Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@06:46:29 GMT

همکاری‌های بین‌المللی در صنعت هوایی ایران گسترش می‌یابد

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۷۸۳۵۳

دبیر ستاد توسعه صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری گفت: نقـش بخش هوافضا در ارتقای اقتدار و امنیت ملی، پیشـرانی علم و فنـاوری در دیگر صنایع و منافع حاصل از سـرریز فناوری‌های توسـعه‏ یافته یا بومی‌سـازی شـده به سایر بخش‌های تخصصی از جمله عواملی هسـتند که هوافضا را در سـطح جهانی به یک بخش راهبردی تبدیل کرده اسـت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، منوچهر منطقی در خصوص افزایش همکاری‌های بین المللی در صنعت هوایی اظهارکرد: در ایران، برخـی ویژگی‌هـا، ظرفیت‌هـا و توانمندی‌هـای خاص مانند سـرزمین پهناور و موقعیت ممتاز ژئوپلیتیک، تجربه کسـب توانمندی در طراحی، ساخت و بهره‌برداری از وسایل پرنده، سـابقه طولانی در فعالیت‌های هوایی و هوانـوردی و وجـود زیرسـاخت‌های آزمایشگاهی و فرودگاهی، تجهیزات ناوبری و تعمیـرات و نگهداری، حضور فعال دانشـگاه‌ها و پژوهشـگاه‌های رده جهانی، نیروی انسـانی مسـتعد، نخبـه و متخصـص، شرایط مناسب برای ایجاد تحرک در روابط تجاری و اقتصادی ایران در این صنعت را در بر داشته است.

وی افزود: تلاش فعالان صنعت هوایی ایران در حفظ و عدم رکود این صنعت در دوران تحریم نیز منجر شد تا با ایجاد کسب ‌و کارهای وابسته به صنایع بزرگ به خودکفایی در طراحی و تولید محصولات دانش‌بنیان با سطح فناوری بالا دست یابند.

به گفته منطقی در حقیقت، فعالان بخش خصوصی کشور با توجه به الزامات و نیازهای ملی در صنعت هوایی ایران، به گسترش فعالیت‌ها و دامنه توسعه قطعات و زیر سیستم‌های هوایی پرداخته و با توجه به خودشکوفایی در این شرکت‌ها، صنعت هوایی ایران دارای توانمندی بالفعل و بالقوه درحوزه‌های مختلف شد.

وی تصریح کرد: ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی نیزوظیفه سیاست‌گذاری اجرایی، راهبری، هماهنگی و ایجاد ارتباطات بین دستگاهی لازم در حوزه هوایی و هوانوردی در چارچوب این سند را بر عهده داشته است.

دبیر ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی ادامه داد: سعی کرده‌ایم با تحلیل راهبردی و کلان صنعت هوایی کشور به بررسی شرایط عرضه و تقاضای فناوری‌ها، محصولات و خدمات تخصصی و عمومی صنعت هوایی پرداخته و بر اساس سیاستگذاری توامان کوتاه‌مدت، میان مدت و بلند مدت و تمرکز بر بومی‌سازی سیاست‌های حفظ و رشد کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و علوم هوایی، به ارتقای سطح صنعت بپردازد.

وی همچنین اظهار کرد: به همت این ستاد، موتورهای رشد و سودآوری در بازارهای داخلی و خارجی شرایط لازم را برای کسب‌ و کارهای صنعت هوایی ایران از تمرکز داخلی به سمت فعالیت در منطقه و فعالیت بین‌الملل سوق داده و زمینه‌ای فراهم کرده است که کسب‌ و کارهای تجاری ایران بتوانند در سطح منطقه‌ای به فعالیت بپردازند.

به گفته منطقی، ستاد هوایی و هوانوردی به ‌منظور تحقق این امر و توسعه صنعت هوافضای کشور، با توجه همزمان به فشار فناوری و کشش بازار که جمله الزامات فعالیت در این صنعت است، اقدام به تدوین برنامه‌ای جامع در شرایط پساتحریم، در راستای همکاری‌های بین‌المللی هوایی و هوانوردی بین ایران و کشورهای صاحب و متقاضی فناوری، جذب سرمایه خارجی در این حوزه و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی کرده است.

دبیر ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی تصریح کرد: ماحصل این امر، تلاش در جهت مقاوم سازی اقتصاد کشور در کنار طراحی و ساخت برخی از محصولات مورد نیاز صنایع هوایی کشور و ناوگان موجود در خطوط هوایی ایران و تقویت بخش تعمیر، نگهداری و نوسازی هواپیماها و بالگردها شد.

وی گفت: با توجه به ابعاد گسترده علمی و مالی صنعت هوافضا در راستای پیاده‌سازی برنامه جامع بین‌المللی این ستاد، پیوستن به زنجیره تامین جهانی و فعالیت در یک بستر بین‌المللی از الزامات بلوغ این صنعت و راهکار توسعه پایدار محسوب می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۸۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه مویدی، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در این خصوص گفت: در جریان بازدید از پاویون استان فارس، با حضور نمایندگان استانداری و هیات‌های بین‌المللی، دو تفاهم‌نامه همکاری استان فارس در کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی و همکاری در زمینه پرورش و صنعت گوشت قرمز با کشور مغولستان امضا شد.

وی افزود: یک تفاهم‌نامه همکاری نیز در زمینه بسته‌بندی و صادرات میوه و تره‌بار با کشور روسیه به امضا رسید.

این مقام مسوول به حضور بیش از دو هزار تاجر و بازرگان خارجی از حدود ۱۰۰ کشور دنیا در این رویداد بین‌المللی اشاره کرد و گفت: همچنین از دو سامانه در زمینه توسعه زنجیره تولید و ارزش گیاهان دارویی رونمایی خواهد کرد.

مویدی با اشاره به اینکه این نمایشگاه در ۷ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، پتروشیمی و سایر گروه‌های تولیدی برگزار شده است، افزود: امضای تفاهم‌نامه توسعه صنعت نفت و گاز با کشور چین نیز از دیگر اقدامات انجام شده در نخستین روز بود.

گفتنی است؛ نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویداد تجاری در راستای نمایش توانمندی‌های صادراتی با بازارهای بین‌المللی است که از روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه جاری در تهران و برای مدت ۵ روز آغاز به کار کرد.

کد خبر 6092339

دیگر خبرها

  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • گسترش سرمایه‌گذاری چین در آرژانتین
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه