Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@01:40:35 GMT

تأکید بر انتخاب فرد اصلح بر اساس معیارهای قرآنی

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۴۸۷۰۳

تأکید بر انتخاب فرد اصلح بر اساس معیارهای قرآنی

استاد حوزه و دانشگاه درباره لزوم انتخاب کاندیداهای ریاست جمهوری بر اساس معیارها و آرمان‌های انقلاب اسلامی گفت: در انتخاب کاندیداهای ریاست جمهوری باید تعصبات حزبی و جناحی را کنار گذاشت.

حجت‌الاسلام رضا نعیم‌آبادی، معاون بنیاد بین‌المللی احیای فرهنگ خمس در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا با اشاره به اینکه در مباحث معرفتی موضوعی به نام محکمات و متشابهات داریم و در مواقعی که به شبهه‌ای دچار شدیم باید به محکمات رجوع کنیم، انقلاب اسلامی ایران را یکی از محکمات الهی خواند و گفت: به نظر بنده انقلاب اسلامی ایران ما محکمات الهی است و خود نیز محکماتی دارد که می‌توان بسیاری از مسائل جامعه‌مان را با آنها برطرف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مطالبه رهبر انقلاب در زمینه بصیرت‌افزایی را در راستای همین محکمات خواند و تصریح کرد: اینکه رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند بصیرت داشته باشید،‌ شاید منظور این باشد که در مواقعی که به شبهه‌ای در نظام برخورد می‌کنیم، باید به آرمان‌ها و محکمات انقلاب که یکی از مصادیق بارز آن مفهوم ولایت فقیه است، رجوع کنیم.

نعیم‌آبادی درباره لزوم انتخاب کاندیداهای ریاست جمهوری بر اساس معیارها و آرمان‌های انقلاب اسلامی گفت: در انتخاب کاندیداهای ریاست جمهوری باید تعصبات حزبی و جناحی را کنار گذاشت و باید دید چه کسی بر اساس معیارهای امام(ره) و انقلاب اسلامی که برخواسته از تفکرات ثقلین است، رفتار می‌کند.

انتهای‌پیام/

R1392/P1439/S4,37/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۸۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون

خبرگزاری خبرآنلاین در گزارشی با عنوان «جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!» به بررسی رقابت ها بر سر کرسی ریاست مجلس دوازدهم پرداخته است. در بخشی از این گزارش وضعیت محمود نبویان از چهره های عضو جبهه پایداری به عنوان یکی از رقباء قالیباف در انتخابات ریاست مجلس آینده مورد بررسی قرار گرفته است.

اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف

محمود نبویان از چهره‌هایی که به تندرو بودن شهره است، در انتخابات اخیر توانست شگفتی‌آفرین باشد و نفر اول تهران شد. نبویان پس از ۴ سال بیرون نشستن از مجلس، سال ۹۸ دوباره به ساختمان هرمی شکل بهارستان رفت، این بار اما با رأی اول تهران ماجرا فرق کرده است. او که مشخصا زاویه تندی با محمدباقر قالیباف رئیس فعلی مجلس دارد، در انتخابات اخیر بالاتر از حمید رسایی و مجری سابق صداوسیما و قالیباف ایستاد.


این اتفاق انگار اعتماد به نفس نبویان را دو چندان کرده و گویا دورخیز بلندی کرده برای کسب ریاست مجلس دوازدهم. هرچند او در اظهاراتی پیش از سال جدید تلویحا این موضوع را رد کرده بود اما نشانه های تحرکات بود گویای نکاتی دیگر است.

خبرهایی که در رسانه‌ها آمده، حاکیست که نبویان تعدادی از منتخبان جدید را گرد هم آورده و برای آنها از «ضرورت وحدت نیروهای انقلاب اسلامی» سخن گفته است. در واقع اولین اقدامی که برای ناک‌اوت کردن قالیباف لازم بوده انجام شود، همان کاری است که نبویان به دنبال آن افتاده است؛ «تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی.»

در مجلس فعلی، فراکسیون اکثریتی با نامی مشابه به فراکسیون مد نظر نبویان و دوستانش در حال کار است که قالیباف‌ ریاست آن را بر عهده دارد.

به زبان ساده‌تر، اقدام نبویان برای تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی، در واقع اعلان جنگ با قالیباف است و تلاشی همه‌جانبه برای از بین بردن فراکسیون فعلی قالیباف و تشکیل فراکسیونی جدید و البته تقریبا با همان نام مجلس یازدهم.

گویا این بار نبویان عزم خود را جزم کرده تا ریاست فراکسیون را در دست بگیرد؛ و وقتی هم که به ریاست فراکسیون به قول خودشان اکثریت برسد، بخش عمده‌ای از راه ریاست مجلس را پیموده است و حتی اگر به ریاست مجلس نرسد ریاست یک فراکسیون اصلی را در دست داشته باشد تا به او قدرت مانور بیشتری در مجلس آینده بدهد.

به نوشته ایسنا، «هسته اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم را برای حضور در جلسه اولیه دعوت کرده بود که از این تعداد، حدود ۴۰ نفر از منتخبان که در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند، حضور پیدا کردند.»

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900694

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • بدون حمایت ایران اکنون نامی از فلسطین نبود
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • تأکید امام‌جمعه سمنان بر آموزش معلمان جدید‌الورود
  • مردم در انتخاب فرد اصلح نگاه قبیله‌ای را کنار بگذارند