Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج سازندگی دزفول گفت: برای حمایت از اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی ۸میلیارد ریال در سال گذشته هزینه کردیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از“دزفول امروز”، مسئول بسیج سازندگی ناحیه ی مقاومت بسیج شهرستان دزفول به مناسبت سالروز تاسیس بسیج سازندگیبه ارائه عملکرد این نهاد پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرحیم حکیمی فرد در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار دزفول امروز ضمن تبریکفرارسیدن ۱۷ اردیبهشت سالروز تشکیل بسیج سازندگی به فرمان تاریخی امام خامنه ای گفت:سازندگی کاری دلی است و اگر کسی عاشق نباشد نمی‌تواند در این زمینه فعالیت کند.

وی ادامه داد: به قوه الهی توفیق های در این چند سال داشته ایم کهآبرسانی و کارهای عمرانی زیادی از جمله ساخت مسجد گرفته و خانه عالم از آن جمله اند.

مسئول بسیج سازندگی دزفول تبیین کرد: بسیج سازندگی در سه مقوله اصلی محرومیت زدایی، اردوهای جهادی و اقتصاد مقاومتی به خدمت رسانی مشغول است.

حکیمی فرد توضیح داد: در مقوله اردوهای جهادی برنامه های یک، سه، هفت و ده روزه داریم و در یک روز معمولی در عرصه های کاشت غرس نهال ها و درختان، برداشت محصول و واکسیناسیون خدمت می نماییم.

وی خاطرنشان کرد: دراردوهای یک روزه ۲۶۰۰ نفر از بسیجیان را ساماندهی کرده ایم که خروجی بسیار خوبی داشتند.

مسئول بسیج سازندگی دزفول تشریح کرد: همچنین در اردوهای سه روزه ۴۵۰ نفر فعال بودند که در زمینه های واکسیناسیون و تعمیر خانه ها، مساجد و مدارس مناطق محروم و هر کار دیگری که روی زمین مانده بود وارد شدند.

حکیمی فرد تصریح کرد: شاه کلید تمام این اردوها اردوهای هفت روزهمی باشد و در کمیته های مختلف از جملهفرهنگی، تربیت بدنی، عمرانی و غیره به خدمت رسانی پرداختند.

وی ادامه داد: معمولا تعدادی از دوستان بسیجی با هم وارد یک روستایی می شوند، نقطه ای همچون خانه، مسجد و یا خانه عالمی را شناسایی کرده و می سازند.

مسئول بسیج سازندگی دزفول اذعان نمود: این اشخاص از اهالی نیزکمک می‌گیرند و ما با تامین مصالح، ایاب و ذهاب و تامین هزینه ها به کمک آنها می آییم.

حکیمی فرد یادآور شد: این افراد بدون هیچ چشم داشتی به اردوهای جهادی می روند اما خیر و برکتی که خدا در آن گذاشته درهیچ جای دیگر ندیده ام چون آنها دیگران را به خودشان ترجیح می دهند و به نظر من یکی از راه‌های رسیدن به کمال انسان در بحث خودسازی همین است.

وی متذکر شد: اردوهای هجرت نیز برنامه های ۱۰ روزه ای هستند که معمولاً در مدارس شهری و روستایی صورت می گیرد وکارشان خط کشی، شعار نویسی، رنگ آمیزی و از این دست برنامه هاست کهکلاس های قرائت قرآن، نماز جماعت و برنامه های تفریحی هم در کنارش می باشد.

مسئول بسیج سازندگی دزفول اقتصاد مقاومتی را عرصه مهم فعالیت نهاد خوددانست که برای حمایت ازصنایع تبدیلی اعتبارهشت میلیارد ریال در سال گذشته هزینهنموده است.

حکیمی فرد تشریح کرد: در این راستا به ۵۰ نفر وام داده ایم و برای صد نفر ایجاد شغل شده است که برای نمونه یکوام تولید عرقیجات به فردیداده ایم و او هفت نفر را در مجموعه خودبه اشتغال درآورد.

وی ادامه داد: برای پرورش قارچ هم همین گونه است و فردی که وام را دریافت کرد ۲۳ نفر را مستقیما وارد کار کرد و افرادی همغیرمستقیم در رابطه با این کارگاه ها مشغول بکار شدند.

مسئول بسیج سازندگی دزفول اظهار داشت: پرورش شترمرغ نیز از دیگر مشاغل مورد حمایت ما بوده که الان ما به سه مرکز پرورشی وام داده ایم علی رغم اینکه بازار آن در دزفول جا نیفتادهکه شاید گرانی گوشت شترمرغ علت آن باشد.

حکیمی فرد پرورش شیلات، قارچ، ماهی، بلدرچین و مرغ بومی وصنایع تبدیلی زیرمجموعه‌ آنان و نیز کارگاه های تولید انواع عرقیجات، ترشیجاتو روغن کشی را از دیگر مشاغل مورد حمایت بسیج سازندگی دزفول عنوان کرد.

وی مسئله آموزش را دیگر رسالت بسیج سازندگی معرفی کرد که توانسته اند در این زمینه ۴۰۰ نفر را آموزش داده وبا همکاری اداره جهاد سازندگی و سازمان فنی و حرفه ای برای آنان گواهینامه صادر کنند.

مسئول بسیج سازندگی دزفول اعزام ۲۰ اکیپ تیم پزشکی به مناطق محروم را یکی از افتخارات بسیج سازندگی دانست که در مناسبت های مختلف صورت گرفته است.

حکیمی فرد افزود: همچنین در بحث احداث خانه عالم چهار مورد در مناطقصفی آباد، میانرود، حمزه و شهید بهشتی افتتاح شد که از افتخارات بسیج سازندگی به شمار می رود.

وی احداث ۱۲ باب منزل برای مددجویان کمیته امداد در سال گذشته با همکاری این کمیته را یکی دیگر از طرح های محرومیت زدایی بسیج سازندگی دزفول دانست.

مسئول بسیج سازندگی دزفول ابراز داشت: در زمینه طرح ملی واکسیناسیون طیور با همکاری اداره دامپزشکی اقدام کردیم که پرندگانی همچوناردک، بوقلمون و مرغ بومی را واکسینه کردیم.

حکیمی فر اذعان نمود: یکی دیگر از کارهای اثرگذاری ‌که بسیج سازندگی در سال‌ گذشته و دو ماه اخیر انجام داد آبرسانی به مناطق محروم شهیون و دهستان احمد فداله بود که توانستیم چهار روستا را از نعمت آب بهره مند نماییم.

وی گفت: بیابان زدایی دیگر محور فعالیت بسیج سازندگی ناحیه مقاومت دزفول بود کهبا توجه به ریزگردهایی که در سال های گذشته امد و زندگی مردم خوزستان را مختل کرد صورت گرفت.

مسئول بسیج سازندگی دزفول اضافه کرد: با تاکیدهای رهبر انقلاب در بحث بیابان زدایی چهار هزار هکتار در فاز اول به بسیج سازندگیواگذار شد که در فاز اول نهال کاری صورت گیرد.

وی توضیح داد:سهمیه بسیج سازندگی دزفول ۱۰۰ هکتار در فاز اول بود و در ایام عید که مردم مشغول دید و بازدید و استفاده از طبیعت بودند جهادگران ما بزرگراه خلیج فارس اهواز- ماهشهر را به وسعت ۱۰۰ هکتار بیابان زدایی کردند.

مورد آخری که این پاسدار جهادگر به خبرنگار دزفول امروز بیان کرد اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند بود که در روزهای گذشته صورت گرفت.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۰۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: به دنبال حکمرانی قوه محور و مردم پایه هستیم و براین اساس همه ظرفیت‌های استان و کشور قوه هستند و شکوفا کردن آن برعهده ما مسئولین است.

ابوطالب شفقت امروز هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای شهرداران و شوراهای اسلامی که در محل سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: شهرداران دو شهر زیبای خرم‌آباد و بروجرد را که مردم را ترغیب به مهاجرت به شهرهای کوچک کنند تشویق می‌کنم.

وی اضافه کرد: یکی از اولویت‌های استان ایجاد زیرساخت‌ها باشد تا کسب و کار راحت‌تر و کارهای اجتماعی بهتر جواب دهد.

استاندار لرستان با بیان اینکه زیرساخت روستایی در شهرهای کوچک ارتقا داده شد تا مهاجرت معکوس انجام شود، تصریح کرد: هرچه قدر بتوانیم مردم را در روستاها نگهداریم و مردم از شهرهای بزرگ به شهرهای کوچک ترغیب کنیم، در راستای کسب و کار به اهداف خود خواهیم رسید.

شفقت با بیان اینکه شهردار یک ماموریت بیشتر ندارد و آن این است که شهرداران مسئول نشاط اجتماعی هستند، افزود: شهرداران چنانچه برساخت و ساز، مهار ترافیک شهری، تنظیف شهر و ... نظارت داشته باشند همه این کارها منجر به رضایتمندی افراد می‌شود و این مهم حول نشاط فردی و اجتماعی جامعه خواهد بود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر شرایط بسیار خوبی برای گردشگری در شهرهای کوچک وجود دارد و نباید از این ظرفیت‌ها غافل شویم.

استاندار لرستان بر برطرف کردن محرومیت‌زدایی در چارچوب قانون تاکید کرد و با بیان اینکه منافع شهرهای محروم را دفاع خواهیم کرد، افزود: نمایندگان منتخب مردم در مجلس، فراکسیون شهرهای کوچک در شهرهای کوچک تشکیل و قانونی بنویسند که با اجرای آن زیرساخت‌هایی را در شهرهای کوچک در راستای محرومیت زدایی ایجاد کنیم چراکه راهبرد ججمهوری اسلامی ایران محرومیت زدایی است.

شفقت گفت: یک سری قوانین توسط منتخبین مردم در مجلس تدوین شود که مشکلات شهرهای کمتر برخوردار برطرف و محرومیت زدایی انجام شود.

وی با بیان اینکه به دنبال حکمرانی قوه محور و مردم پایه هستم، تصریح کرد: براین اساس همه ظرفیت‌های استان و کشور قوه هستند و شکوفا کردن آنها برعهده ما مسئولین است، هرچقدر بتوانیم نظام طرح‌ریزی و برنامه‌ریزی را قوه محور تدوین کنیم آنوقت توانسته‌ایم قوه‌ها به قابلیت و قابلیت‌ها را به قدرت تبدیل کنیم.

شفقت گفت: قوی‌ترین قدرت، استحکام درونی جامعه است و باید یک حکمرانی تقویت کنیم که درون خودمان قوی باشد؛ قدرت درونی ما اتحاد، همدلی و یکپارچگی و مردم محور بودن مدیریت حکمرانی است.

انتهای پیام

.

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت