Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ>موسیقی - کاوه آفاق، خواننده راک در برنامه اینترنتی «چارگوش» حرف‌هایی جنجالی زده و از سختی گرفتن مجوز تا دشواری‌های کار هنری در ایران سخن گفته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاوه آفاق بعد از پنج سال که برای مجوز اقدام کرد، بالاخره سال گذشته طلسم را شکست و توانست روی صحنه برود و حالا تا چند روز دیگر هم در سالن میلاد کنسرت می‌دهد تا برای طرفدارانش بخواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در برنامه «چارگوش» صحبت‌های جالبی کرده که بخش‌هایی از آن را در ادامه می‌خوانید.

او درباره روزهای سخت گرفتن مجوز می‌گوید: «از سال 90 اقدام کردیم. خوشبختانه در دولت آقای روحانی و وزارت آقای جنتی به من کمک کردند و مجوز دادند. ارشاد بیشتر حمایت کرد و این اتفاق افتاد. از سال 90 اقدام کردم و سال 95 روی صحنه رفتم.»

این خواننده درباره شایعاتی که گفته می‌شد محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه و جنتی وزیر ارشاد در کنسرت سال گذشته او حضور داشتند، توضیح می‌دهد: «باورتان نمی‌شود من آقای ظریف را تا حالا از نزدیک ندیده‌ام چه برسد که به کنسرت من آمده باشد. تمام این حرف‌ها شایعه است. اما آقای جنتی به من لطف داشتند و خیلی از من حمایت کردند. این دولت از من حمایت کرد. یک خواننده عمرش را برای موسیقی گذاشته دولت هم باید حمایت کند. حالا به ما حال دادند. اگر ناراحت هستید دوباره بروم ممنوع الفعالیت بشوم و از زیرزمین کلیپ بدهم؟»

او درباره بازار موسیقی و کارهایی که منتشر می‌شود، نظر متفاوتی دارد و توضیح می‌دهد: «به نظرم رویکرد جهان بعد از پست‌مدرنیسم سخیف شده و کلا سلیقه مردم عوض‌شده است. البته تقصیر مردم هم نیست وقتی اثر خوبی تولید نمی‌شود مردم هم مجبورند سلیقه‌شان را عوض کنند و به همین‌ها گوش بدهند. برای اینکه اثر خوب خلق شود باید جامعه آرام باشد و جیب‌ها پر از پول. خب نیست. از بعد تاریخی اگر نگاه کنیم، جمع شدن دیوانه‌ها و عناصر دیوانه دور هم مثل ترامپ باعث می‌شود جهان ملتهب شود در نتیجه به‌جای اینکه هنرمند یک اثر هنری تولید کند، مجبور می‌شود اثر اجتماعی سیاسی تولید کند.»

او می‌گوید برای اینکه در این دوره به آرامش برسد به مطالعه پناه می‌برد و ادامه می‌دهد: «تاریخ می‌خوانم، باید بخوانم. باید اهل مطالعه باشم. قدیم‌ها همه اهل مطالعه بودند. هنرمند باید صاحب اندیشه و فلسفه و تولیدکننده فکر باشد. اما در ایران هنرمند به‌عنوان شومن و دلقک سیرک شناخته می‌شود، یعنی برای سرگرمی است. سرگرمی و کار فرهنگی را قاطی کرده‌ایم.»

آفاق می‌افزاید: «از یکی دو روز آینده می‌روم و در خیابان می‌خوانم. من تا اینجای کار همه کارها را که مربوط به خودم بوده را انجام داده‌ام.ب هترین گیتار را خریدم، بهترین گروه را جمع کردم. بهترین موسیقی را ضبط کردم. اما بعد از همه این کارها آیا بهترین شبکه را در اختیار من گذاشتند؟ بهترین روزنامه را در اختیار من گذاشتند؟ کسی که لای یک کتاب را هم باز نکرده است و فقط می‌تواند شاخ بز بشکند، رفته در مدیریت شهری. از سینما بگیریم تا موسیقی و حتی لیوان فروشی هم وضعیت همین است»

برنامه «چارگوش» به سردبیری مهرداد شاملو و اجرای زهرا عاملی به‌طور اختصاصی روی سایت «آپارات» قرار می‌گیرد.

57244

کلید واژه‌ها : موسیقی - موسیقی راک -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۲۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی

به گزارش قدس آنلاین از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در متن پیام محمدمهدی اسماعیلی آمده است: در نهایت تاسف و تاثر خبر درگذشت زنده یاد از بزرگان موسیقی در خراسان شمالی را دریافت نمودم. شادروان حاج عیسی قلی‌پور که نشان درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جمهوری اسلامی ایران در پرونده داشت، سینه‌اش لبریز از روایات، حکایات و اشعاری بود که زلالی مذهب،عشق،عرفان،حماسه و احساس را تجلی می‌بخشید.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشت: دیدار با این هنرمند فقید و شنیدن هنر روح بخش او از بیادماندنی‌ترین خاطرات اینجانب در سفر به خراسان شمالی است.

وی اضافه کرد: اینجانب ضمن نکوداشت نام و یاد این هنرمند فقید، ضایعه درگذشت ایشان را به جامعه هنری ایران اسلامی، هنرمندان خراسان شمالی، خانواده آن مرحوم تسلیت عرض نموده و غفران و رحمت الهی را برای او از درگاه خداوند رحمان مسئلت می نمایم.

استاد عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان جمعه- ۱۴ اردیبهشت‌ماه- پس از تحمل یک دوره‌ بیماری سرطان در بجنورد دارفانی را وداع گفت.

قلی پور خواننده گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی، بیش از شصت سال خنیاگر نغمه‌های مختلف خراسانی و آیین‌های مذهبی منطقه شمال خراسان بود. وی در جشنواره‌های متعددی شرکت کرد و کسب مدال و دیپلم افتخار در چهارمین جشنواره موسیقی فجر با گویش کرمانجی از افتخارات این هنرمند فقید است.

این هنرمند گواهینامه درجه یک هنری را سال ۱۳۹۵ از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی دریافت کرد و سال ۱۳۹۸ اداره میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان شمالی نخستین کاشی ماندگار در بجنورد را بر سردر منزل عیسی قلی پور نصب کرد.

دیگر خبرها

  • «عیسی بخشی» در خانه ابدی آرام گرفت
  • هنرمند پیشکسوت خراسان شمالی به سوی خانه ابدی بدرقه شد
  • وداع مردم خراسان شمالی با عیسی بخشی هنرمند موسیقی مقامی
  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • سینه‌ این هنرمند لبریز از اشعار و عرفان بود
  • پیام تسلیت وزیر ارشاد در پی درگذشت هنرمند موسیقی خراسان شمالی
  • وزیر ارشاددرگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی خراسان را تسلیت گفت
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی
  • درگذشت یک هنرمند موسیقی مقامی/ سالاری: «عیسی قلی پور» بازمانده موسیقی خراسان شمالی بود
  • درگذشت یک هنرمند موسیقی مقامی/سالاری: «عیسی قلی پور» بازمانده موسیقی خراسان شمالی بود