Web Analytics Made Easy - Statcounter

افتخاری با اشاره به سند 2030 که مشابه کاپتالاسیون و ترکمانچای می باشد، تأکید کرد: دولت کنونی نمی خواهد که شغل ایجاد کند و از روزی که این دولت سرکارآمده است از برجام سخن گفتند و این موجب شد که همه چیز در کشور فدای برجام شود چرا که دولت نتوانستند همزمان همه چیز را جمع کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ناب نیوز لاله افتخاری نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در همایش بانوان کرمانی حامی حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در محل فرهنگسرای جان جهان با بیان اینکه استان کرمان سرزمین شهدا و سرداران بزرگ است، اظهار کرد: در روزهای مانده به انتخابات نباید بگذاریم انقلاب به دست نامحرمان بیافتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: به طور قطع خواهرانی که در جلسه حضور پیدا کرده اند به رسالت خود در امر انتخابات توجه داشته اند چرا که هفته آینده جای جبران برای ما وجود ندارد.


افتخاری با بیان اینکه در مجلس گذشته توانستیم بسیاری از مصوبات برای اشتغال 5 میلیون نفر را بگیریم ، یادآور شد: زمانی که حجت الاسلام رئیسی از ایجاد شغل میلیونی در سطح کشورحرف می زند،رییس دولت میگوید که این سخنان، شعار انتخاباتی است در صورتی که این مطالب کاملا حساب شده زده می شود.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت مستقر هنوز باور ندارد که با استفاده از منابع موجود و مصوبات مجلسی که وجود دارد باید برای 12 میلیون بیکار شغل ایجاد کند و فقط با بیان ارقام میلیون می گویند که شغل ایجاد کرده اند در حالی که اینگونه نیست.


وی با اشاره به سند 2030 که مشابه کاپتالاسیون و ترکمانچای می باشد، تأکید کرد: دولت کنونی نمی خواهد که شغل ایجاد کند و از روزی که این دولت سرکارآمده است از برجام سخن گفتند و این موجب شد که همه چیز در کشور فدای برجام شود چرا که دولت نتوانستند همزمان همه چیز را جمع کند.


افتخاری ضمن تأکید مجدد بر اینکه دولت همه چیز را به برجام گره زد گفت: همه چیز یعنی کدخدا و زمانی که کدخدا لبخند را ببیند متوجه لرزش هایی می شود که چراغ سبز نشان می دهد و این چراغ سبز گاهی اوقات با گره های سبز رنگ سال 88 می آید و گاهی با برجام.


این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: این برجام نتوانست طرف مقابل را پای تعهد بیاورد و این که همه تحریم ها را حذف می کنیم و راه های بسته باز می شود و از این طریق با دنیا آشتی میکنیم و این در حالی است که دروازه های چین را برای ما باز کردند و مشاهده می کنیم که کارخانه هایی که عمر شان زیاد است ،تعطیل شده اند که فقط چراغ آن روشن است و میبینیم برخی لبخند زدند چون از ورشستگی نجات پیدا کردند نتواستند که به تعهدات عمل کند.


وی عنوان کرد: گفتند که برجام سایه جنگ را هم از سر ما برداشته است و این در حالی است که رهبر معظم انقلاب فرمودندحضور پر شور و با بصیرت مردم بود که سایه جنگ را دور کرد.


این کارشناس مسائل سیاسی اذعان کرد:شما از با شهداهم اکنون با شهدای بزرگوار، اهل بیت(ع)، قرآن، رهبری ، امام زمان و پیامبر(ص) پیمان ببندید و همه را تشویق کنید که به پای صندوق رأی بیایند که اگر رأی داده نشود چه اتفاقی رخ خواهد داد.

افتخاری در پایان با اشاره به مطالب فوق الذکر خاطر نشان کرد: به دیگران توصیه کنید که به چه کسی رأی دهند، ما رئیس جمهور انقلابی می خواهیم چرا که ما انقلاب کردیم و باید رییس جمهور انقلابی هم داشته باشیم. ما نمی توانیم رییس جمهوری بیاوریم که قبله آن به طرف اسلام باشد و قبله نما آن به سمت دیگری.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۶۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ مالیات‌ها نقش مهمی در پیشبرد توسعه اقتصادی، فراهم کردن منابع ضروری برای عملیات دولتی، پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی ایفا می‌کنند. مالیات به عنوان منبع اصلی درآمد دولت، در تامین مالی منابع بودجه، حمایت از پروژه‌های استراتژیک دولت و تضمین دسترسی عادلانه به زیرساخت‌های ضروری برای شهروندان ایرانی نقش اساسی دارند.

با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از درآمد‌های بودجه کشور از منابع پایدار با محوریت مالیات به دست می‌آید، مالیات نه تنها برای تأمین مالی وزارتخانه‌های دولتی ضروری است، بلکه برای رفع کسری بودجه، تسویه بدهی‌ها و ارتقای رشد اقتصادی نیز ضروری است.

تامین مالی بودجه ایران از طریق مالیات برای تسهیل منابع پایدار، رفع کمبود‌های بودجه و هدایت سرمایه گذاری در کشور حیاتی است. با کاهش اتکا به صادرات نفت و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، مالیات‌ها نقش کلیدی در ارتقای ثبات اقتصادی، حمایت از سرمایه گذاری پایدار و تحریک رشد در بخش‌های مختلف ایفا می‌کنند. از طریق سیاست‌های استراتژیک مالیاتی و جمع‌آوری کارآمد درآمد، دولت می‌تواند پایداری مالی را افزایش دهد، فرصت‌هایی برای توسعه اقتصادی ایجاد کند و محیطی مساعد برای سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل ایجاد کند.

علاوه بر مالیات سهم دولت، سازمان امور مالیاتی مالیات‌هایی را که تأثیر مستقیم بر توسعه و زیرساخت‌های منطقه‌ای دارد، جمع آوری می‌کند. یکی از نمونه‌های قابل توجه سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده است که به توسعه شهری و پروژه‌های زیرساختی منطقه‌ای در سراسر کشور کمک می‌کند.

سهم ۴ درصدی مالیات بر ارزش افزوده اختصاص یافته به شهرداری‌ها بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ تخصیص یافته است که در جهت سرمایه گذاری در شهر‌ها و ارتقای زیرساخت‌های منطقه‌ای در نظر گرفته شده است. این تخصیص اعتبار مزایای محسوسی دارد که از جمله می‌توان به تکمیل کمربندی شهر قزوین با ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد که نشان از تاثیر مثبت مالیات بر توسعه شهری و ارتقای زیرساخت‌ها دارد.

علاوه بر این، مالیات‌ها با حمایت از خدمات ضروری، ترویج سرمایه گذاری و تقویت رشد فراگیر به عنوان محرک توسعه اقتصادی عمل می‌کنند. با تخصیص درآمد‌های مالیاتی به حوزه‌های حیاتی مانند مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و پرورش و زیرساخت‌ها، دولت رفاه عمومی را بهبود بخشیده است، استاندارد‌های زندگی را بالاتر برده است و فرصت‌هایی برای پیشرفت اجتماعی-اقتصادی ایجاد کرده است. سیاست‌های مالیاتی که توسعه پایدار، تخصیص عادلانه منابع و مدیریت کارآمد درآمد را در اولویت قرار می‌دهند، نقش مهمی در تضمین رفاه بلندمدت و ثبات اقتصادی برای کشور دارند.

در پایان، مالیات محور اصلی توسعه اقتصادی کشور است. مالیات با تأمین بودجه موردنیاز دولت، تامین مالی پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی، نقش اساسی در پیشبرد توسعه اقتصادی ایران ایفا می‌کند. با استفاده از درآمد‌های مالیاتی برای سهم دولت جهت رفع کسری بودجه، سهم شهرداری‌ها جهت حمایت از توسعه منطقه‌ای و سهم بهداشت در جهت زیرساخت‌ها و یارانه‌های حوزه بهداشت دولت می‌تواند رشد اقتصادی را بهبود ببخشد، رفاه اجتماعی را با توسعه همگون منطقه‌ای افزایش دهد و فرصت‌هایی برای توسعه پایدار متوازن ایجاد کند. از طریق سیاست‌های مالیاتی استراتژیک، جمع‌آوری کارآمد درآمد و تخصیص شفاف منابع، ایران می‌تواند از قدرت مالیات‌ها برای ایجاد اقتصاد مقاومتی، تقویت خدمات عمومی و ترویج رشد فراگیر برای همه شهروندان استفاده کند.

 

دیگر خبرها

  • افشای عمدی فایل صوتی ظریف به روایت سعید لیلاز /با خرابکاری در نطنز، این سایت چند ماه از کار افتاد /ایران زمین بازی را عوض کرده است
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری