Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری فرانسه در ادامه مبارزاتی طولانی و تلخ، در یک مناظره پرحرارت تلویزیونی شدیدا به یکدیگر تاخته اند
به گزارش ایسنا، مناظره بین مارین لوپن از حزب جبهه ملی و امانوئل ماکرون نامزد مستقل انتخابات ریاست جمهوری فرانسه شب گذشته برگزار شد.
در آخرین مناظره انتخاباتی ماکرون و لوپن درباره مسائل مبارزه با معضل بیکاری، مقابله با تروریسم و افزایش امنیت مردم، بهبود اوضاع اقتصادی، نقش فرانسه در اروپا، پاسخ مناسب به بحران پناهجویان و روند مهاجرت به عنوان محورهای اصلی مناظره همدیگر را به چالش کشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه هفتم ماه مه برگزار می‌شود.
به گزارش بی‌بی‌سی، امانوئل ماکرون گفت که استراتژی رقیب او مارین لوپن از راست افراطی "این است که دروغ بگوید" و در مقابل لوپن رقیب خود را "دردانه بی‌شرم سیستم" توصیف کرد.
ماکرون در نظرسنجی‌ها با فاصله زیادی از رقیب خود پیش است هر چند فاصله آن دو کاهش یافته است.
هدف هر دو نامزد جلب نظر ۱۸ درصدی است که هنوز در مورد رای روز یکشنبه به تصمیم روشنی نرسیده‌اند.
این اولین بار است که هیچ کدام از نامزدهای مرحله دوم رای گیری متعلق به احزاب عمده نیستند.
بخش اعظم مناظره که ۱۶۰ دقیقه طول کشید با بحث‌های آتشین همراه بود و هر دو طرف به شخصیت هم پریدند.
لوپن رقیب ۳۹ ساله خود را "نامزد جهانی سازی بی‌رحمانه" خواند که حاضر است دارایی‌های فرانسه را به تاراج دهد و کنترل کشور را واگذار کند.
ماکرون در مقابل رهبر ۴۸ ساله جبهه ملی را استاد "هراس افکنی" توصیف کرد که حرف زیاد می‌زند "اما چیزی در چنته ندارد."
مسائل اقتصادی
ماکرون اذعان کرد که فرانسه برای ۳۰ سال نتوانسته مشکل بیکاری را حل کند و افزود: راه حل او ایجاد فرصت برای شرکت‌های کوچک و متوسط جهت اشتغال‌زایی است.
لوپن از او پرسید چرا وقتی وزیر اقتصاد بود این طرح‌ها را اجرا نکرد؟
او گفت با تدابیر حفاظت گرایانه تجاری، از دارایی‌های ملی و مشاغل فرانسوی حفاظت خواهد کرد.
لوپن گفت، می‌خواهد نه فقط مرزها و موافقتنامه‌های تجاری را به طور کامل کنترل کند بلکه می‌خواهد شاهد "بازگشتی به واحد پول ملی" باشد چون "این اهمیت محوری دارد."
مساله تروریسم
لوپن رقیب خود را متهم به غفلت در مورد اسلام گرایی افراطی کرد اما ماکرون گفت طرح‌های رقیبش بهانه‌ای به دست تروریست‌ها می‌دهد.
ماکرون گفت، او تدابیر امنیتی موجود را تقویت خواهد کرد اما پافشاری کرد که فرانسه باید با سایر کشورها همکاری کند و بستن مرزها و اخراج‌ها راه حل نیست.
رهبر جبهه ملی افزود: بنیادگرایی اسلامی باید "ریشه کن" شود و این به معنی بستن مساجد افراطی، اخراج موعظه گران نفرت و هدف گرفتن منابع مالی آنها از کشورهایی مثل "قطر و عربستان سعودی است."
لوپن در جریان این مناظره اظهار داشت: دلیلی ندارد با روسیه وارد جنگ سرد شویم. به جای آن باید با روسیه روابط دیپلماتیک، تجاری و استراتژیک برقرار کنیم. روسیه هیچ وقت دشمن فرانسه نبوده است.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۳۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

tags # محمد باقر قالیباف ، مجلس شورای اسلامی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • آغاز ضبط مناظره ی نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی نامزد‌های انتخابات مجلس در مازندران