Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، «دومین نشست کانون ملی هماهنگی گردشگری» حضور زهرا احمدی‌پور ،معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، مرتضی رحمانی‌موحد معاون گردشگری کشور، رؤسا یا نمایندگان دستگاه‌های عضو ستاد مرکزی هماهنگی خدمات‌سفر و رؤسای انجمن‌ها، تشکل‌ها و بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا احمدی‌پور در ابتدای این جلسه گفت: «یکی از مواردی که باید به آن توجه کرد استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود در حوزه گردشگری است. اگر گردشگریرا صنعتی فرابخشی بدانیم، تکالیفی برای تمام دستگاه‌ها درنظر گرفته شده است که باید به آن عمل کنند.»

معاون رئیس‌جمهوری تصریح کرد: «نگاه کلان این است که از ظرفیت‌های ملی برای توسعه صنعت گردشگری استفاده کنیم و بر همین اساس، باید از حمایت و پشتیبانی‌های قانونی نیز بهره‌مند شویم.»

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افزود: «برای توسعه صنعت گردشگری کشور، در بخش زیربنایی و کلان نیازمند یکسند بالادستی هستیم و تا زمانی که این سند بالادستی تهیه نشود، هماهنگی بین دستگاه‌های مرتبط با حوزه گردشگری ایجاد نمی‌شود.»

احمدی‌پور، با اشارهبه اینکه تهیه سند جامع گردشگری کشور از ماه‌های پایانی سال گذشته به‌طور جدی در دستورکار قرار گرفته است، اضافه کرد: «باید سیاست‌های کلی حوزه گردشگریرا درقالب این سند تهیه، تصویب و ابلاغ کنیم، چراکه با تهیه این سند می‌توان بخش عمده‌ای از مشکلات این صنعترا رفع کرد. همچنین با تهیه این سند دیگر با نگاه‌های چندجانبه و سلیقه‌ای در حوزه گردشگری مواجه نخواهیم بود.»

او گفت: «ما از تمام فعالان بخش خصوصی، تشکل‌ها، استادان، صاحب‌نظران و دستگاه‌های مرتبط با حوزه گردشگری می‌خواهیم که برای تهیه این سند بالادستی مهم دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خودرا مطرح کنند.»

معاون رئیس‌جمهوری با اشاره به اعلام آمادگی مجمع تشخیص مصلحت نظام برای حل موانع و مشکلات موجود در حوزه گردشگری و تکلیف سازمان میراث‌فرهنگی برای ارائه پیش‌نویس اولیه سند بالادستی مدنظر به مجمع تا پیش از شهریور سال جاری، تصریح کرد: «پس از تأیید و تصویب سند در صحن مجمع ــکه به‌نظر می‌رسد به‌دلیل اصلاحاتی که ممکن است مطرح شود تا پایان سال جاری به‌طول بینجامدــ امیدواریم موفق شویم با عزم دوستداران صنعت گردشگری به سند نهایی دست پیدا کنیم.»

او خاطرنشان کرد: «فعالان، تشکل‌ها، بخش خصوصی، صاحب‌نظران، کارشناسان و دستگاه‌های مرتبط با حوزه گردشگری می‌توانند در کارگروه‌هایی که برای تهیه سند جامع گردشگری تشکیل خواهد شد حضور یابند.»

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ادامه داد: «جلسات کارگروه‌های مرتبط با تهیه سند به‌صورت فشرده در چند ماه آینده برگزار خواهد شد، چراکه باید تا شهریور پیش‌نویس اولیه این سندرا به مجمع تشخص مصحلت نظام ارائه دهیم.»

او با تأکیدبر تمرکز جدی دولت برای توسعه گردشگری اضافه کرد: «نمی‌توان این موضوعرا انکار کرد که صنعت گردشگری در کشور ما صنعتی روبه‌رشد و درحال رونقگرفتن است و باید به این فکر کنیم که هرکدام از ما به‌عنوان بخش خصوصی، تشکل‌ها، بخش دولتی و سایر دستگاه‌های مرتبط چه برنامه‌ و دستورالعملی می‌توانیم برای توسعه بیشتر این صنعت تدارک ببینیم.»

احمدی‌پور ادامه داد: «همه شما باید کمک کنید تا گردشگری جایگاه خودرا در تولید، اشتغال و تولید ناخالص ملی کشور داشته باشد. با تهیه این سند، صنعت گردشگری گام مهم و روبه‌پیشرفتی خواهد برداشت.»

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۵۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران؛ سید محمود تارا، نایب رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی ایران و مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از فناوری های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع تر بهبود بخشند. اهمیت آن ها در دنیای امروزی این است که این فناوری ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده ای از فناوری های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما  در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه های اندکی وجود دارند که پیشرفت های قابل ملاحظه ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، فناوری‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم های مشترک با کادر بالینی شروع کننده نخستین فعالیت هاست.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آن ها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

به گزارش قدس آنلاین بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران روزهای ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • معرفی ۵۴ فرصت سرمایه‌گذاری کردستان در نمایشگاه اکسپو
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال ۹ هزار افزایش می‌یابد
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها