Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، محمد اصابتی روزیکشنبه درحاشیه همایش روز جهانی ایمنی و سلامت کار در تالار امام بیمارستان امام خمینی (ره) تهران افزود: براساس ماده 96 قانون کار، نظارت بر محیط های کاری به منظور نظارت بر شرایط کار درمحیط های شغلی و نیز نظارت بر ساعت کار و حقوق و دستمزد کارگران انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد:‌ درچهارسال گذاشته یک میلیون و500 هزار بازرسی از محیط های کاری انجام شده است که از این تعداد یک میلیون و 50 هزار مورد ابلاغیه برای رفع نواقص در محیط های کاری صادر شده است که به موجب بهبود 35 درصدی شرایط کار در این مراکز شده است.
اصابتی گفت: یکی ازنکات مهمی که در بازرسی ار اماکن شغلی مورد توجه بازرسان وزارت کاراست، کاهش تعداد حوادث شغلی است که براساس شاخص سازمان بین المللی کار میزان حوادث نسبت به 100 هزار کارگرسنجیده می شود و این شاخص نیز در دولت یازدهم حدود 21 درصد به طور متوسط کاهش یافته و بهتر شده است.
وی افزود: برای سالم سازی محیط های شغلی در دولت یازدمم شش آیین نامه مختلف تصویب و ابلاغ شده است که بایدها و نبایدهایی که کارگر و کارفرما باید در محیط های شغلی مورد توجه قرار دهند مشخص شده است.
مدیرکل بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: بررسی وضعیت اشتغال اتباع خارجی نیز در این بازرسی ها مد نظر بوده است که با انجام بازرسی ها وضعیت اشتعال این افراد نیز نسبت به پنج سال پیش 15 درصد بهتر شده است. البته افراد خارجی شاغل در کشور باید برای فعالیت شغلی پروانه اشتغال داشته باشند که این موضوع نیز با هماهنگی دستگاه های مربوطه پیگیری می شود.
وی درپاسخ به پرسشی درباره ایمنی کار در ساختمان پلاسکو گفت: براساس قانون وزارت کار نظارت بر کارگاه ها را برعهده دارد و با توجه به تعریفی که قانون برای وزارت کار مشخص کرده است، ساختمان پلاسکو یک کارگاه به حساب نمی آید.
وی افزود: در مورد حوادثی مانند حادثه پلاسکو فقط می توانم بگویم در کلانشهرهایی مانند تهران محیط های کاری پر خطر زیادی وجود دارد که اطلاعات آن از سوی دستگاه های مختلف جمع آوری شده است و اکنون اکنون دستگاه های مسئول می دانند که چه تعداد مراکز شغلی پر خطر در کلانشهرها وجود دارد.
خبرنگار: افشین شاعری * انتشار: حسین فتح الهی
اجتمام 3063/1724

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۲۰۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • کاهش ۲۲ درصدی تعداد حوادث ناشی از کار در زنجان
  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل