Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک‌انصار از اجرای طرح رضوان به منظور گسترش خدمات تسهیلات قرض‌الحسنه خبر داده است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ بانک انصار تاکید کرده است به‌عنوان بانکی متعهد به ارزش‌های دینی، ملی و اجتماعی، همواره کوشیده است که براساس مسئولیت‌های اجتماعی خود در عمل به سنت نیکوی قرض‌الحسنه پیشتاز باشد و مبتنی بر اهداف معنوی این میراث بزرگ اسلامی، تلاش کرده است که بیشترین منابع ممکن را در راستای توسعه خدمات‌اجتماعی زیربنایی نظیر قرض‌الحسنه مصرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بانک انصار افزوده است: طرح قرض‌الحسنه رضوان یکی دیگر از طرح‌های این بانک در حوزه قرض‌الحسنه است که به منظور قدردانی از مشتریان، کمک به ذینفعان، کمک به مردم نیازمند و ترویج سنت‌حسنه قرض‌الحسنه به اجرا گذاشته شده و براساس آن امتیاز تسهیلات به متقاضیان اعطا می‌شود.
در این طرح نرخ کارمزد تسهیلات ۲ % و مدت بازپرداخت اقساط حداکثر ۶۰ ماهه بوده و تعیین تعداد اقساط را متقاضی انجام می‌دهد.
آقای مجاهدی معاون بانکداری بانک‌انصار گفت:طرح رضوان در حوزه قرض‌الحسنه طراحی شده و یکی از انواع خدمات بانکی است که برای بهره‌مندی ذینفعان و نیازمندان از تسهیلات بانکی در قالب بانکداری اسلامی و بانکداری بدون ربا از سوی مسئولان بانک انصار تنظیم شده است.
وی افزود: براساس این طرح مشتریان و متقاضیان می‌توانند با افتتاح سپرده و براساس گردش حساب؛ از امتیاز تسهیلات قرض‌الحسنه استفاده کنند و میزان امتیاز تسهیلات به مانده میانگین و مدت سپرده‌گذار‌ی و فرایندهای اعتبارسنجی بستگی دارد.
این طرح یک گام اساسی در ترویج روحیه دینی و همیاری اسلامی و مقابله با گرایش‌های مادی است که متأسفانه طی سال‌های گذشته رو به افزایش گذاشته است.
مجاهد اعلام کرد: بانک انصار بانکی ارزشی است که می‌کوشد در بزنگاه‌های تاریخی، جامعه را به کنش‌های دینی تشویق کند. رضوان واژه‌ای حاوی معانی دینی نیرومند است. رضوان وعده الهی به نیکوکاران است و برای شنونده این واژه فضایی معنوی تداعی می‌شود که مسئولان بانک به دنبال تقویت آن در جامعه هستند.
وی گفت:: این طرح همچنین تداوم بخش اقداماتی است که با طرح حاتم صورت گرفت و بسیاری از افراد با دریافت تسهیلات کم بهره مایحتاج زندگی خود را از تولید ساخت داخل تأمین کردند. استمرار آن اقدامات نیکوکارانه در طرح رضوان نشان می‌دهد که بانک انصار فعالیت‌های معنوی خود را مجدانه ادامه می‌دهد و به ترویج سنت قرض الحسنه باور قلبی دارد.
معاون بانکداری بانک‌انصار گفت: از ویژگی‌های طرح، دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال – کارمزد ۲ درصد – قابلیت انتقال امتیاز تسهیلات به بستگان درجه یک، اطلاع رسانی طرح رضوان ازطریق APP نرم افزاری قرض الحسنه در برنامه بازار تلفن همراه و حمایت از جامعه هدف است.
وی اظهار داشت: اهداف طرح شامل ترویج سنت حسنه قرض‌الحسنه در سطح جامعه، ارائه خدمت به مشتریان هدف و رفع بخشی از نیازهای مالی آنان از طریق پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و سوق دادن و هدایت منابع به سمت منابع قرض الحسنه است.
همچنین ارایه‌دهندگان این طرح به دنبال تداوم اقدامات قوام بخش فرهنگ دینی و ترویج روحیه اسلامی مبتنی بر همیاری و همکاری هستند.
وی گفت: تردیدی وجود ندارد که قرض‌الحسنه به خاطر ابعاد معنوی‌اش آثار گرانبهایی در جامعه دارد و خداوندکریم به خاطر معانی ارزشمند اجتماعی این سنت الهی وعده پاداش مضاعف به نیکوکاران داده است.
مجاهد افزود: همچنین این طرح در راستای اقتصادمقاومتی تدوین شده است، زیرا قرض‌الحسنه یکی از ارکان نظام بانکداری اسلامی و بانکداری بدون رباست و بانک مقاوم از نظر مبانی اقتصادمقاومتی، بانکی است که پول و تسهیلات بانکی را با کارمزد اندک به کسانی می‌دهد که در راستای امرارمعاش خانواده و توسعه تولید در جامعه تلاش می‌کنند. البته تردیدی نیست که همراه با این اقدامات اقتصادی ما نیازمند فعالیت‌های فرهنگی نیز هستیم تا برای این گونه فعالیت‌ها فرهنگ‌سازی لازم انجام شود وابعاد ارزشمند اجتماعی و معنوی آن تشریح شود.
وی افزود: همه اقشار وآحاد مردم، شاغلان سازمان‌ها، نهاد‌ها و شرکت‌های دولتی و غیر دولتی، کارکنان، کارگران، مستمری بگیران و بازنشستگان لشگری و کشوری و سازمان تامین اجتماعی و همه افرادی که صلاحیت اعتباری آنان در توان بازپرداخت اقساط تسهیلات توسط شعبه محرز شود، مشمول این طرح خواهند بود و امیدواریم کارآفرینان و کسانی که به دنبال کسب وکارهای کوچک هستند از این فرصت برای تقویت مالی شرکت خود استفاده کنند.
معاون بانکداری بانک‌انصار اعلام کرد: این طرح از اواسط اسفند ماه سال ۱۳۹۵ آغاز شده است و هیچگونه محدودیت زمانی برای آن در نظر گرفته نشده و تا زمانی که آحاد مردم و مشتریان وصاحبان حرف و مشاغل از طرح استقبال کنند، ادامه خواهد داشت.
مجاهد درباره شرایط و مراحل استفاده از این طرح هم گفت:: متقاضیان استفاده از این طرح می‌توانند با مراجعه به یکی از شعب بانک در سراسر کشور با افتتاح سپرده قرض‌الحسنه، امکان استفاده از این طرح را برای خود مهیا کنند. حداقل مبلغ افتتاح سپرده پانصد هزار ریال و حداکثر سپرده‌گذاری نامحدود است. سپرده‌گذار می‌تواند بر اساس میانگین گردش روزانه حساب، امتیاز تسهیلات قرض‌الحسنه را کسب نماید و بعد از حداقل ۳ ماه سپرده‌گذاری، از ۶۰ درصد میانگین گردش سپرده امتیاز تسهیلات قرض‌الحسنه بهره‌مند شود و در این طرح به ازای هر ماه سپرده‌گذاری و گردش حساب ۲۰ درصد امتیاز تسهیلات قرض‌الحسنه به سپرده‌گذار اعطاء خواهد شد و بعد از ۵ ماه سپرده گذاری از ۱۰۰ % امتیاز تسهیلات تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال برخوردار خواهد شد و برای مشتریان این امکان وجود خواهد داشت تا در صورت تقاضای افزایش تعداد بازپرداخت اقساط، مبلغ سپرده گذاری را افزایش یا مدت سپرده‌گذاری را به بیش از ۵ ماه افزایش دهند.
معاون بانکداری بانک‌انصار اظهار داشت: مشتریان برای کسب اطلاعات دقیق از نحوه استفاده از این طرح باید به یکی از نزدیک‌ترین شعب بانک به محل کار یا سکونت خود مراجعه و پس ازکسب اطلاعات لازم اقدام به افتتاح سپرده طرح رضوان کنند.
متقاضیان برای افتتاح سپرده قرض‌الحسنه طرح رضوان همانند سایر سپرده‌ها با ارائه مدارک هویتی و تکمیل فرم‌های مربوط به مشتریان و سپرده‌گذاری، اقدام به افتتاح سپرده می‌کنند و هنگام دریافت تسهیلات؛ شرایط تسهیلات و تشکیل پرونده برابرضوابط بانک است.
مجاهد گفت: در این طرح اولویت یا امتیاز ویژه‌ای درنظرگرفته نشده، اما با توجه به اینکه یکی از اهداف مهم این طرح کمک به جامعه هدف است، مشتریان با افتتاح سپرده قرض الحسنه و گردش میانگین سپرده از امتیاز تسهیلات قرض الحسنه بهره‌مند خواهند شد. به طور طبیعی مشتریان خوش‌حساب و صاحبان حساب‌های قرض الحسنه با سابقه در دریافت این تسهیلات به خاطر عدم لزوم اعتبارسنجی وقت‌گیر از امتیاز برخوردارند. ضمناً بهتر است نیکوکاران عزیز با مشارکت در این طرح خداپسندانه از ثواب معنوی و امکان بهره مندی از پاداش‌های الهی برخوردارشوند.
مجاهد گفت: با عنایت به اینکه یکی از اهداف و سیاست کلان بانک در راستای توسعه و ترویج سنت پسندیده قرض‌الحسنه است، در نظر داریم درآینده نزدیک باز هم طرح‌های متنوع ومتناسب با نیاز مشتریان طراحی و ابلاغ شود و همچنین طرح قرض‌الحسنه اشخاص حقوقی (سازمان‌ها و شرکت ها، ...) برای تامین بخشی از نیازهای ضروری کارکنان تهیه شده و در حال ابلاغ است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۳۱۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد

مقامات نظارتی آمریکا بانک «ریپابلیک فِرست» (Republic First Bancorp) را تعطیل کردند و به شرکت بیمه سپرده فدرال (FDIC) سپردند.

به گزارش فارس، «ریپابلیک فرست» مستقر در فیلادلفیا که مذاکرات تامین مالی با گروهی از سرمایه‌گذاران را رها کرده بود، توسط دپارتمان بانکداری و اوراق بهادار پنسیلوانیا توقیف شد.

شرکت بیمه سپرده فدرال روز جمعه اعلام کرد، بانک «فولتون»، واحدی از شرکت مالی فولتون برای حمایت از سپرده‌گذاران، تمامی سپرده‌های به عهده می‌گیرد و تمامی دارایی‌های این بانک را می‌خرد.

«ریپابلیک فرِست» که به «ریپابلیک» معروف است، تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۴ در مجموع حدود ۶ میلیارد دلار دارایی و ۴ میلیارد دلار سپرده داشت. شرکت بیمه سپرده فدرال هزینه این ورشکستگی را برای صندوق خود ۶۶۷ میلیون دلار برآورد کرده است.

بانک فولتون در بیانیه‌ای اعلام کرد، «ریپابلیک»، به جز سپرده‌ها، دیون و سایر بدهی‌هایی به ارزش تقریبا ۱.۳ میلیارد دلار هم داشته است.

تمامی ۳۲ شعبه بانک «ریپابلیک» در نیوجرسی، پنسیلوانیا و نیویورک از روز شنبه یا دوشنبه به عنوان شعبه‌های بانک «فولتون» بازگشایی خواهد شد.

قیمت سهام بانک «ریپابلیک»، از کمی بیش از ۲ دلار در ابتدای سال به حدود یک سنت در روز جمعه کاهش یافته است و ارزش بازار آن کمتر از ۲ میلیون دلار شد.

این بانک پنجمین بانک آمریکایی‌ست که ورشکسته می‌شود. سال گذشته ۳ بانک آمریکایی «سیلیکون ولی»، «سیگنیچر» (Signature Bank) در ماه مارس ۲۰۲۳ و «فِرست ریپابلیک» (First Republic Bank) در ماه می‌ورشکست شدند.

تعطیلی بانک «سیگنیچر» چند روز بعد از دستور تعطیلی بانک «سیلیکون ولی» اتفاق افتاد. یک هفته پیش از آن هم بانک سیلورگِیت (Silvergate Bank) اعلام کرده بود به طور داوطلبانه بانک خود را منحل می‌کند.

خبر سقوط بانک «ریپابلیک»، درکنار ۴ ورشکستگی بانکی دیگر در آمریکا در سال (۲۰۲۳)، سال سختی را برای صنعت بانکداری این کشور به دنبال خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • انتشار اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه کارگران تمدید شد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد