Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مازند مجلس»
2024-04-27@04:40:38 GMT

جیب برهای مترو و بی آر تی تهران را شناسایی کنید+تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۴۲۱۱۱

جیب برهای مترو و بی آر تی تهران را شناسایی کنید+تصاویر

مازندمجلس: به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان،ساعت 13:30 روز هفتم اردیبهشت ماموران پلیس مترو در حین گشت زنی در ایستگاه مترو تئاترشهر به حضور دو نفر در بین جمعیت حاضر در ایستگاه مشکوک شده، آنها را تحت مراقبت قرار داده، در زمان ارتکاب سرقت کیف متعلق به یکی از مسافرین قصد دستگیری آنها را داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
دو سارق جوان با اطلاع از شناسایی توسط مأموران مترو اقدام به فرار در خیابان انقلاب کردند که طی یکی تعقیب و گریز، مأموران کلانتری 148 انقلاب اسلامی با اطلاع از موضوع به کمک مأموران پلیس مترو رفته ، هر دو متهم را دستگیر و در همان بازرسی اولیه مقادیر وجوه نقد ، گوشی تلن همراه و مدارک شناسایی متعلق به افراد غیر از آنها کشف شد. 
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع جیب بری و به دستور بازپرس شعبه 12 دادسرای ناحیه 12 تهران، پرونده برای رسیدگی در اختیار اداره هفدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. 
دو متهم به نام های حمیدرضا 44ساله و ناصر 43 ساله   در اظهارات اولیه منکر هرگونه سرقت شدند ؛ حمیدرضا در اظهاراتش مدعی شد که در داخل ایستگاه اتوبوس بوده که توسط مأموران دستگیر شده و ناصر نیز عنوان کرد زمانی که قصد داشته سوار یک تاکسی شود دستگیر شده است. 

کارآگاهان اداره هفدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، در ادامه تحقیقات خود و در بررسی اولیه از سوابق متهمان اطلاع پیدا کردند که آنها از مجرمان سابقه دار و دارای سوابق متعدد دستگیری در پلیس آگاهی ( بیش از 9 فقره سابقه دستگیری ) به ویژه در پایگاه سوم و چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ هستند که بارها به اتهام جیب بری و کیف قاپی دستگیر و روانه زندان شدند. 
در ادامه و با بررسی اموال به دست آمده از متهمان، کارآگاهان موفق به شناسایی تعدادی از مالباختگانی شدند که در ایستگاه های مختلف "مترو" و "بی آر تی" ، به شیوه جیب بری مورد سرقت قرار گرفته بودند. 
یکی از مالباختگان پس از حضور در اداره هفدهم آگاهی و شناسایی چهره متهمان در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: داخل اتوبوس در نزدیکی پارک شهر بودم که پس از پیاده شدن از اتوبوس متوجه سرقت گوشی تلفن همراه خود از داخل کیفم شدم. زمانی که داخل اتوبوس بودم، یکی از متهمان در کنار من ایستاده بود و من کاملا چهره اش را به خاطر دارم. 
مالباخته ای دیگر نیز در اظهاراتش عنوان داشت که در ساعت 17:30 14 بهمن ماه و در ایستگاه مترو امام خمینی مورد سرقت کیف جیبی حاوی پول نقد و مدارک شناسایی قرار گرفته است. 

سرهنگ کارآگاه داوود فرد، معاون مبارزه با سرقت های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت: با شناسایی متهمان از سوی تعدادی از مالباختگان و در ادامه اعتراف صریح آنها به مشارکت در سرقت ها، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهمان به منظور شناسایی دیگر جرایم ارتکابی متهمان و به ویژه شناسایی سایر شکات و مالباختگان از سوی بازپرس  پرونده صادر شده است. از شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصاویر متهمان شدند دعوت می شود تا برای پیگیری شکایات خود به نشانی اداره هفدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند.  

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۲۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور ، امتحان نهایی و تجهیزات تقلب در تهران

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از دستگیری ۱۸ نفر از افرادی که در پوشش فروش سوالات کنکور یا ابزار پیشرفته تقلب در آزمون اقدام به کلاهبرداری از داوطلبان کرده بودند، خبر داد.   سرهنگ داود معظمی گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا در این‌باره گفت: سودجویی با سوءاستفاده از کنکور یکی از موضوعاتی است که هر ساله با آن مواجه هستیم و در این میان افراد فرصت طلب مجازی با ادعای دلسوزی و حمایت از داوطلبان خود را به آنها نزدیک کرده و با ادعای فروش سوالات کنکور، دسترسی به منابع اصلی، فروش ادوات و تجهیزات تقلب و ... از آنان کلاهبرداری می‌کنند. در این شرایط پلیس فتا نیز وارد عمل شده و با تخلفات این حوزه برخورد می‌کند.   وی با بیان اینکه تیم رصد پلیس فتا، اقدام به گشت‌زنی در فضای مجازی و شناسایی چنین افرادی می‌کند، گفـت: علاوه بر آن به گزارش‌ها و شکایات مردمی نیز با قید فوریت رسیدگی می‌شود. در همین راستا نیز با حضور همه جانبه پلیس فتا در فضای مجازی و در اجرای طرح برخورد با کلاهبرداران اینترنتی ویژه کنکور و امتحانات نهایی تعداد زیادی صفحه، کانال و گروه در شبکه‌های اجتماعی رصد و مورد پیگیری تخصصی قرار گرفت.   رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به شناسایی تعدادی از صفحات جعلی و کلاهبردارانه گفت: در جریان رصدهای انجام شده تا کنون بیش از ۲۰ کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی با بیش از یک میلیون نفر دنبال کننده که ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی و کنکور و فروش ابزار تقلب را داشته و آنها را با قیمت‌های گزاف به فروش می‌رساندند، مورد شناسایی قرار گرفتند.   معظمی گودرزی با بیان اینکه هماهنگی با مقام قضایی انجام و مجوزهای لازم برای دستگیری این افراد دریافت شد، گفت: در نهایت ماموران پلیس فتا پس از بررسی های تخصصی و اقدامات فنی تعداد ۱۸ نفر از افراد اصلی این تیم مجرمانه را شناسایی کرده و در عملیات‌های جداگانه این افراد را در محل اختفای خود در مناطق مختلف تهران بزرگ دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند. نکته قابل توجه در مورد دستگیرشدگان این بود که تمامی آنان در جریان بازجویی‌های انجام شده درست مانند دیگر متهمین دستگیر شده در سال‌های قبل معترف شدند که هیچگونه سوالی در اختیار نداشتند و قصدشان کلاهبرداری بوده است.   وی با اشاره به شیوه وشگرد این کلاهبرداران گفت: تعداد زیادی از این افراد صرفا با اعلام فروش سوالات کنکور بلافاصله بعد از واریز وجه کاربر را مسدود کرده بودند و برخی دیگر نیز سوالات بی‌ربط و قدیمی را بعنوان سوالات جدید برای داوطلبین ارسال کرده بودند. برای تمامی دستگیرشدگان پرونده قضایی تشکیل شد و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.   رئیس پلیس فتای تهران بزرگ به داوطلبان کنکور، دانش آموزان و خانواده‌هایشان توصیه کرد که به تبلیغات واهی و دروغین فضای مجازی توجه نکنند چرا که فرآیند آزمون تعریف شده و امن است و تجهیزاتی که تحت عنوان راه‌های تقلب در شبکه های اجتماعی به فروش می‌رسد نه تنها کمکی به داوطلبان نمی‌کند بلکه ممکن است آسیب های بسیار جدی به آنها وارد کند و سلامت این عزیزان را به خطر بیاندازد.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کشف ۴۲ فقره سرقت در آبادان
  • مسافران ایستگاه مترو میرزای شیرازی در پیچ و خم خروج از مترو + تصاویر
  • سارقان مسلح احشام در دام پلیس آبادان
  • انهدام باند ۳ نفره سارقان با اعتراف به ۱۹ فقره سرقت
  • قاچاقچی حشیش در جنوب تهران بازداشت شد
  • کشف ۲۰ پرونده سرقت با دستگیری ۲ سارق در جنوب تهران/ قاچاقچی حشیش بازداشت شد
  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه
  • ۷۴ تبهکار خطرناک تهران بازداشت شدند | معضل جدی دسترسی مجرمان به سلاح گرم
  • بازداشت ۷۴ تبهکار خطرناک در تهران
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور ، امتحان نهایی و تجهیزات تقلب در تهران