Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@05:25:21 GMT

نمایش نقاشی‌های یک جراح قلب در «سایه خاموشی»

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۴۳۸۷۸

مجموعه‌ای از نقاشی‌های پروفسور هرمز مِه‌منش در گالری ایوان به‌نمایش درمی‌آید.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی این نمایشگاه، گالری ایوان در جدیدترین نمایشگاه خود، میزبان آثار نقاشی یکی از مشهورترین جراحان قلب جهان است. این نمایشگاه که «سایه خاموشی» نام دارد، ۲۲ اردیبهشت‌ماه با نمایش بیش از ۲۰ تابلوی نقاشی که با تکنیک اکریلیک و ترکیب مواد خلق شده‌اند، افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تابلوهای این نمایشگاه را بهنام کامرانی از میان آثار مه‌منش انتخاب کرده است.

هرمز مه‌منش، نقاش خودآموخته‌ای است که در کنار فعالیت علمی خود به نقاشی می‌پردازد تا احساسات و حرف‌های ناگفته‌اش را بیان کند. برای مه‌منش نقاشی شکلی از فعالیت هستی‌شناسانه است و به همین علت، آثار او سرشار از خاطرات، پرسش‌ها، دل‌مشغولی‌ها و خواب‌هایش هستند.

پروفسور هرمز مه‌منش سال ۱۳۳۶ در تهران متولد شد و پس از گذراندن سال اول دبیرستان به آلمان رفت. او موفق به کسب دکتری روان‌شناسی و سپس پزشکی، با رتبه اول شد و پس از آن، دوره تخصصی جراحی قلب و عروق را در آلمان و سپس آمریکا گذراند. مه‌منش علاوه بر این‌که چند سال معاونت کل دپارتمان جراحی قلب و عروق دانشگاه مونیخ را برعهده داشت، جوایز و افتخارات متعددی مانند جایزه بنیاد «فریدریش ابرت» به‌عنوان دانشجوی استثنایی، جایزه ماکس پلانک برای دکتری استثنایی، جایزه ایالت فالز برای تحقیقات استثنایی، جایزه دانشگاه فنی مونیخ برای اختراعات در جراحی قلب و ... را دریافت کرده است.

هرمز مه‌منش به‌عنوان پیشگام جراحی رباتیک در دنیا شناخته می‌شود و سال ۲۰۰۰ اولین عمل کامل دریچه میترال با سیستم رباتیک را انجام داد. مه‌منش پس از ۳۹ سال اقامت و فعالیت علمی در خارج از کشور، به ایران بازگشت تا اندوخته‌های علمی خود را به جوانان ایرانی منتقل کند.

گالری ایوان مانند نمایشگاه‌های گذشته، درصد متعلق به خود از محل فروش این آثار را به یکی از خیریه‌های معتبر اهدا خواهد کرد. نمایشگاه «سایه خاموشی» ۲۲ اردیبهشت تا ۵ خرداد ۱۳۹۶ در گالری ایوان به آدرس الهیه، خیابان مهدیه، خیابان جبهه، کوچه لسانی، بن‌بست حمید، شماره ۱ برقرار است و علاقه‌مندان می‌توانند هر روز به‌جز شنبه‌ها از ساعت ۱۶ تا ۲۰ از این آثار دیدن کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۳۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو

چهل و ششمین جشنواره بین‌الملی فیلم مسکو به کار خود پایان داد و فیلم «آه سرد» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و جایزه بهترین مستند هم به «رُخ» رسید.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو از ۱۹ تا ۲۶ آوریل (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت) در روسیه برگزار شد و در شب اختتامیه فیلم «آه سرد» به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق جایزه سنت جورج نقره‌ای بهترین کارگردانی بخش مسابقه اصلی، جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و تقدیرنامه نتپک (شبکه ارتقای سینمای آسیا و اقیانوسیه) شد و همچنین جایزه بهترین مستند این رویداد سینمایی هم به «رُخ» ساخته سام کلانتری رسید.

در جشنواره مسکو امسال هم جایزه سنت جورج طلایی بهترین فیلم این رویداد سینمایی نیز به فیلم مکزیکی «شرم» ساخته «میوئل سالگادو» رسید.

«آهو» ساخته هوشنگ گلمکانی، «رُخ» ساخته سام کلانتری در بخش مسابقه آثار مستند، «سرد روشن» ساخته علی دارایی و «تاکسیدرمیست» ساخته سوسن سلامت و بهزاد علوی در بخش مسابفه فیلم های کوتاه و انیمیشن کوتاه «پیچ تاریخی» به کارگردانی میلاد محمدی و سریال «پوست شیر» برادران محمودی دیگر آثار ایرانی جشنواره مسکو امسال بودند.

چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در بخش ویژه‌ای نیز به مرور آثار داریوش مهرجویی کارگردان فقید ایرانی پرداخت و فیلم‌های «هامون»، «گاو»، «درخت گلابی»، «لیلا»، «پری» و «اشباح» از جمله آثار این کارگردان فقید ایرانی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره مسکو امسال طی هشت روز برگزاری میزبان نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور بود. این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از ونیز تبدیل می‌کند. جشنواره مسکو در ابتدا به صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۵ رویدادی سالانه شد، اگرچه در سال های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • چرا ژاپنی‌ها به نقاشی «ارواح» علاقه دارند؟
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • نمایشگاه نقاشی گروهی دانش آموزان ابتدایی شاهرود
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو