Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - اسحاق جهانگیری تصریح کرد که ما به هیچ وجه نمی توانیم به مرزهای خودمان با عنوان تهدید نگاه کنیم.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با حضور در همایش ستاد اقوام و مذاهب روحانی اظهار کرد: بسیار خوشحالم که خداوند عنایت کرد تا در جمع با شکوه شما خواهران و برادران عزیز شرکت کنم، ما در پی ادامه مسیر توسعه کشور مسیر اصلاحات را بر گزیدیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: متاسفانه به دلیل سو مدیریت و بی تدبیری ها خسارتی به کشور وارد شد.
جهانگیری تصریح کرد: من در مناظره قبل اشاره کردم که چرا دوستان ناراحت می شوند که ما به دولت قبل اشاره می کنیم، دیدیم که چهره ی دولت قبل هم در اظهارات این کاندیداها دیده می شود.
وی ادامه داد: صدها میلیارد دلار منابع این کشور از بین رفت، تعداد شغلی که ایجاد شد صفر است، سفره زندگی مردم کم شد، فضای بین المللی بدی ایجاد شد، ایرانی در دنیا به نقطه ای رسید که به دلیل شناسنامه ایرانی اجازه بازکردن حساب بانکی به او نمی دادند، این ظلم بود.
جهانگیری افزود: تلاش زیادی شد که آوار برداری انجام شود، مسیر صحیح توسعه کشور هموار شود، ما به فضل الهی در یک گفت‌وگوی فشرده به برجام رسیدیم ،راه توسعه و تعامل با دنیا را هموار کردیم.
وی سپس اظهار کرد:مقامات ارشد خارجی یکی پس از دیگری برای گفت و گو با مقامات ایران صف کشیدند. فضای اقتصادی کشور به فضای آرامی تبدیل شد، دیگر تغییرات لحظه ای از بین رفت، آینده برای فعالین اقتصادی روشن شد، فضای سیاسی دوستانه شد، دیگر با تمام اختلاف نظرهای سیاسی با هم دشمن نیستند.
جهانگیری همچنین گفت:دیگر قوم های ایرانی مناطق امن ایرانی هستند ،کسی امنیتی نگاهشان نمی‌کند. ما به هیچ وجه نمی توانیم به مرزهای خودمان با عنوان تهدید نگاه کنیم. چه اشکالی دارد که مرز نشین های ما با همسایگان در تردد باشند، باید ارتباط داشته باشند، اگربه اینده ایران فکر می کنیم باید به توسعه فکر می کنیم و راه توسعه را انتخاب کنیم.
وی اظهار کرد:شعیه و اهل سنت رنگین کمانی را تشکیل می دهند، بدون هم ناقص هستند، ما باب ها را برای اهل سنت باز کردیم که تا پیش از آن بسته بود.ما در دولت یازدهم با اهل سنت در تعامل بودیم، برای اولین بار سفیر اهل سنت انتخاب کردیم، ما فرماندار اهل سنت و زن انتخاب کردیم.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۴۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • اگر بیش از حد به دیگران وابسته می شوید بخوانید
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • حضور سفیر عربستان در کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای در اصفهان
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را بیش‌ از همه تهدید می‌کند
  • بی خانمانی ایرانی‌ها را تهدید می‌کند/ هر سال تعداد بیشتری از مردم توان اجاره مسکن را از دست می‌دهند (فیلم)