Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

فرهاد تجری با اشاره به آخرین گزارش فعالیت هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اظهار داشت: وضعیت رد صلاحیت های صورت گرفته در هیئت های اجرایی و هیئت های نظارت شهرستان ها، در هیئت های نظارت استانی بررسی می‌شود و در مواردی که اعتراضی باشد و یا موارد استثنایی دیده شود، موضوع در هیئت مرکزی نظارت بررسی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هیئت های نظارت استانی حداقل تا ساعت ۱۸ فردا یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه باید به اعتراضات رسیدگی کنند و نتیجه را به معترضین رد صلاحیت شده و نیز هیئت مرکزی نظارت ارائه کنند.

سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تصریح کرد: پس از ابلاغ نتیجه بررسی صلاحیت ها در این مهلت، ۲۴ ساعت فرصت وجود دارد که کسانی که مجددا اعتراض دارند شکایت خود را به هیئت مرکزی نظارت اعلام کنند که بر این اساس معترضین تا ساعت ۱۸ روز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه می توانند یا با مراجعه حضوری و یا با ارسال شکایت به شماره فکس ۷۷۶۸۸۹۱۰ و ۷۷۶۸۸۹۱۹ اعتراض خود را اعلام کنند و از طریق شماره تلفن کمیته حقوقی هیئت مرکزی ۷۷۶۸۸۹۱۱ پیگیری کنند.

تجری در پاسخ بهخبرنگار مهردرباره زمان های رسیدگی هیئت مرکزی نظارت و اعلام اسامی داوطلبان نهایی شوراها اظهار داشت: هیئت مرکزی نظارت نیز تا پایان روز سه شنبه ۱۹۹ اردیبهشت ماه به شکایات رسیدگی کرده و تصمیم گیری می کند و در روز ۲۰ اردیبهشت ماه اسامی نهایی را به وزارت کشور اعلام خواهد کرد.

تایید صلاحیت فعالان فتنه در هیئت مرکزی نظارت بررسی می‌شود

سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها با تاکید بر اینکه با افرادی که بدنبال مهندسی کردن انتخابات و فضاسازی هستند برخورد خواهیم کرد، افزود: همه می دانیم که قانون انتخابات ما ضعف هایی دارد اما با همه وجود تلاش خواهیم کرد که با همین قانون موجود انتخابات را به خوبی برگزار کنیم.

تجری با بیان اینکه برای ما ملاک، قانون است و بر اساس استعلام های صورت گرفته تصمیم گیری می‌شود، تصریح کرد: نمی گوییم که در روند بررسی صلاحیت ها اشتباه نشده است؛ تایید شدن برخی افرادی دارای سابقه فساد یا فعال در فتنه برای خود ما هم باعث تعجب بوده که با وجود پاسخ مراجع قانونی این افراد تایید شده است! به همین این موارد در هیئت مرکزی نظارت رسیدگی خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سوالخبرنگار مهرمبنی بر اینکه رسیدگی به صلاحیت فتنه گران در صورت شکایت انجام می‌شود یا هیئت نظارت رأسا وارد می‌شود، ادامه داد: هیئت مرکزی نظارت در تمام مراحل انتخابات می تواند ورود کرده و رسیدگی کند؛ اگر در هر مورد مدارک متقنی باشد که فردی سابقه فساد یا مشارکت در فتنه داشته باشد، به طور فوق العاده بر اساس بند (ج) مواد ۶۱ و ۶۳ قانون انتخابات شوراها مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

تجری افزود: قاعدتا نظر دستگاههای امنینی و وزارت اطلاعات هم برای ما ملاک است و تنها محکومیت داشتن فرد برای ما ملاک نیست؛ در حوزه های امنیتی نیز امکان استعلام از سپاه پاسداران و مراجع خاص وجود دارد، البته سعی ما تفسیر مضیق از قانون است.

سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها همچنین در پاسخ به پرسشی درباره رد صلاحیت برخی اقلیت های دینی در برخی حوزه ها از جمله یزد گفت: هنوز گزارشی در این رابطه به ما نرسیده ولی ظاهرا موارد خیلی اندک بوده و در هر صورت باید منتظر دریافت گزارش های استانی باشیم.

تجری در پایان با بیان اینکه هر فردی با هر گرایشی امکان تایید یا رد صلاحیت دارد، تاکید کرد: تلاش رئیس مجلس و اعضای هیئت مرکزی نظارت این است که بدور از شائبه های سیاسی به مر قانون عمل کنیم.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۰۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجادشعبه ویژه پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدعلی الفت‌پور افزود:بخش عمده‌ای از راهکار‌ها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت اداری، به خصوص ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است.

آقای الفت‌پور تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه برای پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و دراسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • ایجادشعبه ویژه پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد