Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@02:26:06 GMT

اقتصاد ایران نیروی کار ماهر می‌خواهد

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۷۲۱۴۱

مدیرکل‌ آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران می‌گوید: اقتصاد ایران برای برای رسیدن به رشد و توسعه نیازمند نیروهایی است که هم ماهر و متخصص باشند هم بتواند چرخ اشتغال و تولید را به حرکت درآورد.

خبرگزاری ایسنا: مدیرکل‌ آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران می‌گوید: اقتصاد ایران برای برای رسیدن به رشد و توسعه نیازمند نیروهایی است که هم ماهر و متخصص باشند هم بتواند چرخ اشتغال و تولید را به حرکت درآورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مجید تهرانیان اظهارکرد: امروز در تمام دنیا تربیت نیروهای ماهر و متخصص و کاردان بهترین راهکار حل معضل بیکاری به شمار می‌رود و در کشور ما هم ارائه آموزشهای مهارتی با این هدف صورت می‌گیرد که فارغ التحصیلان و دانشجویان مطالب را تنها به صورت تئوری فرا نگیرند بلکه بستر مناسبی برای بهره‌مندی آنها از دانشی که به صورت تئوری آموخته‌اند فراهم شود تا آن دانش را به شکل عملی و کاربردی برای ورود به بازار کار به کار بگیرند.

وی از مراجعه بیش از ۵۰ هزار نفر در استان تهران به کاریابی‌ها در سال گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۱ هزار متقاضی توانستند جذب بازار کار شوند.

تهرانیان در ادامه با اشاره به تلاش دولت یازدهم برای ایجاد اشتغال و فرصتهای شغلی جدید، افزود: یکی از شعارهای دولت یازدهم بسترسازی برای ایجاد فضای کسب و کار است اما منابع دولت نمی‌تواند پاسخگوی نیازها باشد به همین دلیل مردم باید در بخش خصوصی فعال شوند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران، کیفی‌سازی و به روزرسانی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را رویکرد مهم این سازمان اعلام کرد و گفت: در سطح کشور حدود ۴۰۰۰ کارگاه و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای داریم که در حوزه دولت بخشهایی از آن به روز نیست به همین دلیل امسال رویکرد کیفی‌سازی آموزشها و واگذاری مراکز به بخش خصوصی را دنبال می‌کنیم.

وی ارائه آموزشهای مهارتی در صنایع را حلقه اتصال اشتغال و رشد اقتصادی دانست و گفت: کسب آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و تجربه مستقیم و مستمر در حین کار موجب ماندگاری مهارتها و آشنایی بیشتر با دنیای واقعی کسب و کار می‌شود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۲۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مذاکره در تهران تا احیای برجام در واشنگتن؟!

طبق برنامه ظهر دیروز دوشنبه، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در صدر هیئت همراه وارد تهران شد. بر اساس این گزارش، نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای که در اصفهان در حال برگزاری است، دیروز (دوشنبه) با حضور و سخنرانی محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی افتتاح شد. طبق اخبار قرار است که گروسی امروز سه‌شنبه ضمن شرکت در اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای اصفهان با محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار و در یک کنفرانس خبری به سؤالات خبرنگاران و رسانه‌های جمعی پاسخ دهد.

به گزارش شرق، رافائل گروسی در بدو ورود مورد استقبال بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی قرار گرفت. مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عصر دوشنبه هم در مذاکراتی جداگانه با علی باقری‌کنی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

گروسی عصر دیروز هم با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و رایزنی کرد. نکته شایان‌توجه آنجا بود که مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از دیدارش با امیرعبداللهیان مدعی شد که «مجموعه‌ای از اقدامات عملی و ملموس را برای احیای بیانیه مشترک پیشنهاد داده است. رافائل گروسی در پیامی در صفحه شخصی خود در ایکس با اشاره به سفرش به ایران نوشت: «در تهران برای دیدارهای سطح بالا هستم». البته مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش از سفر به ایران و در مصاحبه روز ۲۳ آوریل خود با دویچه‌وله آلمان گفته بود جمهوری اسلامی ایران اکنون به جای چند ماه فقط چند هفته با غنی‌سازی اورانیوم به حد مورد نیاز برای بمب اتمی فاصله دارد.

او بااین‌حال در این گفت‌وگو تأکید کرد «این بدان معنی نیست که ایران در این مدت به سلاح اتمی دست می‌یابد یا خواهد یافت. او افزود که غنی‌سازی اورانیوم تا حد مورد نیاز برای استفاده در سلاح هسته‌ای اگرچه هشداردهنده است اما نمی‌تواند مستقیما به دست‌یابی به سلاح هسته‌ای منتج شود». حال که گروسی خبر از انتقال پیشنهاد برای احیای برجام به طرف ایرانی را داده است، گویا فضای این سفر می‌تواند مثبت باشد.

پیرو این نکته، قبل‌تر در گزارشی به مذاکرات پشت‌پرده تهران – واشنگتن در آستانه سفر مدیرکل آژانس اشاره کرده بودیم؛ مذاکراتی که در روزهای گذشته خبرهای مربوط به آن به رسانه‌ها درز پیدا کرده و از سوی دیگر، کشورهایی مانند عمان یا حتی ژاپن به‌طور تلویحی از آمادگی خود برای «میانجیگری» در آن خبر داده‌اند که ادعاهای گروسی و توییت عصر دیروز او و دیدارش پشت درهای بسته با باقری‌کنی و امیرعبداللهیان می‌تواند تأییدی بر آن باشد.

البته حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هم شامگاه چهارشنبه گذشته در گفت‌وگوی تلفنی با جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برخی طرف‌های مذاکرات برای احیای برجام را «زیاده‌خواه» دانست و گفت «همکاری آژانس و ایران در مسیر خوب قرار دارد و ما از سفر رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران استقبال می‌کنیم».

به نوشته یورونیوز هم سفر رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اگرچه به‌واسطه حضور در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران انجام می‌شود اما نفس سفر ارشدترین مقام آژانس با درنظرگرفتن «اختلافات پادمانی حل‌نشدنی» با ایران اهمیت خاصی دارد.

اما با توجه به اینکه تنها شش ماه به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده مانده و با درنظرگرفتن نتایج نظرسنجی‌ها زمزمه بر مسند نشستن دوباره دونالد ترامپ به گوش می‌رسد، به نظر می‌رسد جمهوری اسلامی درصدد باشد برای احیای برجام تلاش مضاعفی به خرج دهد.

این در حالی است که برخی از تحلیلگران و ناظران هم اذعان دارند که برجام دیگر قابل بازیابی نیست، زیرا شرایط به کلی تغییر کرده و ایران پیشرفت‌های هسته‌ای برگشت‌ناپذیر بسیاری داشته و گروه ۵+۱ جای خود را به ۴+۱ داده است که تاکنون گامی مؤثر برنداشته‌اند. حال باید دید سفر عالی‌رتبه‌ترین مقام آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای به ایران در آستانه برگزاری نشست شورای حکام چه نتایج ملموس و عینی‌ای را به‌دنبال خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • شهر قدس می‌تواند قطب مدال‌آوری ژیمناستیک کشور شود
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • از مذاکره در تهران تا احیای برجام در واشنگتن؟!
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • وضعیت نابسامان نیروی کار در خراسان رضوی
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم