Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سعید جلیلی امشب در جمع مردم اصفهان اظهار داشت: امروز می‌خواهم برخی واقعیت‌ها را بگویم،‌کسانی که رفتند سند 2030 را به سرعت امضا و آیین‌نامه‌اش را تدوین کردند در مقابلش بسیاری از سندهای بومی داشتیم که در نظام تهیه شده بود.

وی همچنین عنوان کرد: وقتی صحبت از پیشرفت کشور می‌شود، برخی در هیأت دولت در آبان 94 طرحی را سراسیمه تهیه می‌کنند به اسم پیشرفت صنعت نفت به اسم ای پی سی تصویب می‌شود؛‌ وقتی وارد جامعه می‌شود و نخبگان روشنگری می‌کنند دولت مجبور می‌شود 55 بار این سند را اصلاح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شوای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: کسانی که صحبت از تدبیر می‌کنند، ببینند که این دولت چنین مصوبه‌ای دارد که با اعتراض نخبگان 55 بار اصلاح می‌کنند و هنوز انتقاداتی به آن وارد است.

جلیلی با بیان اینکه صحبت از شفافیت،‌ حقوق شهروندی و آزادی بیان می‌کنند، مطرح کرد: در همین موضوع نفت در اواخر دولت هشتم در سال 81 قراردادی امضا می‌شود، توافقی درباره منابع نفتی و گازی ملت ایران، به مدت 25 سال با یکی از شهروندان یکی از کشورهای کوچک منطقه تحت عنوان کرسنت،‌ این قرارداد چیست؟

وی عنوان کرد: بنا می‌شود تا 25 سال به آن کشور گاز داده شود، تا 7 سال بر مبنای 18 دلار و بعد از آن تا 40 دلار، دقیقاً زمانی که با ترکیه قرارداد بستیم با 250 دلار دولت نهم سر کار می‌آید و مشخص می‌شود عده‌ای در این پرونده اتهام فساد دارند؛ بگویند کدام یک از آحاد ملت ایران به چنین قراردادی رضایت می‌دهد که 250 دلار را به 18 دلار بدهند.

عضو شوای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: این پرونده به دادگاه می‌رود و ‌ادعای ایران این است که اگر فسادی بوده برخورد شود، روحانی که در آن زمان در شورای عالی امنیت سمت داشته هم بر موضوع فساد در این پرونده تاکید داشته است.

وی افزود: در طی مراحل رسیدگی به پرونده در سال 92 با تغییر دولت،‌کسانی که از سوی ایران در پرونده کرسنت متهم بودند به فساد در کابینه دولت یازدهم مسؤولیت می‌گیرند؛ قاضی می گویند اگر این‌ها فاسد هستند چرا مسؤولیت گرفتند، جالب اینجاست که ‌دو روز پیش زنگنه می‌گوید که نگذاشتند چنین قرارداد ذلت باری اجرا شود و به همین دلیل باید خسارت بدهیم.

جلیلی یادآور شد: همین چند وقت قبل ترکیه هم شکایت و ادعای خرید گران گاز می‌کند و ایران محکوم می‌شود که 13.5 درصد کاهش قیمت بدهد و 1.8 میلیارد دلار خسارت بپردازد که از بهمن 95 این احکام اجرا شده و در حال حاضر گاز را به رایگان به ترکیه می‌فرستند.

عضو شوای عالی انقلاب فرهنگی با طرح این سؤال که مسؤولان دولتی بگویند چرا ترکمنستان گازش را قطع کرد و چه موضعی پشت پرده بود؟ ادعای دیپلماسی دارند،‌ کشورهای بیگانه جای خود، حتی از ظرفیت کشورهای دوست و همسایه نتوانستید استفاده کنید، عراق که بهترین دوستی را با ما دارد در حال حاضر دوبرابر ما از ترکیه وارد می‌کند.

وی ادامه داد: می‌گویند ما هستیم که می‌توانیم با دنیا تعامل سازنده داشته باشیم؛ همان کسانی که روابط با ونزوئلا را مسخره می‌کنند،‌ وزرای همین دولت می‌رفتند در آنجا شرکت می‌زدند، در آن کشور مسکنی می‌ساختیم که پیشاپیش پولش را پرداخت می‌کردند و این خود اشتغالزایی داشت.

جلیلی تصریح کرد: می‌گویند رأی بدهیم تا تحریم‌های غیرهسته‌ای را هم برداریم،‌ بیاید بگوید در ازای بتن ریختن چه چیزی به دست آوردید، ‌تحریم‌های شورای امنیت که همه‌اش هسته‌ای است چه شد؟ 10 هزار کیلو مواد هسته‌ای که حاصل 10 سال جوانان بود به خارج فرستادید و در رآکتور اراک که حاصل 15 سال کار شهدای هسته‌ای بود را بتن ریختید.

وی با بیان این که بند 37 برجام می‌گوید اگر ایران شکایت کند ظرف 30 روز تمام 5 قطعنامه قبلی بر می‌گردد، گفت: همه جای دنیا بروید یک ایرانی نمی‌توانید پیدا کنید که بتواند در بانک‌ها حساب دلاری باز کند، این‌ها مگر تحریم هسته‌ای نبود؟ در فاصله یکسال از انجام کارهای تعهد شده در برجام توسط ما 83 قطعنامه در کنگره آمریکا مطرح شد.

عضو شوای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: می‌گویند به جنگ با فناوری‌های جدید نروید؛ کسانی که اجازه پرتاب ماهواره‌ها را نمی‌دهند به جنگ با فناوری می‌روند؛ کسانی که دغدغه فضای مجازی را دارند گزارش دهند چقدر شغل ایجاد کرده‌اند،؟ پاکستان 8 میلیارد و هند 80 میلیارد دلار درآمد داشته، دولت بگوید چه عملکردی داشته است؟

جلیلی بیان کرد: ‌می‌گویند چرا شهرهای موشکی نشان داده شد، این موضوع خنجر به پشت ما بود،‌ در منابع قدرت دیگر کشور هم می‌خواهند بتن بریزند؛ قائل به برد برد هستند که پیشرفت کشور تا جایی است که به ما اجازه دهند و کدخدا ناراحت نشود و برد ما محدود می‌شود به جایی که کدخدا اجازه دهد.

وی با اشاره به این که دیپلماسی التماسی، دیپلماسی تبدیل اخم دشمن به پوزخند توسط دولت یازدهم در پیش گرفته شد،‌ عنوان کرد: می‌گویند نتایجش گلابی‌هایی است که در می‌آید؛ آقای رئیس جمهور گفت بانکی قرار شده بیاید که 10 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کند چرا اسمش را نمی‌گوید؟

عضو شوای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: فکر می‌کنم در همین مسجد سال 92 گفتم اگر می‌خواهیم پیشرفت کنیم نظام بانکی را باید تغییر دهیم، در این دولت 70 هزار میلیارد معوقه بانکی به 100 هزار میلیارد تومان رسید،‌ البته این ادعای جهانگیری است وزیر اقتصاد 120 هزار و بقیه بیشتر می گویند.

جلیلی با اشاره به افزایش نقدینگی عنوان کرد: سال 92 دولت را با 470 هزار میلیارد تومان تحویل گرفتند و حالا به اذعان خودشان 1200 هزار میلیارد پول در جامعه وجود دارد، این 700 هزار میلیارد تومان کجا خرج شده و به چه کسانی داده شده است.

وی افزود: اگر دولت مکلف است به تأمین مسکن مردم جامعه باید پاسخگو باشند؛ 1.5 میلیون واحد مسکن مهر پایان دولت دهم تحویل داده شد و 1 میلیون واحد هم با 70 درصد پیشرفت تحویل این دولت شد،‌ گزارش بدهید به کجا رسیده است؟ کشوری که سالی 700 هزار ازدواج دارد نیاز به همین تعداد واحد مسکن دارد.

انتهای پیام/ج/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۲۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)

پس از آنکه در نیمه دوم سال 1366 تا تیر 1367 که ایران قطعنامه 598 را پذیرفت، متاثر از افزایش تسلیح عراق توسط شوروی، استفاده گسترده از سلاح شیمیایی، کمک‌های اطلاعاتی غرب به ویژه آمریکا به صدام حسین و توسعه جنگ به خلیج فارس در چارچوب جنگ نفتکش‌ها، موقعیت ایران در صحنه نبرد متزلزل شد و ایران در تصمیمی عاقلانه قطعنامه 598 را پذیرفت.

کاهش حضور مردم در جبهه‌ها نسبت به سال‌های نخست جنگ نیز شرایط را پیچیده‌تر کرده بود و تصور می‌شد مردم از جنگ خسته شده‌اند.

پس از پذیرش قطعنامه از سوی ایران، صدام تصور کرد ایران در آستانه از دست دادن همه جبهه‌هاست و بر حملاتش شدت بخشید. اینجا بود که ملک فهد به صدام حسین با اشاره به روحیه ایرانی‌ها یک توصیه کلیدی کرد که باعث شد صدام حسین نیز چند هفته بعد قطعنامه را بپذیرد.

پس از آن نیز حملاتی انجام شد که این بار مردم در جبهه حضور گسترده یافتند و مشخص شد پادشاه عربستان درک درستی از روحیه ایرانی دارد. روایت ظریف را از آن روزها و توصیه‌ای که پادشاه عربستان به صدام کرد، می‌بینید و می‌شنوید.

 

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مشاجره لفظی صدام حسین در دادگاه با قاضی ؛ صدام به قاضی چه جمله‌ای گفت؟ (فیلم) ببینید | کشتی لاکچری صدام حسین با سرویس بهداشتی طلاکاری شده

دیگر خبرها

  • مهاجری: جمع کوچکی از وزرا لحظه شماری می‌کنندتا دولت تمام شود!
  • مهاجری: بعضی وزرا از حضور در دولت پشیمان هستند/ برخی نقش شاه سلطان حسین را بازی می کنند
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد