Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل آب منطقه ای استان کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به طولانی شدن مطالعات سد مخزنی آبریز، گفت: دست‌هایی ممکن در کار باشد که امیدوارم با تسریع در روند مطالعات و اجرای آن هم از مهاجرت بی‌رویه مردم منطقه جلوگیری و هم زمینه اشتغال جوانان فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهدشت، علی داوودی مهر در آیین کلنگ‌زنی طرح آبرسانی از سد کوثر به شهرهای دهدشت، سوق، لنده، چرام و روستاهای مسیر اظهار داشت: گرچه در ابتدای احداث سد مخزنی کوثر آن طور که باید سهمی برای استان کهگیلویه وبویراحمد منظور نشد اما با پیگیری نمایندگان محترم شهرستان‌های کهگیلویه و گچساران در مجلس و همکاری سایر مسئولان تخصیص خوبی به استان داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل آب منطقه‌ای استان کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه در این دولت سهم تخصیص از دو حوزه آبریز مارون و زهره به میزان مورد نیاز پیش‌بینی شد، افزود: استاندار و مسئولان خواستار تعیین تکلیف سهمیه استان در حوزه بشار نیز هستند.

وی با بیان اینکه محل تامین آب این طرح از سد مخزنی کوثر است، گفت: طول خط انتقال این طرح 75 کیلومتر و در این طرح آب شرب شهرهای دهدشت، سوق، لنده، چرام و 350 روستای مسیر تامین می‌شود.

داوودی مهر با بیان اینکه در این طرح 17 میلیون متر مکعب آب به این 4 شهر و روستاهای مسیر انتقال می یابد، تصریح کرد: ظرفیت هیدرولیکی این طرح تا 32 میلیون متر مکعب قابل توسعه است.

وی افزود: به دلیل اینکه صنعت منطقه دارای مشکل تامین آب است می‌توان با توسعه این طرح بخشی از مشکل آب آن را حل کرد که در ابتدا از اهداف اولیه طرح نیز بوده است.

داوودی مهر ضمن تشکر از مسئولان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء که دعوت برای مناقصه محدود را پذیرفته و برنده شدند، گفت: طرح آبرسانی از سد کوثر به شهرهای دهدشت، سوق، لنده، چرام و روستاهای مسیر به صورت سه عاملی مطالعه و اجرا و تامین لوله نیز بر عهده پیمانکار است.

مدیر عامل آب منطقه ای استان کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه برآورد اولیه طرح نزدیک به یکصد و 60 میلیارد تومان است، افزود: این مبلغ بعد از 9 و نیم درصد پلوس در قرارداد اولیه به یکصد و 76 میلیارد تومان افزایش یافت.

وی با بیان اینکه این طرح یکی از طرح‌های پنجگانه آب منطقه ای در استان است که در سفر دولت تدبیر و امید به استان مصوب شد، گفت: اعتبار مصوب اولیه این طرح 60 میلیارد تومان است که 20 میلیارد در سال 95 و مابقی امسال تامین می‌شود.

داوودی مهر با اشاره به طولانی شدن مطالعات سد مخزنی آبریز، افزود: دست‌هایی ممکن در کار باشد که امیدوارم با تسریع در روند مطالعات و اجرای این پروژه مهم هم از مهاجرت بی‌رویه مردم شهر دهدشت و روستاهای اطراف به مرکز استان جلوگیری و هم زمینه اشتغال جوانان این منطقه فراهم شود.

انتهای پیام/

R41452/P1377/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۶۹۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش خوزستان با طرح ملی آمایش سرزمینی به نقطه مطلوب می‌رسد

ایسنا/خوزستان مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان معتقد است اجرای طرح آمایش سرزمینی ورزش در استان خوزستان این حوزه را یکپارچه می‌کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ضرورت تدوین و اجرای صحیح طرح ملی آمایش سرزمینی ورزش، اظهارکرد: دو مؤلفه نیازهای ورزش کشور و توزیع عادلانه از شاخصه‌های بارز طرح آمایش سرزمینی محسوب می شود که تحقق این طرح و اجرای دقیق و سالم آن ورزش کشور را به سمت و سوی یکپارچه‌ای می‌برد.

حمید بنی تمیم بیان کرد: طرح آمایش ورزش از نگاه جزیره ای به ورزش می‌کاهد و ساختار ورزش را منسجم‌تر می‌کند و رویای دیرینه ورزش یعنی یکپارچه سازی را محقق می‌کند.

او در ادامه افزود: به عبارتی با اجرای طرح آمایش، پراکندگی ساخت و ساز، پرداختن به غیر ضرورت ها و دخالت های غیر کارشناسی، تصمیمات اشتباه در جانمایی اماکن، ساز و ساخت و موارد فنی در حوزه ورزش تقلیل پیدا می کند.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با اشاره به وضعیت اجرای طرح در استان خوزستان نیز گفت : با تلاش همکارانم در اداره کل و ادارات ورزش و جوانان شهرستان ها و با مشارکت سایر ارگان ها نقطه زنی این طرح پیش رفته است و اطلاعات و داده ها جمع آوری شدند.

وی تصریح کرد: استان خوزستان با تکیه بر طرح ملی آمایش سرزمینی می‌تواند به نقطه مطلوب استفاده از ظرفیت های خود برسد.

سکاندار ورزش و جوانان استان خوزستان در پایان با اشاره به ظرفیت های استان، افزود: سال هاست ظرفیت های فوق العاده استان خوزستان به سبب تصمیمات پراکنده و مسیر نامطلوب هدر رفته است که اجرای این طرح کمک شایانی به یکپارچه سازی ورزش خواهد کرد و علاوه بر استفاده بهینه از سخت افزار ورزش، دستگاه های اجرایی را در یک مسیر واحد قرار خواهد داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرگ موتورسوار در برخورد با کامیون در محور دهدشت-بهبهان
  • سالن جشن آموزش و پرورش در شأن معلم نیست/ لزوم تکریم توسط جامعه
  • رهاسازی ۶ جوجه جغد انبار در منطقه مارون کهگیلویه و بویراحمد
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • بهره‌برداری از دو طرح آبی در تابستان/از ماهیت سدچمشیر دفاع میکنیم
  • ذخیره‌سازی ۲۵ میلیون مترمکعب آب باران در سدهای بوشهر
  • ورزش خوزستان با طرح ملی آمایش سرزمینی به نقطه مطلوب می‌رسد
  • ذخیره سازی پنج میلیون متر مکعبی رواناب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی