Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، رحمت‌الله رحمتی در همایش تجلیل از کارگران استان کرمانشاه که امروز (یازدهم اردیبهشت) برگزار شد، با اشاره به اینکه امروز فرهنگ کار و اشتغال در کشور ما معنای واقعی خود را از دست داده است، اظهار کرد: امروز مردم در سبد هزینه‌های خانوار هزینه مهارت آموزی را لحاظ نمی‌کنند، اما حاضرند هزینه رفتن به دانشگاه را بپردازند و افتخار می‌کنند فرزند آنها مدرک تحصیلی کسب کند و دکتر، مهندس، فوق لیسانس و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. شود.

وی افزود: مخالف دانشگاه و دانش آموزی نیستم، اما در کنار آن باید به مهارت آموزی نیز توجه شود.

قائم مقام سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور معتقد است، مسئولین هم شرایط را برای توسعه این فرهنگ فراهم کرده اند، به گونه‌ای که ما اکنون 2640 دانشگاه در کشور داریم و این در حالیست که چین با جمعیت یک میلیارد و 300 میلیون نفری، 180 دانشگاه از ما کمتر دارد.

به گفته این مسئول، تعداد دانشجویان کشور نیز از 250 هزار نفر در سال 67 و 68 به چهار میلیون و 800 هزار نفر رسیده است و این آمار اگر اینگونه تبیین می‌شد که این جمعیت دنبال کسب دانش و مهارت هستند خوشحال کننده بود، اما متاسفانه این افراد دنبال کسب مدرک دانشگاهی هستند و همین امر آمار بیکاران فارغ التحصیل ما را بالا برده است.

رحمتی خاطرنشان کرد: به علاوه رشته‌های دانشگاهی نیز مرتبط با بازار کار طراحی نشده است.

وی از پایین بودن بودجه آموزش فنی و حرفه‎ای در کشور در قیاس با بودجه های آموزشی هم انتقاد کرد.

قائم مقام سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه در صنایع و صنوف هم به آموزش فنی و حرفه‌ای چندان توجه نمی‌شود و بسیاری از حوادث کار مانند حوادث پتروشیمی‌های اخیرناشی از همین مسئله است، عنوان کرد: چرا باید صاحبان صنایع ما آموزش نیروی کار را هزینه بدانند، مگر نه اینکه این امر موجب پایداری شغل و ارتقا بهره‌وری می‌شود.

رحمتی توجه به آموزش‌های فنی و حرفه ای را از زمینه‌ ساز ایجاد اشتغال در کشور دانست و ادامه داد: در کنار آن باید به استانداردهای آموزشی هم توجه شود و حمایت مالی نیز صورت گیرد.

وی معتقد است، یکی از مهمترین زمینه‌های ایجاد اشتغال در کشور توجه به مشاغل کوچک و خانگی و بنگاه‌های کوچک خانگی است.

قائم مقام سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه با بیان اینکه برخی شعار می‌دهند چند میلیون شغل ایجاد خواهند کرد، گفت: این یک حرف است و باید با بررسی و کار کارشناسی زمینه ایجاد شغل فراهم شود.

رحمتی با تاکید بر اینکه با دیوار کشیدن دور خود و عدم ارتباط با دنیا نمی‌توانیم شغل ایجاد کنیم، یادآوری کرد: برای ورود مواد اولیه و تکنولوژی، فروش محصولات و... به تعامل درست با دنیا نیاز داریم.

وی افزود: برخی تا اسم مذاکره با کشورهای دیگر می‌آید از آن به عنوان نگاه به بیرون یاد می‌کنند، اما نباید فراموش کنیم در دنیای امروز دیگر با تکنولوژی نسل دوم نمی‌توان کار کرد و به تکنولوژی‌های مدرن نیاز داریم تا بتوانیم محصول رقابت پذیر تولید کنیم.

قائم مقام سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: در کنار همه این موارد باید کرامت کارگر و کارفرما نیز حفظ شود.

رحمتی در پایان سخنان خود توصیه ای به نامزدهای انتخابات داشت و افزود: افراد باید از رفتار و گفتمان پوپولیستی دوری کنند و وعده‌هایی بدهند که فردا بتوانند پاسخگوی آن باشند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۳۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از رشد ۳۵ درصدی آموزش مهارت‌افزایی و ۴۰ درصدی سنجش مهارت و صلاحیت‌های حرفه‌ای در کشور خبر داد و گفت: امسال هدف‌گذاری شده که ظرفیت مراکز جوار کارگاهی در کشور ۵۰ درصد افزایش پیدا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرداد عظیمی بیش‌ازظهر امروز در مراسم جهانی روز کارگر که در مجتمع فجر این شهر برگزار شد، با اشاره به اینکه سراسر استان کردستان ظرفیت و سرمایه است، اظهار داشت: کردستان صفحات زرینی از تاریخ پرافتخار کشور را به نام خود ثبت کرده و نقش ممتاز و برجسته مردمان این دیار در طول تاریخ غیر قابل انکار است.

وی وجود نیروی انسانی را یکی از سرمایه‌ها و ظرفیت‌های کردستان عنوان کرد و گفت: معرفی درست پتانسیل‌های این استان وظیفه و رسالت اصحاب رسانه است، استانی که بیش از 5400 شهید تقدیم انقلاب کرده آنچنان که باید و شاید حق واقعی این دیار ادا نشده است.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به آیین‌های جذاب و چشم‌نواز طبیعی در استان تصریح کرد: خوشبختانه ظرفیت‌های کردستان برجسته و از تمام ظرفیت‌ها که ریشه در فرهنگ استان دارد، استفاده می‌شود. 

وی با تبریک هفه کار و کارگر افزود: در شرایطی که دشمن تمام تلاش و تمرکز خود را بر تضعیف حوزه اقتصادی و تعطیلی واحدها به‌کار گرفته است، کارگران به عنوان مجاهدان عرصه اقتصادی مجاهدانه و شجاعانه پای کار هستند.

عظیمی بیان کرد: هر چقدر از اقتصاد دولتی فاصله بگیریم و زمینه مشارکت اقشار مختلف مردم‌ به ویژه کارگران در عرصه‌های مختلف فراهم شود، موفق‌تر خواهیم بود.

وی از رشد 35 درصدی در حوزه آموزش مهارت‌ها و 40 درصد در بخش سنجش مهارت و صلاحیت‌های حرفه‌ای این سازمان خبر داد و اظهار کرد: رشد 1040 درصدی در امر آموزش یکی از موضوعات مهمی است که می‌تواند به عنوان الگوی موفق معرفی شود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور خاطر نشان کرد: امسال هدف‌گذاری شده که ظرفیت مراکز جوار کارگاهی در کشور 50 درصد افزایش پیدا کند.

وی درباره مشکلات کارگران اظهار کرد: بیش از چند دهه اساسنامه سازمان فنی و حرفه‌ای مصوب و یکی از بندهای قابل توجه، دولت مکلف شده که بخشی از اعتبارات عمرانی‌ تحت تملک دارایی که در سال توزیع می‌شود، را صرف آموزش مهارت کارگران کنند.

عظیمی تاکید کرد: انتظار می‌رود استاندار کردستان نیز دستور داده که این قانون در استان اجرا و به خدمات بیمه‌ای پیوست دهند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • ببینید l دیوار مرگ قمری ناجی فضانوردان!
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • معرفی زنجیره ارزش نساجی زنجان به صادرکنندگان در اکسپو + فیلم
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی