داده و سرعت عکس العمل آن‌ها در برخورد به موانع را بهبود بخشیده و افراد خانواده‌ آن‌ها را از موقعیت آن‌ها باخبر کرده و درنتیجه سلامت جسمانی آن‌ها را تضمین کند و با اجرای این طرح از هزینه‌های گزاف عمرانی کاسته می‌شود.

وی در پاسخ به وجود محصولات مشابه این ویلچر اظهار داشت: تاکنون تلاش‌های فراوانی برای تولید ویلچرها باقابلیت گذر از موانع انجام‌شده است ولی فقط چند طرح از قبیل ویلچر IBOT3000 به تولید انبوه رسیده‌اند که البته بسیار گران‌قیمت نیز می‌باشند. مکانیزم های ارائه‌شده عموماً اهرمی، ریلی و یا با استفاده از سیستم‌های پیشرفته می‌باشند که یا کارایی لازم را ندارند و یا تولید آن‌ها در داخل کشور پرهزینه می‌باشند.

احمدزاده در مورد ساختار ویلچر ساخته‌شده گفت: این ویلچر مجهز به چرخ ازکیل است که نسبت به طرح‌های موجود دیگر که قادر به گذر از مانع می‌باشند، ساده‌تر و ارزان‌تر می‌باشد و با توجه به هزینه ساخت آن، کارایی بالایی دارد. با توجه به قدرت صنعتی کشور، این چرخ با فن‌آوری ساخت ساده‌ای که نسبت به طرح‌های دیگر دارد، شرایط مساعدتری را برای تولید انبوه داراست.

این مخترع جوان درباره تجاری‌سازی این ویلچر افزود: مهم‌ترین نیاز برای تجاری‌سازی، تأمین منابع مالی است و برای تجاری‌سازی این طرح نیازمند کارگاه و ابزارآلات مناسب و همچنین بازار فروش و حمایت‌های بخش دولتی و یا خصوصی است.

وی درباره اهداف و کارهای آینده خود گفت: به مصداق شعر: «هرکسی را بهر کاری ساختند، میل آن را در دلش انداختند»، بنده هم فکر می‌کنم در زمینهٔ پژوهش و اختراع دارای انگیزه زیاد و میل شدید هستم و امیدوارم از این طریق راه‌کارهای مناسب برای مشکلات کشورم را پیدا کنم و همواره در این راستا قدم بر خواهم داشت، در حال حاضر روی ایده‌ جدیدی بر روی پای مصنوعی کار می‌کنم که در آینده نزدیک به لطف الهی و با کمک سازمان‌های مرتبط، شاهد ساخته‌شدن نخستین پای مصنوعی هوشمند در کشورمان خواهیم بود.

احمدزاده در ارتباط با امکانات و کمبودهای موجود در کشور در ارتباط با تخصص خود گفت: نبودن مراکز تحقیقاتی مناسب و فعال در دانشگاه‌ها و فعالیت پایین محیط‌های علمی که اغلب با بهانه‌ نبودن بودجه، شاهد فعالیت ضعیف این مراکز هستیم، کمبود بسترهای مناسب جهت پرورش استعدادهای بالفعل و همچنین فقدان سازمان‌ها و ارگان‌های حامی پژوهشگران یکی از بزرگ‌ترین کمبودهای کشور می‌باشد. در حال حاضر، فقط سازمان بسیج علمی از پژوهشگران حمایت می‌کند. انتظار می‌رود بقیه ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز قدمی در جهت حمایت‌های هرچند کوچک در جهت پیشرفت پژوهشگران بردارند.

این مخترع بسیجی درباره انتظارات خود از مسئولان و سازمان‌های مرتبط گفت: نخبگان قشر خاص و مهمی از جامعه هستند، پرورش نخبگان و پروبال دادن به آن ها، مستقیماً موجب پیشرفت کشور می‌شود، از مسئولان تقاضا دارم بسترهای مناسب را برای فعالیت نخبگان و تحقیق و پژوهش فراهم کنند و با حمایت‌هایشان، راه پیشرفت نخبگان و عملی کردن طرح‌ها و ایده‌های کاربردی را هموار سازند.

وی درباره چگونگی این حمایت‌ها افزود : کمک‌هزینه مالی و تسهیلات اعطایی به نخبگان در جهت تجاری‌سازی محصولات خود و تولید ملی به‌اندازه کافی نیست. با توجه به اینکه نخبگان و مخترعین نقش بزرگی در پیشرفت علمی کشور و تولید داخلی و اشتغال‌زایی دارند، حمایت‌های بیشتری از نخبگان، علی‌الخصوص حمایت‌های مالی توسط دولت انتظار می‌رود.

احمدزاده اضافه کرد: یکی از مشکلات عمده برای یک پژوهشگر، بروکراسی اداری است، همه‌روزه شاهد به هدر رفتن انرژی پژوهشگران در هزارتوی بروکراسی اداری هستیم که این انرژی می‌تواند در جهت پیشرفت طرح‌های علمی مصرف شود. لذا کم کردن بروکراسی اداری می‌تواند بار بزرگی از دوش پژوهشگران بردارد.

وی با اشاره حمایت‌های بسیج از پژوهشگران گفت: تنها ارگانی که از طرح این‌جانب حمایت کرد تا طرح به عرصه عمل برسد، سازمان بسیج علمی آذربایجان شرقی بود به همین خاطر بسیج علمی استان و مسئولان زحمت‌کش این سازمان کمال تشکر را دارم که با حمایت‌های خود منجر به عملی شدن ایده این‌جانب و ساخت نمونه اولیه اختراع من شدند.

آرمین احمدزاده؛ دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد است که در زمینهٔ الکترونیک، مکانیک، رباتیک و مهندسی پزشکی فعالیت می‌کند و تاکنون موفق به ثبت اختراع ویلچر هوشمند کنترل شونده توسط ذهن شده است و اختراع دوم وی در زمینهٔ خودروهای هوشمند، در پروسه ثبت می‌باشد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۱۱۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علیرضا حیدرنیا ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از یک واحد تولید فولاد و آلومینیوم در شهرک صنعتی اشتهارد در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته کار و کارگر با اشاره به توضیحات مسؤولان این شرکت در خصوص روند راه اندازی و تولید محصولات گفت: مایه فخر و مباهات کشور است که ما چنین جوانان با اراده‌ای داریم که دل در گرو ایران قوی دارند.

فرمانده سپاه استان البرز با بیان اینکه این کارخانه طی سال‌های کمی که از راه اندازی آن می‌گذرد، محصولاتی را تولید می‌کند که نه تنها در داخل کشور بلکه در دنیا منحصر به فرد هستند، از تلاش‌ها و مجاهدت‌های خستگی ناپذیر فرزندان این مرز و بوم در عرصه کار و کارگری و کارفرمایی قدردانی کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص کار و تلاش و نامگذاری شعارهای سال با محوریت اقتصاد، پاشنه آشیل کشور را اقتصاد دانست و بیان کرد: در جایی که آمریکا اتاق جنگ خود را به وزارت خزانه داری منتقل کرده و تمام جبهه استکبار ایران را هدف قرار داده‌اند، سربازان و افسران خط مقدم مبارزه با تحریم‌ها جانانه تلاش می‌کنند.

سردار حیدرنیا با بیان اینکه این ما به قله‌ها نزدیک هستیم و با توجه به انگیزه و تلاش جامعه کارگری، در آینده‌ای نه چندان دور شاهد شکوفایی بیش از پیش اقتصاد کشور خواهیم بود، اظهار کرد: سپاه یک نهاد انقلابی و دارای اقشار مختلف در تمام زمینه هاست که شاید یکی از اقشار تأثیرگذار آن، بسیج کارگری و بسیج مهندسین صنعت است.

فرمانده سپاه استان البرز عنوان کرد: این سازمان‌ها مدام در تلاش هستند و ضمن رصد مشکلات اقتصادی و موانع تولید، اقدام به عارضه یابی واحدهای تولیدی و صنعتی می‌کنند. در سال گذشته به همت سازمان‌های بسیج کارگری و بسیج مهندسین صنعت عارضه یابی بیش از ۱۴۳ شرکت و کارخانه و از این تعداد رفع موانع تولید ۲۴ شرکت انجام شد.

جهش تولید چرخه اقتصاد را به حرکت در می‌آورد

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات چه در سطح ملی و چه استانی در کمیسیون رفع موانع تولید در استانداری که سپاه هم در آن عضویت دارد، منتقل می‌شود، بیان کرد: با توجه به نامگذاری سال جاری، باید از تمام توان خود در راستای جهش تولید استفاده کنیم. مقام معظم رهبری فرمودند که اگر در تولید جهشی اتفاق بیفتد، مشکلات رفع می‌شود و چرخه اقتصاد به حرکت در می‌آید.

سردار حیدرنیا اضافه کرد: در بعد مردمی سازی جهش تولید نیز سپاه و بسیج از ظرفیت و توان ویژه ای برخوردار است و می‌توانیم گروه‌های جهادی بسیج را در حوزه‌ها و صنایع مختلف وارد کنیم. مهندسان بسیجی نیز پای کار صنعت کشور باشند تا بتوانیم در سال جاری در کل کشور و به تبع آن البرز اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.

فرمانده سپاه استان البرز با اشاره به کمبود نیروی کار در شهرک‌های صنعتی استان مطرح کرد: شاید یکی از مشکلات کارگران برای تردد به شهرک صنعتی اشتهارد، موضوع مسکن است که در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن توسط دولت، یکی از سایت‌های اصلی این طرح در شهرستان اشتهارد قرار دارد که در حال انجام مقدمات و آماده سازی است.

وی خاطرنشان کرد: در شهرستان نظرآباد نیز سپاه استان البرز اجرای طرح نهضت ملی مسکن را در زمینی به مساحت یک هزار هکتار آغاز کرده است و به نظر می‌رسد با توجه به ظرفیتی که مردم در آینده نزدیک از آن بهره مند می‌شوند، بسیاری از مشکلات کارگری در این حوزه برطرف خواهد شد.

کد خبر 6094486

دیگر خبرها

  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • «رخنه» سریالی درباره امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی