Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری با سازمان میراث فرهنگی خواستار شناسایی و تهیه نقشه کشوری توسعه خوشه‌های صنایع دستی شد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ به منظور ایجاد و گسترش و همفکری و همکاریهای آموزشی- پژوهشی، در زمینه توسعه خوشه ها و شبکه های صنایع دستی در سطح استانها تفاهم نامه همکاری مشترک میان علی یزدانی معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران و بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس این تفاهم توسعه فرهنگ سازی و نشر دانش تئوریک آشنایی با مبانی و اصول خوشه سازی و برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت تخصصی و عمومی در زمینه خوشه سازی در دستور کار دو مجموعه قرار گرفت.
علی یزدانی مدیرعامل سازمان صنایع کوچک وشهرکها صنعتی ایران در مراسم امضای این تفاهم نامه ضمن تاکید بر شناسایی و تهیه نقشه کشوری توسعه خوشه های صنایع دستی گفت: با همکاری دو مجموعه می توان در زمینه اولویت بندی گرایش مختلف رشته های شاخص صنایع دستی در سطح کشور که قابلیت توسعه از طریق الگوی توسعه خوشه ای را دارا هستند، اقدامات مناسبی انجام داد.
وی شناسایی و بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای مناسب برای از بین بردن موانع توسعه خوشه های صنایع دستی را از دیگر مفاد این تفاهم نامه برشمرد و گفت : قرار است با بررسی های مشترک منطقه ای و ملی نسبت به شناسایی سرمایه‌گذاران، سمن ها (سازمانهای مردم نهاد)، تولیدکنندگان فعال که حاضر به مشارکت در شکل گیری خوشه ها باشند ، اقدام شود.
بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در این مراسم اجرای این تفاهم نامه را در بهبود وضعیت صنایع دستی کشور موثر برشمرد و خواستار افزایش همکاری ها در این زمینه شد.
براساس این تفاهم نامه ایجاد بانک اطلاعات جامع از خبرگان، نوآوران و مبتکران عرصه خوشه های صنایع دستی کشور و فراهم نمودن بستر لازم به منظور استقرار واحدهای تولیدی صنایع دستی در داخل شهرکها و نواحی صنعتی در دستور کار طرفین قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۹۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ◄ حرکت قطار انجمن مهندسی دریایی بر ریل پیشرفت
  • «نقشه راه اجرای سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم» رونمایی شد
  • راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند