Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@23:28:55 GMT

انتخابات در صفحات روزنامه‌ها

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۳۲۵۴۷

خبرگزاري آريا - اغلب روزنامه‌هاي امروز با توجه به سخنراني روز گذشته رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات پيش‌رو و همچنين افتتاح پالايشگاه ستاره خليج فارس توسط حسن روحاني، تيتر و تصوير نخست خود را به اين دو موضوع اختصاص داده‌اند.

به گزارش ايسنا، روزنامه «ايران» تيتر يک خود را «انتخابات امنيت ملي را تامين مي‌کند» انتخاب کرده و به حضور رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران و کارآفرينان پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روزنامه «قانون» تصوير نخست خود را به رهبر معظم انقلاب در ميان کارگران و کارآفرينان اختصاص داده است و مطلبي را با تيتر «هرگز نمي‌گويم به چه کسي راي بدهيد يا ندهيد» منتشر کرده است.
روزنامه «شهروند» تيتر نخست خود را «کشور با کار انقلابي و جهادي سامان مي‌يابد» انتخاب کرده و عکس يک خود را به حضور رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران اختصاص داده است.
روزنامه «خراسان» تيتر يک «آنچه سايه جنگ را رفع کرد حضور مردم است» را انتخاب کرده و تصوير نخست خود را نيز به حضور رهبر معظم انقلاب و سخنراني ايشان در جمع کارگران اختصاص داده است.
روزنامه «جام جم» تيتر نخست «حمايت از قشر ضعيف » را انتخاب کرده است و به بخشي از صحبت‌هاي رهبر درباره‌ي انتخابات و نامزده‌هاي رياست جمهوري اشاره کرده است.
روزنامه «وطن امروز» مطلبي را با تيتر «فقط کار جهادي و انقلابي» و با رو تيتر طولاني «رهبر انقلاب در ديدار هزاران نفر از کارگران و کارآفرينان با اشاره به موضوع انتخابات رياست جمهوري تنها راه برون رفت از وضعيت فعلي و سامان گرفتن مشکلات کشور را کار پرحجم،‌ با کيفيت و مجاهدانه عنوان کردند» منتشر کرده است.
اين روزنامه تصوير نخست خود را به رهبر معظم انقلاب در ديدار با کارگران اختصاص داده است.
روزنامه «اطلاعات» تيتر نخست «حضور در انتخابات تضمين‌کننده امنيت ملي است» را انتخاب کرده است. اين روزنامه همچنين تصوير نخست خود را به دو عکس از مقام معظم رهبري و جمعي از کارگران اختصاص داده است.
روزنامه «همشهري» تيتر يک «حل مشکل اشتغال/يک روز تاخير هم جايز نيست» را انتخاب کرده و به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره‌ي نامزدهاي انتخاباتي اشاره کرده است.
اما روزنامه «وقايع اتفاقيه» تيتر نخست «براي خدمت تلاش کنيد نه قدرت» را براي صبح امروز انتخاب کرده و به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات اشاره کرده است.
روزنامه‌هاي «کيهان» و «رسالت» تيترهاي يک «سايه جنگ را حضور ملت رفع کرده نه مسئولان» و «براي خدمت به طبقات ضعيف وارد ميدان شويد» را انتخاب کرده‌اند.
روزنامه «جوان» نيز تصوير نخست خود را به حضور رهبر معظم انقلاب در ميان جمعي از کارگران و کارآفرينان اختصاص داده است و مطلبي با تيتر «حضور مردم سايه جنگ را برد نه عملکرد مسئولان» را انتخاب کرده است.
روزنامه «مردمسالاري» تصوير نخست خود را به سخنراني مقام معظم رهبري در جمع کارگران اختصاص داده و در همين راستا مطلبي را با تيتر «هر کسي کشور را دوست دارد در انتخابات شرکت کند» منتشر کرده است.
روزنامه «جمهوري اسلامي» تيتر نخست «هرگز نمي‌گويم به چه کسي رأي بدهيد يا ندهيد اما اصرار دارم که در پاي صندوق رأي حاضر باشيد» را انتخاب کرده است.

حضور روحاني در پالايشگاه خليج فارس

روزنامه «شرق» تيتر يک «به دروغ و خرافه بازنمي‌گرديم» را انتخاب و به حضور رييس جمهور در جمع مردم بندرعباس براي افتتاح پالايشگاه ميعانات گازي خليج فارس اشاره کرده است.
روزنامه «ايران» نيز تصوير نخست خود را به حضور روحاني و زنگنه در ميان جمعي از کارکنان پالايشگاه خليج فارس اختصاص داده و مطلبي را در همين راستا با تيتر «روياي 36 ساله خودکفايي بنزين به واقعيت پيوست» منتشر کرده است.
روزنامه «آرمان امروز» تيتر يک «‌دلواپسان براي افتتاح پروژه‌ها هم دلواپسند» را انتخاب و به صحبت‌هاي حسن روحاني در اين پالايشگاه اشاره کرده است.
روزنامه «اعتماد» تيتر نخست «دلواپس افتتاح طرح‌ها شده‌اند» را انتخاب کرده و به صحبت روحاني در پالايشگاه نفت اشاره کرده است.
«وقايع اتفاقيه» تصوير نخست خود را به عکسي از روحاني در نماي پشت‌سر که در پالايشگاه خليج فارس حضور دارد اختصاص داده است و در همين راستا مطلبي را با تيتر «بنزين، ايراني شد» منتشر کرده است.
روزنامه «بهار» تصوير نخست خود را به حضور روحاني در ميان کارکنان پالايشگاه خليج فارس اختصاص داده و به صحبت‌هاي روحاني در افتتاح اين پالايشگاه اشاره دارد و در همين راستا مطلبي را با تيتر «پيش‌تر دلواپس برجام بودند حالا دلواپس افتتاح!» را منتشر کرده است.
روزنامه «جمهوري اسلامي» تصوير نخست خود را به حضور روحاني براي افتتاح پالايشگاه ميعانات گازي خليج فارس اختصاص داده و در همين راستا مطلبي را با تيتر «افتتاح فاز اول پالايشگاه ميعانات گازي ستاره خليج فارس توسط دکتر روحاني» را منتشر کرده است.

بازتاب صحبت‌هاي محمد باقر قاليباف در برنامه تبليغاتي

روزنامه «شرق» گفت‌وگويي را با عبدالله رمضان‌زاده انجام داده و تيتر «قاليباف يا مشاور ندارد و يا به او اطلاعات غلط مي‌دهند» را منتشر کرده است. اين روزنامه همچنين گفتگويي با مصطفي تاج‌زاده انجام داده است و اين پرسش وي که «شما جزء 96 درصديد؟» را به عنوان تيتر انتخاب کرده است.
روزنامه «آفتاب يزد» تيتر يک «مردم: زالو صفت نيستيم» را انتخاب کرده و به گفتگوي تلويزيوني قاليباف در شبکه يک سيما اشاره کرده است.
اين روزنامه تصوير نخست خود هم را به دو عکس اختصاص داده است که در دو عکس کاغذهاي چسبانده شده بر دو ماشين مدل بالا را نشان مي‌دهند که بر روي اين کاغذها نوشته شده «به خدا ما جز چهار درصد زالو صفت نيستيم، پنجاه ساله کارخانه‌ داريم» و در اين گزارش به واکنش يک شهروند در اين راستا هم اشاره کرده است.
روزنامه «مردم سالاري» مطلبي را با تيتر يک «شوخي تلخ انتخاباتي» و با روتيتر «احمد مسجد جامعي سخنان قاليباف درباره‌ي شوراياري‌ها را تکذيب کرد» را منتشر کرده است.
روزنامه «ابتکار» عکس نخست خود را تصويري انتخاب کرده که ماشين در حال رد شدن از کفش کتاني قرمز رنگي را نشان مي‌دهد، در حالي که رد لاستيک بر کفش افتاده است. اين روزنامه در همين راستا مطلبي را با تيتر «ثروتمند خوب، ثروتمند بد»‌ و با روتيتر «تقسيم‌بندي جامعه دوقطبي 4 درصد زالو صفت و 96 درصد ديگر چه تبعاتي براي اقتصاد دارد؟» منتشر کرده است.

رونمايي از کتاب خاطرات آيت‌الله هاشمي رفسجاني

روزنامه «آرمان امروز»‌ تصوير نخست خود را به سيد حسن خميني اختصاص داده و در همين راستا مطلبي را با تيتر «آيت‌الله هاشمي در بزنگاه‌ها تصميم بزرگ مي‌گرفت» را منتشر کرده است و به مراسم رونمايي از کتاب خاطرات آيت‌الله هاشمي اشاره دارد.
روزنامه «اعتماد» هم عکس يک خود را به تصويري از نوه امام (ره) در حال سخنراني اختصاص داده و مطلبي را با تيتر «روايت صبر و پيروزي آيت‌الله» منتشر کرده است.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۳۲۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاحت با هزینه بی‌بی‌سی

مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳_ را در ادامه می‌خوانید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسانه‌های آزاد، روزنامه‌ها و مطبوعات در هر جامعه‌ای از ارکان توسعه و دموکراسی به‌شمار می‌آید، بر این اساس خبرگزاری ایمنا، مرور عناوین مطبوعات کشور را به صورت روزانه در دستور کار خود دارد.

روزنامه ایران در صفحه نخست امروز خود با تیتر «۱۰۰ برکناری با گشت ارشاد مدیران» نوشت: حجت‌الاسلام حسن درویشیان «رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور» و «نماینده ویژه رئیس‌جمهور برای هماهنگی، پیگیری و اجرای نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد در دستگاه‌های اجرایی» روز گذشته در گفت‌وگویی تفصیلی با «ایرنا» از برکناری بیش از ۱۰۰ مدیر متخلف و ناکارآمد دولتی با اجرای طرح «گشت ارشاد مدیران» از ابتدای دولت سیزدهم خبر داد. نماینده ویژه رئیس‌جمهور در این باره تشریح کرد: رئیس‌جمهور بارها به صورت عمومی و اختصاصی به بنده اعلام کردند که خط قرمزی در مقابله با فساد نداریم و عهد اخوتی با مدیران نبسته‌ایم و ملاک ما قانون، سیاست‌های کلی نظام و منویات رهبر معظم انقلاب است. اگر کسی پایبند باشد و رعایت کند دستش را می‌بوسیم و حمایت می‌کنیم و اگر کسی بخواهد سوءاستفاده و تخلف کند و کارآمدی لازم را نداشته باشد دولت به هیچ وجه تعارف ندارد و در هر سطحی که باشد با وی برخورد می‌کند. دولت سیزدهم از سطوح بالا با گزارش‌هایی که ارائه شده اقدام به برکناری کرده تا سطوح میانی که تعداد آنها تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر بوده است.

روزنامه کیهان در صفحه نخست امروز خود با تیتر «رسانه روباه پیر اپوزیسیون لال را شفا داد!» نوشت: شبکه خبری بی‌بی‌سی (سرویس) جهانی، روز دوشنبه در گزارشی که در سرخط خبری پایگاه اینترنتی این شبکه وابسته به دولت انگلستان جای گرفت، مدعی دستیابی به اسنادی درباره تجاوز و قتل نیکا شاکرمی شده است.

این نامه جعلی به سرعت اپوزیسیونی که در برابر جنایت‌های ۷ ماهه اسرائیل و بالاخص در برابر سرکوب وحشیانه دانشگاهیان در آمریکا، لال شده بود را شفا داده و نطق آنان را باز کرد.

پیش‌تر، روزنامه کیهان در شماره سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در گزارشی تحلیلی با عنوان «همه دنیا جنایات اسرائیل را محکوم کردند؛ اپوزیسیون همچنان لال است» به سکوت وقیحانه اپوزیسیون فارسی‌زبان خارج‌نشین و همچنین تندروهای مدعی اصلاحات در داخل در برابر سرکوب وحشیانه دانشگاهیان در قبله آمال آنان، آمریکا اشاره کرده بود.

گرچه این به اصطلاح سند بی‌بی‌سی که پر از گاف‌های نوشتاری و زمانی و نگارشی است، ارزش جواب و ابهام‌زدایی ندارد ولی برای آن دسته از افرادی که متاسفانه جریان ضد انقلاب بر روی ساده‌لوحی آنان حساب باز کرده ذکر نکاتی درباره عمق مسخرگی این سند جعلی، خالی از فایده نیست.

این نامه بیش از هر چیز به لحاظ شکلی ابتدائیات یک نامه اداری را نداشته و چه از لحاظ فونت نگارش، عدم درج تاریخ در چنین سندی که بنابر ادعای بی‌بی‌سی طبقه‌بندی خیلی محرمانه داشته و چه کلمات نامعمول به وضوح جعلی بودن آن مشخص است.

روزنامه جوان در صفحه نخست امروز خود با تیتر «عبرت‌های «بابک» برای «اکبر» ها» نوشت: سخنگوی دستگاه قضا از تبدیل مجازات اعدام بابک زنجانی به ۲۰ سال حبس خبر داد. اصغر جهانگیر در همان نشست خبری ضمن تأیید بازداشت اکبر رحیمی، مدیرعامل گروه کشت و صنعت دبش، گفته است در پرونده دبش جرم جدیدی کشف شده است. فرار بابک زنجانی از اعدام، درس‌هایی برای متهم فساد دبش دارد. حالا اکبر رحیمی می‌تواند به جرم افساد فی‌الارض در انتظار چوبه دار بماند، یا راه بابک را برای خود برگزیند و امیدوار باشد، فعلاً جان سالم به در ببرد. البته این درسی است که همه مفسدان بالقوه و بالفعل اقتصادی، می‌توانند آویزه گوششان کنند.

همین دو سه سال پیش هم کسی فکرش را نمی‌کرد بابک زنجانی اعدام نشود؛ همه منتظر اعدامش بودند، فقط روزش را دقیق نمی‌دانستند!

اما کم‌کم ورق برگشت. از گوشه و کنار خبر می‌رسید که او با دستگاه‌های قضایی و امنیتی همکاری می‌کند؛ اموالش را در داخل و خارج فهرست کرده، برای فروش آن‌ها و بازگرداندن پول بیت‌المال همراهی تام و کمال می‌کند. این خبرهای گاه‌وبی‌گاه بیشتر شد تا اینکه در رسانه‌ها و افکار عمومی پیچید پس کی بابک اعدام می‌شود؟! گویا قرار است زنجانی اعدام نشود و چه و چه.

روز گذشته، سخنگوی دستگاه قضا، بالاخره بر این حرف‌های درگوشی صحه گذاشت و رسماً اعلام کرد بابک زنجانی اعدام نمی‌شود.

روزنامه وطن امروز در صفحه نخست امروز خود تیتر «فضاحت با هزینه بی‌بی‌سی» را برگزید و نوشت: رسانه انگلیسی دیروز با انتشار یک گزارش مدعی شد به یکسری اسناد دست یافته که نشان می‌دهد نیکا شاکرمی توسط ماموران امنیتی کشته شده است. نام نیکا شاکرمی در حوادث پاییز ۱۴۰۱ مطرح شد؛ دختر نوجوانی که در روزهای پایانی شهریور ۱۴۰۱ جسد بی‌جانش در یک ساختمان در نزدیکی خانه خاله‌اش کشف شد و مانند دیگر سوژه‌های فیک ضد انقلاب (مثل سارینا ابراهیم‌زاده، اسرا پناهی، آیلار حقی و …) تا مدت‌ها برای برانگیختن احساسات عمومی در ایران، از سوی رسانه‌های آمریکایی مورد توجه قرار گرفت. کیس نیکا شاکرمی به صورت ویژه به شبکه سی‌ان‌ان سپرده شد و این شبکه آمریکایی تا مدت‌ها به داستانسرایی درباره این دختر نوجوان پرداخت. با این حال اما شواهد مربوط به صحنه پیدا شدن جسد نیکا شاکرمی و نیز توضیحاتی که مراجع پزشکی و قضایی درباره دلایل مرگ وی منتشر کردند بسیاری را به این باور رساند که این دختر نوجوان که از اختلافات خانوادگی رنج می‌برد، خواسته یا ناخواسته از پشت بام ساختمانی (چهارراه امیراکرم) در نزدیکی خانه خاله خود به پایین سقوط کرده است. همان زمان نیز تصاویری از صفحه موبایل نیکا شاکرمی و پیام‌های او به نزدیکانش منتشر شد که تا حد زیادی وضعیت زندگی این دختر نوجوان و اختلافات خانوادگی او را نشان می‌داد.

با انتشار گزارش دادسرای جنایی استان تهران، مشخص شد با گزارش ساکنان ساختمان‌های همجوار محل سقوط، جنازه این دختر نوجوان کشف شده است. بر اساس این گزارش، در آزمایش‌های کالبدشکافی و معاینه جسد، آثار شکستگی‌های متعدد در ناحیه سر، لگن، اندام‌های فوقانی و تحتانی، دست و پاها و دررفتگی لگن مشاهده شد که نشان می‌داد فرد از بلندی به پایین پرتاپ شده است و هیچ‌گونه آثار گلوله در بدن مرحومه کشف نشد. در جریان بررسی‌ها در دادسرای جرائم جنایی تهران، جهت بررسی علت فوت نیکا شاکرمی، فیلمی از ۷ ساعت قبل از پیدا شدن جسد نیکا منتشر می‌شود که نشان می‌دهد او در حال گفت‌وگو با موبایل به خانه نیمه‌کاره‌ای در مجاورت کوچه پشتی خانه خاله‌اش رفته تا اینکه صبح روز بعد جنازه‌اش در حیاط خانه مشرف به بالکن خانه نیمه‌کاره پیدا شده است. به گفته بازپرس پرونده، در پشت‌بام ساختمانی که جسد نیکا شاکرمی کشف شد، فیلترهای سیگار و کیف او پیدا شد که داخل کیف حوله، عینک شنا و سیگار وجود داشت. همچنین گوشی همراه او نیز در محل پیدا شد که در حالت هواپیما قرار داشت و در حال پخش موسیقی بود.

روزنامه شرق در صفحه نخست امروز خود با تیتر «سفر گروسی

و معادلات پیش رو» نوشت: در حالی اخبار واصله حکایت

از آن دارد که رافائل گروسی، ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برای شرکت در اولین کنفرانس بین المللی هسته ای به ایران سفر خواهد کرد که مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در جدیدترین اظهارنظر خود گفته بود ایران تا دستیابی به اورانیوم با غنای مورد نیاز برای تولید سلاح اتمی، چند هفته فاصله دارد که در واکنش به همین موضع گروسی، ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، مجدداً بر همان جمله کلیشه ای تأکید کرد که برای دست نیافتن ایران به سالح هسته ای تلاش می کنیم. البته پاتل این را هم گفته که «ما به حمایت از مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در تلاش های شان ادامه خواهی مداد و ما همچنین به مشورت نزدیک با تروئیکای اروپا و دیگر شرکا در این زمینه ادامه می دهیم».

فارغ از آنچه معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بر زبان راند، سؤال کلیدی تر اینجاست که موضع گیری های رافائل گروسی و سیاست تخریبی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در آستانه سفر او به ایران چه معنایی دارد؟

روزنامه دنیای اقتصاد در صفحه نخست امروز خود با تیتر «عبور از دژاووی بورسی» نوشت: بازدهی منفی بورس به سومین روز متوالی رسید. شواهد امر نشان می‌دهد بخش بزرگی از ترس معامله‌گران از یادآوری خاطرات ناخوشایند در اردیبهشت ۱۴۰۲ نشأت می‌گیرد که کاهش شاخص کل بورس را در جهت مخالف با ارزندگی قیمت رقم زده است. «دژاوو» یا «آشناپنداری» به معنای تجربه احساس یادآوری عجیبی از خاطراتی است که آن را قبلاً تجربه کرده‌اید. درست همین احساس در میان بورس‌بازان به سرعت در حال شیوع است؛ به‌طوری‌که وضعیت مذکور سبب تحلیل‌های نادرست در بازار شده است. بنابراین هر روز فضای تحلیلی بازار ضعیف‌تر می‌شود و در این فضای غیرتحلیلی، فعالان بازار از واقعیت‌های ارزندگی قیمت سهام غافل شده‌اند. اگرچه برخی فرضیات فعالان بازار به‌طور مشخص به تکرار دخالت سیاستگذار در بورس بازمی‌گردد، اما «ارزندگی بورس» در مقایسه با بازارهای تورم‌زا وزنه سنگینی است که حتی به تنهایی می‌تواند از خروج نقدینگی ممانعت به عمل آورد. گفت‌وگوی کارشناسان نشان می‌دهد کاهش شاخص سهام در پنج سکانس قابل بررسی است.

کد خبر 749558

دیگر خبرها

  • عکس/ تیتر روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • عکس/ تیتر روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • فضاحت با هزینه بی‌بی‌سی
  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه‌- سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • عکس/ تیتر روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت
  • پیروزی بدون جنگ