Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای استان مرکزی گفت: ملاک عمل هیئت نظارت قانون است و طبق قوانین صلاحیت افراد را بررسی می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از محلات، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عصر امروز در مراسم آشنایی کاندیداهای شوراهای اسلامی روستاهای بخش مرکزی شهرستان محلات با اشاره به عملکرد هیئت نظارت اظهار داشت: ملاک عمل هیئت نظارت قانون است و طبق قوانین صلاحیت افراد را بررسی می‌کنیم که افراد تایید شده هم از اصلاح‌طلبان هستند و هم از اصولگرایان ولی عده‌ای خود را فراتر از قانون می‌دانند و اتهاماتی را به این هیئت می‌زنند که انصاف نبوده و ظلم در حق هیئت نظارت است، ملاک تایید یا رد داوطلبان استعلام‌های مراجع چهارگانه بوده و حتی صلاحیت افراد نورچشمی هم مطابق اسناد مراجع چهارگانه بررسی می‌شود و بدون داشتن سند حتی یک مورد رد صلاحیت هم نداشتیم و اگر قانون اجازه می‌داد و بحث آبروی افراد مطرح نبود، خیلی از مسائل را منتشر می‌کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجمع تشخیص مصلحت نیستیم که بخواهیم مصلحت‌سنجی کنیم بلکه مجری قانون هستیم و تمامی نهادهای نظارتی و اجرایی در کارهایشان مطابق مر قانون عمل می‌کنند و اگر کسی تایید یا رد شود درواقع از سوی قانون تایید یا رد شده است.

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای استان مرکزی تصریح کرد: اخلاق‌مداری و رعایت اصول و موازین اخلاقی لازمه داشتن فضای سالم انتخاباتی است و همه باید این اصل را در انتخابات مورد توجه قرار دهند و بدانند تخریب، تهمت، شایعه‌پراکنی، دروغ و هرگونه رفتار غیراخلاقی در انتخابات جرم محسوب می‌شود.

سلیمی بیان کرد: نباید اجازه داد اخلاق تحت‌الشعاع قرار گیرد زیرا ما برای خدمت آمده‌ایم و با چنین ابزارهایی که مغایر با اخلاق است نمی‌توان به اهدافی که مد نظر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است رسید.

وی ادامه داد: برخی از جناح‌ها سیاه‌نمایی‌هایی را انجام می‌دهند و متاسفانه امروز سیاه‌نمایی رایج شده ولی باید از این رفتار دوری کرد زیرا هر دولتی نقاط قوت و ضعف دارد و چنین رفتارهایی منصفانه نیست.

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای استان مرکزی عنوان کرد: نقش مردم در ایجاد امنیت بسیار حائز اهمیت بوده و نباید آن را نادیده گرفت، مسئولان هم به وظیفه خود در برقراری امنیت در انتخابات عمل کنند.

سلیمی اضافه کرد: باید توجه داشت که حضور حداکثری در انتخابات بسیار ضروری بوده زیرا با این حضور به شخص رای نمی دهیم، بلکه به ایران اسلامی، به امنیت و اقتدار آن در میان کشورهای منطقه و جهان و همچنین به پیشرفت و توسعه آن رای می دهیم و باید با حضور و مشارکت حداکثری قدرت خود را به جهانیان نشان دهیم.

وی با اشاره به انتخابات شوراها هم گفت: شوراها وظایف سنگینی نظیر عمران و آبادانی، بهداشت، فرهنگ و بسیاری از وظایف دیگر در حوزه‌های مختلف را برعهده دارند، بنابراین عضویت در شورا کار بسیار سختی است و باید آنهایی را که پا به این عرصه گذاشته‌اند مورد تقدیر قرار داد، البته ناگفته نماند که اینکار ثواب اخروی را هم به‌دنبال دارد.

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای استان مرکزی خاطرنشان کرد: خدمت خالصانه هزینه‌بر بوده و ممکن است با تهمت و سیاه‌نمایی دیگران هم همراه باشد ولی خداوند اقدامات را می‌بیند و از نیت افراد باخبر است و شیرینی خدمت هم در همین است .

سلیمی افزود: خوشبختانه در این سالها اقدامات خوبی در روستاها انجام شده و گام‌های بلندی در راستای آبادانی آنها برداشته شده البته این بدان معنا نیست که از وضعیت موجود راضی هستیم ولی روستاهای استان مرکزی با روستاهای مناطق دیگر قابل مقایسه نیست و فعالیت‌های بسیاری در این حوزه انجام شده است.

وی تصریح کرد: از مسئولان امر تقاضا داریم که اصل بی‌طرفی در روند برگزاری انتخابات را رعایت کنند زیرا دخالت در انتخابات امری خلاف قانون بوده و حرام شرعی است.

انتهای پیام/

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۶۹۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) گفت: حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در این استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده شامگاه جمعه -هفتم فروردین- در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳ هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹ مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰ نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً ً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیئت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا بتوانیم کم‌کم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا و فعال شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در استان قزوین است.

قاسم‌زاده در پایان صحبت‌های خود یادآور شد: امیدواریم روز به روز امکانات بیشتری در این حوزه مهیا شود، چرا که نظارت چشم آموزش عالی کشور است و اگر این بخش تضعیف شود، آموزش عالی نمی‌تواند به اهداف متعالی خود برسد.

کد خبر 748172

دیگر خبرها

  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است
  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند