Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علی خدایی» با اعلام این مطلب در توضیح علت مناسب قلمداد کردن استمرار فعالیت دولت یازدهم به ایلنا گفت: از زمانی که موعد تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری آغاز شده است، بررسی و تحقیق از بین کاندیداهای موجود نشان داد که هیچ برنامه‌ مشخصی درحوزه مشکلات کارگران وجود ندارد و در نتیجه تداوم دولت فعلی مناسب‌ترین گزینه پیش روی کارگران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور در نقد تبلیغات نامزدهای دور دوازدهم انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: این متاسفانه این روزها از سوی همه کاندیداها وطرفدارانشان حتی یک برنامه یاتعهد د رابطه با مسائل مرتبط با کارگران‌کشور ارائه نمی‌شود تنها چیزی که بیش از هرچیزی مشهود است اقدامات، بیانات، وعده‌های پوپولیستی ویرانگر و غیرقابل اجرا از سوی برخی نامزدهای حاضر در گردونه انتخابات است.

این فعال صنفی کارگری افزود: این گروه از نامزدهای ریاست جمهوری و هوادارانشان درحالی به قصد و سوء‌استفاده ازمشکلات‌ معیشتی وشغلی کارگران‌، در بوق‌های تبلیغاتی خود شعارهایی برعلیه دولت مستقرفعلی سرداده‌اند که خودشان در طول سالهایی که بنیان این ویرانیها گذاشته شد یا درحال حمایت از همفکر استراتژیک خود بودند و یا موضوع سکوت اختیار کرده بودند.

عضو کارگری شورای عالی کار گفت: امروز کسانی دلسوز سازمان تامین اجتماعی شده‌اند که درطول ۸سال شاهد بودند که چگونه ۷ مدیرعامل پی‌درپی در سازمان تامین اجتماعی جا به جا شدند و در نهایت به رغم داشتن مسئولیت درمقابل حجم فساد گسترده‌ای که در آن دوران اتفاق افتاد، سکوت کردند اما حالا با وارونه نمایی حجم بدهیهای دولت به سازمان از یکسو منکر نقش تخریبی دولت گذشته در ایجاد تعهدات بدون پشتوانه وکمرشکن برای این سازمان می‌شوند و از سوی دیگر ضمن سلب مسئولیت از خود، تمامی تقصیرها را به گردن دولت یازدهم می‌‌اندازند.

عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران افزود: از طرف دیگر همین افراد کارخانه‌هایی که در نتیجه اعمال هشت سال تحریم‌های ظالمانه، واردات بی رویه وقاچاق گسترده کالا و اجرای هزاران تصمیم غلط تا مرز فروپاشی و انحلال پیش رفته بودند را فراموش کرده و با جعل واقعیت عملکرد دولت کنونی را عامل به شماره افتادن نفس بنگاه‌های تولیدی یاد شده می‌دانند.

این فعال صنفی کارگری گفت: به نظر می‌رسد که در یک کلام تمام ادعای افرادی که امروز مغرضانه قصد نقد دولت کنونی را دارند این است که چرا دولت فعلی نتوانسته تمام آنچه همفکران ما ویران کرده‌اند را بازسازی کند؟!

وی گفت: بنابراین ضمن یادآوری این نکته که به عنوان یک فعال صنفی کارگری همواره انتقادهایی جدی به عملکرد دولت فعلی داشته‌ام همچنان باور دارم که مطالبات صنفی بر زمین مانده کارگران تنها درقالب اضلاع سه گانه مثلث، امنیت شغلی،تامین معیشت وتشکل یابی‌آنها قابل تحقق است و در عین هیچ تصمیمی ندارم که در مقطع کنونی به مانند برخی آقایان رفتار کنم که فقط هر ۴سال یکبار به یاد کارگران افتاده و تازه لب به انتقاد می‌گشایند.

خدایی که تاکید دارد برای حرکت به سوی آینده‌ای بهتر وجلوگیری ازبازگشت به وضعیت اسف‌بار گذشته تداوم دولت فعلی مناسب ترین گزینه پیش روی کارگران است، افزود: بار دیگر تاکید دارم که دراین زمینه حاضربه مناظره باهمه مدعیانی هستم که هر ۴سال یکبار به یاد کارگران ومشکلاتشان می‌افتند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۵۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان

انعقاد قراردادهای پیمانکاری از سر ناچاری برای کسب درآمد باعث شده است که بخشی از کارگران همواره در نبود امنیت و ثبات کاری با نگرانی کار کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مطابق آمارها یکی از بخش های کارگری که همواره دغدغه دارند و نگران اوضاع و شرایط خود هستند, کارگران پیمانکاری هستند,‌ مطابق تخمین ها بخشی از جامعه 15میلیونی کارگران کشور, با قرارداد موقت کوتاه مدت مشغول به کار هستند. بسیاری از این کارگران با دغدغه تمدید یا پایان قرارداد کاری خود روزگار سپری می کنند.کارگرانی که نبود ثبات در قراردادهای کاری شان باعث می شود همیشه با نگرانی کار کنند.

قراردادهای کوتاه مدت و عدم تمدید آنها, از عوامل مهم اخراج کارگران است و یکی از مسائلی است که باعث شده نسل جوان کمتر به کار کردن در مراکز تولیدی و کارخانه ها تمایلی نشان بدهند. از سوی دیگر، تعداد زیادی از کارخانه ها و شرکت ها برای اینکه با اداره کار و شرایط سخت بیمه مواجه نشوند، همه کارهای خود را به شکل پروژه دراختیار پیمانکاران قرار می دهند.

پیمانکار موظف می شود برای انجام پروژه، نیروی کار استخدام و او را بیمه کند. اما برخی از پیمانکاران با قراردادهای کوتاه مدت آن هم بدون بیمه، کارگران را با کمترین حقوق استخدام می کنند. این اوضاع زمانی سخت تر می شود که مدت قرارداد پیمانکار با شرکت به پایان می رسد و به این ترتیب تعداد زیادی کارگر قراردادی بیکار می شوند. برخی از کارگران هم که قراردادهای کوتاه مدت دارند در اوسط سال به بهانه های مختلف از جمله نبود بودجه و کمبود منابع تولید، تعدیل شده و بیکار می شوند.

*رابطه کارگر و کارفرما باید مستقیم باشد

اولیا علی بیگی،رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور در گفت‌وگویی اعلام کرده است: یکی از  معضلات جامعه کارگری، شرکت‌های پیمانکاری تامین نیروی کار است؛ در این شرکت‌ها علی رغم اینکه کارگران بیش از ساعت قانونی مصوب شورای عالی کار مشغول به کار هستند، ولی متاسفانه گاها دریافتی آنها کمتر از مصوبه شورای عالی کار مشاهده می‌شود.

وی بیان کرد:  ️لذا معتقدیم که باید یک رابطه مستقیم قرارداد کار بین کارگر و کارفرما برقرار شود و این نیروهای واسطه که هیچگونه سرمایه‌گذاری نیز به همراه ندارند، از بین بروند.️ ️ضمن اینکه ایمنی و بهداشت و سلامت نیروی کار در محیط کار نیز باید مورد توجه جدی کارآفرینان و دولت قرار بگیرد.

*مُهر سکوت بر لب کارگران ناراضی از ترس بیکاری

فتح‌الله بیات، رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره کارگران دارای قرارداد پیمانی گفت: ناامنی شغلی همواره باعث می‌شود که کارگرانی که از شرایط شغلی خود ناراضی هستند سکوت کنند چرا که می‌دانند اعتراض برابر با بیکاری است.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با اشاره به اینکه حدود 96درصد کارگران به دلیل ناامنی شغلی، ناراضی هستند، اما چاره‌ای جز ادامه کار ندارند گفت: کارگران معترض از ترس بیکاری چاره‌ای جز سکوت ندارند.

وی با بیان اینکه بیش از 95درصد کارگران قرارداد موقت دارند افزود: دیده شده است که تعداد زیادی از کارفرمایان حقوق و مزایای کامل را پرداخت می‌کنند اما مزایای شغلی را حذف می‌کنند. در جامعه کارگری، هم کارفرمای خوب داریم و هم کارفرمای بد و هم پیمانکار خوب داریم و هم پیمانکار بد. آنچه به ما گزارش می‌شود، نارضایتی‌ها و شکایت‌ها و اعتراض‌ها از کارفرما و پیمانکار بد است، اما حتماً کارگاه‌ها و بنگاه‌هایی در این کشور هستند که کارفرما یا پیمانکار، حق کارگر را به‌طور کامل رعایت می‌کند.

وی گفت: پیمانکاری و واسطه‌گری هیچ‌گاه قابل حذف نیست، چون ماهیت برخی مشاغل کارگری که البته بیشتر از 10 درصد کل مشاغل کارگری را هم شامل نمی‌شود، موقت و غیردایم است و لازم است که برای این 10 درصد، نیروی کار به پیمانکار سپرده شود. اعتراض ما در این 20 سال این بوده که در مشاغل مستمر مثل خودروسازی و پتروشیمی‌ها و بخش‌های مولد صنعت، نه تنها قرارداد موقت معنا ندارد، بلکه کارگر باید با کارفرمای اصلی قرارداد شغلی داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • برگزاری جشن کارگری شهرداری سمنان با نام «سپاس کارگر»
  • حق مسکن کارگران ۲ برابر می‌شود؟
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟