Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@03:53:44 GMT

کاهش ظرفیت کارخانه‌های روغن کشی

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۲۹۷۳۱

کاهش ظرفیت کارخانه‌های روغن کشی

دبیر انجمن روغن کشی گفت: طی سه سال اخیر ظرفیت کارخانه‌های روغن کشی از ۵ به ۴۰ درصد افزایش یافته که سیاست اخیر وزارت جهاد کشاورزی آینده کارخانجات را به خطر انداخته است. به گزارش جهان نيوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ اکبر سبقتی دبیر انجمن روغن کشی با اشاره به آخرین وضعیت فعالیت کارخانه‌های روغن کشی اظهار داشت: طی سال گذشته ظرفیت کارخانه‌های روغن کشی از ۵ به ۴۰ درصد افزایش یافته که در شرایط کنونی سیاست گذاری وزارت جهادکشاورزی مبنی بر تأمین بودجه عوارض واردات ۵۰ تومانی به ازای هر کیلو دانه روغنی آینده کارخانجات را به خطر انداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کارخانه‌های روغن کشی تمایل دارند که مواد اولیه مورد نیاز خود را در داخل تأمین نمایند ، این درحالی است که طی سال‌های اخیر واردات دانه‌های روغنی، کاهش تولید را به همراه داشته است. سبقتی با اشاره به اینکه خرید دانه‌های روغنی با نرخ هزار و 200 تومان به زیان کشاورزان است، ادامه داد: کنجاله با تعرفه 10 درصدی وارد می شود که در راستای حمایت از تولید داخل باید آن را به 25 درصد افزایش داد. به گفته وی، برخی شرکت‌های دولتی، واردکننده کنجاله هستند که همین امر عدم رقابت کارخانجات و متضرر شدن آنها را به همراه داشته است. دبیر انجمن روغن کشی با بیان اینکه در همه جای دنیا ابزار تعرفه راهکاری در جهت حمایت از تولید داخل است، گفت: با توجه به آنکه امسال، سال تولید و اشتغال معرفی شده انتظار می‌رود که با تغییر تعرفه واردات روغن خام کارخانجات را حمایت نمایند. وی تصریح کرد: بار‌ها پیشنهاد داده‌ایم که از محل افزایش تعرفه واردات کنجاله و روغن خام تا ۲۵ درصد، حدود ۵ درصد آن را به حساب صندوق حمایتی برای حمایت از تولید داخل اختصاص دهند تا مابه التفاوت قیمت تضمینی از این محل پرداخت شود.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۲۹۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال 1403 ایجاد شد.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

انتهای پیام/ 

 

دیگر خبرها

  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز