Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه با بیان اینکه برنامه ششم برای اجرا از سوی رئیس مجلس ابلاغ شده است، گفت: هر مقامی که بر خلاف آن عمل کند با برخورد محکم و قانونی مجلس رو به رو خواهد شد.

به گزارش مشرق، عبدالرضا مصری با بیان اینکه دولت تمایلی به تصویب برنامه ششم توسعه در مجلس شورای اسلامی نداشت، گفت: اما به هر حال این برنامه تدوین، تصویب و توسط رئیس مجلس ابلاغ شده و اجرای آن ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور 15 روز فرصت برای ابلاغ داشته، این ابلاغ انجام نشده و رئیس مجلس آن را ابلاغ کرده است.

به گفته وی، جدای از مساله ابلاغ باید به این نکته توجه کنیم که هرکسی از قانون برنامه ششم تخلف کند، بر اساس ابزار قانونی که مجلس در اختیار دارد، با فرد متخلف برخورد خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در اواخر مجلس نهم دولت لایحه برنامه ششم را با تاخیر چند ماه ارائه کرد، خاطر نشان کرد: هرچند به لحاظ زمانی دولت در ارائه برنامه تخلف کرد اما مشکل مهمتر این بود که دولت اصلا برنامه ششم را به مجلس تحویل نداد بلکه تنها احکام دائمی تدوین قوانین توسعه را راهی مجلس کرده بود که نمایندگان به هیچ وجه زیر بار این تخلف دولت نرفتند.

عضو کمیسیون تلفیق برنامه تاکید کرد، درحالی که در مجلس دهم نیز دولت تلاش داشت به جای ارائه برنامه ششم همان لایحه احکام دائمی در مجلس بررسی شود اما در نهایت نمایندگان عضو کمیسیون با مجوزی که از رهبر انقلاب دریافت کردند با هماهنگی دولت اقدام به تدوین برنامه ششم توسعه کردند. در واقع دولت لایحه برنامه را به مجلس نداد و این اعضای کمیسیون بودند که با همکاری مرکز پژوهشهای مجلس لایحه برنامه را تدوین کردند.

مصری افزود: اصرارهای مجلس مبنی بر ارائه برنامه از سوی دولت به جای نرسید و نهایتا از آنجا که چنین موضوعی بی سابقه بوده و برای اولین بار در زمان دولت یازدهم اتفاق افتاده است با مکاتباتی که بین رئیس مجلس و رهبری شد این تصمیم اتخاذ شد که خود مجلس برنامه ششم توسعه را تدوین کند.

وی با اشاره به اختلافات بزرگی که بین نمایندگان و اعضای دولت در زمان تدوین برنامه رخ داد، گفت تدوین برنامه با حضور دولت کار ساده‌ای نبود و بعضا مشکلاتی در جلسات پیش می‌آمد و در یک مورد نیز آقای نوبخت به حالت قهر جلسه کمیسیون تلفیق برنامه ششم را ترک کرد.

وی ادامه داد، موضوع از آن قرار بود که دولت در لایحه احکام دائمی به پرداخت بدهی 100 هزار میلیارد تومانی دولت به تامین اجتماعی توجهی نداشت، اما نمایندگان برای حمایت از کارگران تاکید داشتند که بایستی حتما این بدهی به سازمانتامین اجتماعی تسویه شود. البته مجلس بنا را بر همکاری گذاشته بود و دولت را مکلف کرد که سالیانه 20درصد از این بدهی را تسویه کند اما همین موضوع باعث ناراحتی شدید آقای نوبخت شد و ایشان جلسه کمیسیون را به حالت قهر آمیز ترک کرد.

مصری با اشاره به افزایش پرداختی کمیته امداد و بهزیستی به محرومان تا سقف 20 درصد حداقل حقوق، گفت:پیشنهاد افزایش یارانه محرومان در کمیسیون تلفیق برنامه ششم تصویب شده و دولت تمایلی به اجرای آن نداشت، البته در بودجه سنواتی هم این موضوع آورده شده است. هرچند امروز دولت این افزایش پرداخت را اجرا کرده است اما قرار بود این مبلغ در اختیار کمیته امداد قرار گیرد ولی دولت از طریق سایت هدفمندی یارانه‌ها و از محل پرداخت یارانه‌های نقدی این قانون را اجرا کرده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص عدم ابلاغ قانون برنامه ششم از سوی حسن روحانی گفت: گاهی دولت بعضی قوانین را ابلاغ نمی‌کند، در این صورت رئیس مجلس قانون را ابلاغ می‌کند و در این حالت هم، همه دستگاهها مکلف به اجرای آن هستند و در صورت تخلف مجلس از ابزارهای قانونی خود برای برخورد استفاده می‌کند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۴۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ درباره جدول ۱۰ در مورد تملک دارایی‌های سرمایه‌ای موافقت کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ادامه رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 (جداول بودجه) در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه‌شبنه یازدهم اردیبهشت ماه) قرار دارد.

وکلای ملت پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول 10- ج درباره اعتبارات استانی از مجموع 210 نماینده حاضر در جلسه با 154 رأی موافق، 27 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع، موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال 1403 در جلسه علنی در توضیح بخش درآمدی جدول 10- ج لایحه بودجه گفت: این جدول مربوط به اعتبارات استانی است که ریالی در آن بالا و پایین نشده، بخشی از آن به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود، این جدول به بخشهای مختلفی تقسیم می‌شود، در بخشی از جدول حدود 1500 میلیارد تومان به بودجه‌های جهادی اختصاص داده شده که به طور مساوی به تمام استانها تقسیم می‌شود. هیچگونه تغییری در این جدول اعمال نشده است فقط 4 ستون به آن اضافه شده، 4 مورد آن نیز در مورد مباحث استانی است.

در ادامه داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه که در جلسه علنی حضور دارد در توضیح این جدول اظهار کرد: این جدول با نظر دولت تنظیم شده، تغییرات مختصری بر آن اعمال شده که مخالفتی با آن نداریم، مبالغ عنوان شده در این جدول به صورت یک جا برای حل مسائل مدارس نیمه تمام، راه‌های روستایی و آبرسانی به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود و همگی در یک ستون آورده می‌شود اما در ستون توازن یک سوءبرداشتی نشود، بودجه در اختیار نمایندگان است، قطعا توافق ما این نیست که بودجه را در اختیار نمایندگان بگذاریم بلکه این اعتبارات بودجه ای در اختیار شورای برنامه ریزی استان ها قرار می گیرد.

رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه اظهار کرد: تمام بودجه با همکاری دولت و مجلس دنبال شده است، این جدول نیز براساس توافق دولت و مجلس به نتیجه رسیده است، تلاش می شود با رعایت انصاف و عدالت بودجه تقسیم شود.

همچنین در بخش دیگری از جلسه قالیباف در توضیح جدول مذکور بیان کرد: بخشی که در توازن یک آمده و در زیرمجموعه نمایندگان قرار می‌گیرد توافق بر این شده است که در سازمان برنامه، شورای برنامه ریزی آن استان در حوزه مسائل عمرانی با برنامه قرار بگیرد، با نظر دوستان در همان سیستم نیز انجام پذیرد، حتی اولویت هم باید با کارهای زیرساختی باشد، چون توافق صورت گرفته ابهامی نیز ایجاد نمی‌شود.

رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: 1.5 همتی که برای موضوع فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شده بود که در حوزه ملی باشد با پیشنهاد دولت در همان مبحث استانی تعلق می‌گیرد.

لازم به ذکر است که نمایندگان مجلس از روز گذشته وارد بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 (جداول) شدند.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • تاکید رئیسی بر حضورگسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • رئیس‌جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیس جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیسی ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳