Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجرای طرح خودکفایی بنزین توسط سپاه و افتتاح آن توسط حسن روحانی، مورد توجه روزنامه‌ها قرار گرفته است.

به گزارش مشرق، اجرای طرح خودکفایی بنزین توسط سپاه و افتتاح آن توسط حسن روحانی، مورد توجه روزنامه‌ها قرار گرفته است.

* جوان

- «خودکفایی در بنزین» هدیه سپاه به دولت و ملت

روزنامه جوان نوشته است:‌ فاز نخست بزرگ‌ترین پالایشگاه میعانات گازی جهان روز گذشته با حضور رئیس‌جمهور افتتاح شد تا وی در طول چهار سال اخیر روبان پروژه‌هایی را پاره کند که همگی به دست شرکت‌های ایرانی به بهره‌برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «جوان»، رهبر معظم انقلاب در دیداری که با کارگزاران نظام در روز مبعث داشتند، تأکید کردند که نگاه‌ها باید به توان داخل باشد که بر همین اساس، طی یک دهه گذشته بسیاری از پروژه‌های ملی به شرکت‌های ایرانی سپرده شد و متخصصان داخلی توانستند آنها را به افتتاح برسانند ولو با تأخیر که البته این تأخیر به دلیل تحریم‌های شدید علیه کشور و سخت شدن واردات کالا و تجهیزات بود.

روحانی تا کنون چند پروژه مهم نفتی را افتتاح کرده است؛ فاز 12 پارس جنوبی، فاز 15 و 16، فاز 17 و 18 ، فاز 19 و فازهای 20 و 21 که همگی به دست شرکت‌های ایرانی به سرانجام رسیده است. روز گذشته نیز فاز نخست پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج‌فارس رسماً افتتاح شد تا ایران در مسیر خودکفایی در تولید بنزین قرار بگیرد و بتواند پس از چهار سال واردات بنزین، ثمره اتکا به توان داخل را در این میان بچیند. قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا که دو سال پیش توانسته بود فازهای 15 و 16 پارس جنوبی را به پایان برساند و میزبان رئیس‌جمهور در مراسم افتتاح بود، یکبار دیگر میزبان روحانی بود تا پرده‌برداری از توان مهندسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دست عالی‌ترین مقام اجرایی کشور انجام شود.

رئیس‌جمهور در این مراسم گفت:‌قرارگاه سازندگی سپاه جزو نهادهایی است که از قبل تلاش‌های فراوانی کرده و اساس این فعالیت به اصل قانون اساسی برمی‌گردد. حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در سفر خود به بندرعباس، گفت:‌مقام معظم رهبری یکی از آرزوهایی که داشتند این بود که فرمودند به روزی باید برسیم که گازوئیل و بنزین را وارد نکنیم و حالا ما در دولت یازدهم این افتخار را داریم که برخی از خواسته‌های رهبری را اجرایی و عملیاتی کرده‌ایم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا هم در آیین افتتاح فاز اول پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس گفت: با بهره‌برداری کامل از پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس امکان صادرات بنزین و افزایش کیفیت سوخت مصرفی داخل نیز فراهم می‎شود و ایران به جرگه صادر‌کنندگان بنزین می‌پیوندد. سردار عبادالله عبداللهی تصریح کرد: افتتاح پالایشگاه ستاره خلیج فارس همسو با اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و تولید و اشتغال است. اگر ما بر اساس راهبردهای کشور حرکت کنیم، توانایی فتح قله‌های بزرگ را داریم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا با بیان اینکه باید بتوانیم به صادرات بنزین دست یابیم، تصریح کرد: ٨٣ درصد تجهیزات پالایشگاه ستاره خلیج فارس ساخت داخل بوده است، البته در برخی موارد ساخت کالای داخلی به صرفه نیست. امروز ظرفیت عظیمی در داخل کشور وجود دارد که می‌توانیم از این ظرفیت‎ها استفاده کنیم. وی گفت: با بهره‌برداری از مرحله نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس روزانه ١٢ میلیون لیتر بنزین یورو ٤، 5/4 میلیون لیتر گازوئیل یورو ٤، یک میلیون لیتر نفت سفید یورو٤ و یک میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر گاز مایع (ال ‎پی ‎جی) یورو٤ تولید می‎شود.

عبداللهی افزود: با بهره‌برداری کامل از پالایشگاه ستاره خلیج فارس با تولید ٣٦ میلیون لیتر بنزین با کیفیت یورو ٤ و ٥، تولید بنزین در کشور به بیش از ١٠٠ میلیون لیتر در روز خواهد رسید که افزون بر قطع واردات بنزین، امکان صادرات این فرآورده و افزایش کیفیت سوخت مصرفی داخل نیز فراهم شده و ایران به جرگه صادرکنندگان بنزین می‌پیوندد.

وزیر نفت هم با اشاره به اینکه پس از سال‌ها تلاش در دولت‌های گذشته و بیش از سه سال تلاش مستمر در دولت کنونی، هم اکنون می‌توانیم تولید بنزین با کیفیت و اکتان بالا در پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس را جشن بگیریم، گفت: راه توسعه کشور روشن است.

بیژن نامدار زنگنه در این مراسم همچنین از تمام دست‌اندرکاران پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس قدردانی کرد و گفت: از آقای وزیری هامانه چه در زمانی که وزیر نفت بودند و چه زمانی که قائم مقام بنده بودند، از آقای نعمت‌زاده، مدیرعامل سابق شرکت ملی پالایش و پخش، از آقایان ادیب و دادور، تمام سازندگان و اجراکنندگان طرح از جمله شرکت تاپیکو، شرکت پالایش ستاره خلیج‌فارس، صندوق بازنشستگی نفت، شرکت ملی پالایش و پخش، شرکت اُیکو و... کمال تشکر را دارم.

وزیر نفت همچنین از سردار عبداللهی به عنوان «دوست و برادر خوبم» در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا یاد و قدردانی کرد و گفت: این موضوع را اولین بار است که می‌گویم، وقتی در سال ٩٢ به وزارت نفت برگشتم خیلی‌ها دوست داشتند میان وزارت نفت و قرارگاه دعوا درست کنند، تحریک هم کردند، اما تأکید می‌کنم در تمام این مدت چیزی جز صفا و دوستی میان ما حاکم نبود چون خواسته هردوی ما، سربلندی ایران عزیز است. وی با اشاره به روز ملی خلیج فارس، روز پاسدار، ولادت سیدالشهدا (ع)، این دستاورد شیرین را به مقام معظم رهبری، شهدا و ایثارگران و خانواده‌های آنها، ملت شریف و رئیس‌جمهور کشور تقدیم کرد.

وی با اشاره به راه‌اندازی پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس، گفت: با تکمیل طرح فراگیر پالایشی سیراف با ظرفیت نهایی پالایش ٤٨٠ هزار بشکه میعانات گازی، در آینده، کل میعانات گازی تولیدی کشور به میزان یک میلیون بشکه در روز، در کشور پالایش خواهد شد و چیزی برای صادرات باقی نخواهد ماند.

* جام جم

- دولت روحانی هم قانون بهبود کسب و کار را اجرا نکرد

روزنامه جام جم در گزارشی به قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار پرداخته است:‌ قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار که خلأ آن سال‌ها در کشور محسوس بود، در روزهای پایانی سال 90 از سوی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی به دولت وقت ابلاغ شد، اما اکنون با گذشت بیش از پنج سال هنوز کاستی‌های این بخش حل نشده است.

دولت قبل با بخش‌هایی از این قانون، مخالف بود و به همین دلیل بخش خصوصی چشم‌انتظار دولت بعد ماند تا این قانون مهم را اجرایی کند. اتفاقا در سال 1392 حسن روحانی با وعده اجرای قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار پا به عرصه رقابت انتخاباتی گذاشت و توانست نظر بخش خصوصی را در این زمینه جلب کند، اما تدوین آیین نامه‌های اجرایی این قانون در دولت یازدهم نیز طول کشید و اجرای آن مطابق خواسته بخش خصوصی پیش نرفت.

کم‌کاری دولت‌ها در حالی رقم خورده که بهبود فضای کسب و کار، از احکام سیاست‌های کلی کشور محسوب می‌شود به طوری که در بند 8 سیاست‌های کلی «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» بر بهبود فضای کسب و کار با هدف افزایش تولید ملی و اصلاح زمینه‌های فرهنگی، قانونی، اجرایی و اداری تاکید شده است.

حال این قانون دو دولت را به خود دیده اما اقدام جدی برایش صورت نگرفته است. شاید اگر فضای کسب و کار با اهتمام بیشتری از سوی دولت‌ها روند بهبود را طی می‌کرد، اکنون هم مشکل اشتغال حل می‌شد و هم دستیابی به رشد اقتصادی اشتغالزا، آسان‌تر بود.

با ابلاغ قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار قرار بود هر تولید کننده و فعال اقتصادی در طول مدت یک هفته بتواند همه مجوزهای مورد نیاز خود را از هر سازمان و ارگانی دریافت کند، اما هنوز این این معضل بزرگ برای تولید‌کنندگان رفع نشده و اگر فردی قصد داشته باشد واحد تولیدی برپا کند، باید چند ماه در ساختمان‌های اداری معطل دریافت مجوز باشد.

سیدبهادر احرامیان، عضو کمیسیون تسهیل کسب و کار اتاق بازرگانی تهران درباره نحوه اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار به خبرنگار ما گفت: بهبود فضای کسب و کار در سال‌های گذشته با سرعت کمی طی شده که قطعاً کافی نبوده و نیازمند تلاش بیشتری در این بخش است. وی با بیان این که رتبه فضای کسب و کار ایران از 190 کشور 120 است، افزود: برای کاهش این رتبه، دولت‌ها باید اهتمام بیشتری داشته باشند. منظور از دولت تنها قوه مجریه نیست و قوای دیگر نیز در این بخش بسیار مؤثر هستند.

احرامیان تاکید کرد: بخش خصوصی انتظاراتی از رئیس‌جمهور آینده دارد که در صدر این خواسته‌ها، بهبود و اجرای قانون مستمر فضای کسب و کار است. قوه قانونگذاری کشور نیز می‌تواند تأثیر بسزایی برای اجرا و کنترل و رصد آن توسط بخش اجرایی کشور داشته باشد.

حسین سلاح‌ورزی، نایب رئیس‌اتاق بازرگانی ایران با اشاره به این که قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، کف خواسته‌های بخش خصوصی است، به خبرنگار ما گفت: بخش عمده‌ای از قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار به مرحله اجرا نرسید که البته بخشی از احکام این قانون به قوه مجریه ارتباطی ندارد اما در مواردی هم که ارتباط دارد اقدام اجرایی صورت نگرفته است.

وی افزود: زمانی که این قانون به دولت دهم ابلاغ شد، رئیس‌جمهور وقت خیلی آن را قبول نداشت و موافق تصویب آن نبود، اما با تردید و تغییرات در مجلس تصویب شد و توسط رئیس‌مجلس ابلاغ شد.

سلاح ورزی تاکید کرد: در بخش دولتی هیچکدام از آیین نامه‌های اجرایی و دستورالعمل‌های مربوط تا سال 92 تهیه و ابلاغ نشده بود، اما در دولت یازدهم بخش عمده‌ای از آیین نامه ابلاغ شد و متاسفانه از اجرای آن خبری نیست.

نایب رئیس‌اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: در بدنه اجرایی دولت همچنان برای اجرای بسیاری از مفاد آن مقاومت وجود دارد. به عنوان مثال در بخش تأمین اجتماعی تکالیف قانونی انجام نمی‌شود. در این قانون تکالیفی را برای بانک‌ها و دستگاه‌های خدمات رسان مانند برق، آب و گاز در نظر گرفتند که هیچکدام عملی نشدند.

وی ادامه داد: قوه قضاییه که موضوع ایجاد دادگاه‌های تجاری را بر عهده داشت، این حکم را اجرا نکرده است. همچنین یکی از مواد این قانون، رایزنی وزارت امورخارجه برای صادرات محصولات تولید داخل است اما با وجود این که برجام، اجرایی شد هنوز تسهیل تولید و صادرات را شاهد نیستیم. البته دستورالعمل این موضوع از سوی وزیر امور خارجه ابلاغ شده اما نمایندگی‌های خارج از کشور به نظر می‌رسد عملکرد خوبی ندارند. این رایزنان باید موضوع صادرات غیرنفتی و گسترش زمینه برای فعالیت‌های دیگر را تسهیل کنند اما تا حدودی می‌توان گفت این نقش را بخوبی ایفا نکردند.

احمد کیمیایی‌اسدی، نایب رئیس ‌کمیسیون تسهیل فضای کسب و کار با بیان این که قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار به پیشنهاد اتاق‌های بازرگانی در مجلس شورای اسلامی تصویب و ابلاغ شد به جام‌جم گفت: دولت قبل که این قانون را قبول نداشت و دولت فعلی هم که با تغییراتی آیین نامه اجرایی آن را ابلاغ کرد اما هنوز از اجرای کامل خبری نیست.

وی افزود: معضل بیکاری مهم‌ترین مشکلی است که جامعه با آن مواجه بوده و اگر نتوانیم این موضوع را حل کنیم به یک پدیده شوم اجتماعی تبدیل می‌شود.

کیمیایی‌اسدی تصریح کرد: یکی از مواردی که می‌تواند به رشد 8 درصدی اقتصاد کمک کند، بهبود فضای کسب و کار است. اکنون رتبه فضای کسب و کار ایران در بین 190 کشور 120 است و این اصلاً زیبنده کشور ما که از نظر ذخایر معدنی در تراز کشورهای اول دنیاست، نیست. ایران ذخیره اول گاز و دومین ذخیره نفت جهان را در اختیار دارد و باید از این نعمت خدادادی بهره ببرد.

نایب رئیس‌کمیسیون تسهیل فضای کسب و کار اتاق بازرگانی تهران تاکید کرد: بخش خصوصی از رئیس‌ دولت دوازهم با هر طرز فکر و جناحی که سر کار بیاید می‌خواهد این قانون را اجرا کند. به این دلیل که اجرا نکردن این قانون لطمات جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

* تعادل

- رفتار تنش‌زای بازرگانی دولتی در قیمت‌گذاری گندم

این روزنامه اصلاح‌طلب درباره قیمت گندم در بورس کالا گزارش داده است: سال‌هاست که گندم در بورس کالا عرضه می‌شود اما تاکنون معاملات آن نتوانسته روند مثبت و رو به رشدی را طی کند. سال 90 آخرین سالی بود که معاملات گندم دامی در بورس کالا رونق داشت در این سال بیش از 200 هزار تن از این نوع گندم معامله شد اما از سال 1394 عرضه گندم دامی در این بورس متوقف شد چرا که قیمت پایین‌تر ذرت خریداران را به سمت این غله جلب کرد.

در مورد گندم دوروم نیز باید گفت که آخرین سالی که معاملات آن با رونق همراه بود به سال 1392 برمی‌گردد که حجم مبادلات آن به 146 هزار تن رسید؛ هر چند عرضه این نوع از گندم همواره بسیار بیشتر از حجم تقاضا برای خرید آن بوده است. اما گندم خوراکی که سال‌هاست در بورس کالا عرضه می‌شود در سال گذشته توانست حجم معاملات قابل قبولی را نسبت به کارنامه گذشته خود ثبت کند؛ در این سال حدود 350 هزار تن گندم خوراکی به فروش رفت که البته در مقایسه با عرضه 3 میلیون تنی رقم قابل قبولی نبود و دلیل این موضوع جای بررسی‌های کارشناسی دارد. هر چند در سال 1394 نیز نسبت حجم معامله گندم خوراکی به عرضه آن رقمی بسیار پایین بود بطوری که از 634 هزار تن عرضه این محصول فقط 2500 تن آن مورد معامله قرار گرفت.

با توجه به آمار به نظر می‌رسد افزایش عرضه گندم در تالار کشاورزی با اهدافی همراه بوده اما گویا مشکلی در فروش این محصول وجود دارد. نگاهی به روند عرضه گندم در سال‌های گذشته نشان می‌دهد که بیش از 90 درصد عرضه این محصول از طریق شرکت بازرگانی دولتی ایران بوده است که از قضا محصول خود را با یک قیمت ثابت در تمام فصول سال عرضه می‌کند و هیچ نگاهی به نوسان قیمت گندم در بازار ندارد.

شرکت بازرگانی دولتی در سال گذشته حدود 98 درصد از عرضه‌های گندم در بورس کالا را به خود اختصاص داده بود اما نگاهی به قیمت عرضه این محصول نشان می‌دهد که قیمت پایه در تمام روزهای سال رقم ثابتی بوده است. مدیرعامل کارگزاری اقتصاد بیدار با بیان این مطلب در گفت‌وگو با تعادل افزود: میانگین قیمت غلات مورد مصرف دام شامل گندم، جو و ذرت در چند سال اخیر جزو پایین‌ترین قیمت‌ها در جهان بوده است اما شرکت بازرگانی دولتی به عنوان فعال انحصاری بازار گندم در سال گذشته گندم را با قیمت پایه بالایی در بورس کالا عرضه کرد که سبب شد مصرف‌کنندگان برای خرید اقدامی نکنند. حسن رضایی‌پور ادامه داد: حتی در مواردی گندم وارداتی که با نرخ آزاد به کشور وارد می‌شد از قیمت پایه بازرگانی دولتی کمتر بود. وی بیان کرد: از سوی دیگر بازرگانی دولتی در راستای سیاست‌های تنظیم بازار، قسمتی از سبوس استحصالی را با نرخ یارانه‌یی از خریدار مطالبه می‌کند که در محاسبه قیمت اعمال نشده است.

رضایی‌پور با بیان اینکه تغییر ندادن قیمت پایه همگام با تغییر نرخ‌های بازار از سوی عرضه‌کننده مهم‌ترین دلیل معاملات ضعیف گندم در بورس کالا بوده است، افزود: در مقابل نگاهی به معاملات سال‌های گذشته این مورد گاهی برعکس عمل کرده بطوری که در مثال سال 1392 ثابت بودن قیمت عرضه، و بالا بودن قیمت بازار موجب هجوم خریداران و شکل گرفتن رقابت بین خریداران برای گندم می‌شد.

او در تشریح دلایل دیگر معاملات پایین گندم گفت: از طرف دیگر شرکت بازرگانی دولتی به عنوان بزرگ‌ترین عرضه‌کننده گندم و دیگر محصولات کشاورزی به برخی از تعهدات خود عمل نکرده یا اطلاع‌رسانی کافی در خصوص عرضه نداشته است. بطور مثال در اوایل عرضه گندم داخلی پس از انجام معامله خریداران متوجه بخشنامه تحویل 50 درصد سبوس استحصالی با نرخ دولتی شده‌اند.

مدیرعامل کارگزاری اقتصاد بیدار درباره فروش نرفتن گندم دوروم در عرضه‌های بورس کالا گفت: هرچند گندم دوروم قیمت بالاتری از دیگر واریته‌های گندم دارد ولی مقایسه گندم دوروم تولید داخل آن هم تحویل درب انبار (EXE) با قیمت‌های جهانی و قیمت‌گذاری بر همین مبنا می‌تواند از اصلی‌ترین دلایل فروش نرفتن این محصول باشد. این کارشناس کشاورزی در پاسخ به اینکه چرا عرضه گندم دامی در بورس کالا با وجود رونق معاملات متوقف شده است، گفت: پایین آمدن قیمت ذرت و جو در سال‌های گذشته سبب تغییر الگوی تغذیه دام شد و دامداران این دو محصول را جایگزین گندم کردند. وی در ادامه توضیح داد: گندمی که قابل استفاده برای انسان نباشد، گندم دامی نام می‌گیرد که بخش قابل توجهی از این گندم دامی در سال‌های گذشته از خارج از کشور وارد می‌شد اما با پایین آمدن قیمت ذرت دلیلی برای واردات گندم دامی وجود نداشت. از سوی دیگر گندم دامی داخل کشور نیز قیمت بالاتری از ذرت دامی داشت.

وی همچنین گفت: تشریفات و بروکراوسی زیاد پس از انجام معامله، زمان‌بر بودن صدورحواله و تحویل بار، و عمل نکردن به تعهدات توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران در زمان مقرر از دیگر عواملی است که خریداران در شرایط قیمتی حتی بالاتر، بازار آزاد را به عرضه‌های انجام شده توسط این شرکت در بورس کالا ترجیح می‌دهند و نسبت به تامین نیاز خود از بازار آزاد اقدام می‌کنند.

رضایی‌پور در پایان

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۲۷۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمتگزاری به مردم افتخاری بزرگ برای نیروهای مسلح است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عبدالله خسروی یکشنبه شب در دیدار فرمانده منطقه دوم دریایی سپاه و معاونان وی ضمن تقدیر از حضور سردار هنریان مجرد و سایر فرماندهان این نیرو در مرزبانی گفت: مرزبانان در تأمین و ارتقا امنیت نقش ویژه ای دارند.

وی افزود: مرزداران در سنگر اول پاسداری از کشور قرار دارند و حساسیت کار آنان بسیار بالا و تأثیرگذار است و افتخار می‌کنند برای مردم خدمتگزاری می‌کنند

فرمانده مرزبانی استان بوشهر تصریح کرد: مرزبانان با موقعیت شناسی درست و به موقع از ورود هرگونه نا امنی به کشور جلوگیری می‌کنند.

وی گفت: نیروی دریایی سپاه یک نیروی مقتدر در خلیج فارس برای حراست و حفاظت از مرزهای آبی است

وی افزود: با تعامل منطقه دوم دریایی سپاه و سایر نیروهای مسلح در زمینه‌های مختلف، امنیت مطلوبی در منطقه وجود دارد.

سرهنگ خسروی در ادامه، پیگیری حقوق مرزنشینان را یکی از وظایف مهم مرزبانان برشمرد و بیان کرد: مرزبانان با رصد دقیق تحولات مرز و با استفاده از تمام ظرفیت‌های قانونی به استیفای حقوق مرزنشینان می‌پردازند.

کد خبر 6091494

دیگر خبرها

  • خدمتگزاری به مردم افتخاری بزرگ برای نیروهای مسلح است
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • قالیباف ۲ قانون را برای اجرا ابلاغ کرد
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • (ویدئو) فردا بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران افتتاح خواهد شد
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود