Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس انتخابات بی‌باک:

رئیس ستاد انتخابات لیست خدمت شورای شهر تهران گفت: محدودیت نماینده برای کاندیداهای شوراهای شهر در صندوق‌های رای نگران کننده است.

به گزارش بی باک، پرویز سروری عضو شورای شهر تهران و رئیس ستاد انتخابات لیست خدمت در انتخابات شورای شهر تهران با ابراز امیدواری مبنی بر اینکه امیدوارم در روز 29 اردیبهشت شاهد شکل‌گرفتن مجموعه خدوم، متخصص و توانمند در شورای شهر تهران باشیم،به تهیه لیست خدمت در شورای شهر تهران اشاره کرد و اظهار داشت: در این ایام تلاش‌هایی صورت گرفت تا لیست خدمت بتواند در جمع‌بندی و تهیه لیست خود شاخصه‌های مهمی از جمله توسعه ایران و تهران عزیز را مدنظر قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد انتخابات لیست خدمت شورای شهر تهران ادامه داد: اولین اقدامی که در این مسیر باید صورت می‌گرفت نقش احزاب، گروه‌ها و تشکل‌ها در این زمینه بود و اینکه از آنها بخواهیم اجازه بدهند لیستی تهیه شود که در عین نقش آفرینی احزاب و گروهها اما هیچ سهمی در این لیست برای آنها وجود نداشته باشند که به لطف خداوند این امر محقق شد. در لیست خدمت هیچ سهمی برای گروه‌ها، احزاب در نظر گرفته نشد و این لیست با نگاه کارشناسی و تخصصی بسته شده است.

سروری ادامه داد: معتقدیم در شوراهای شهر و تهیه لیست‌های منتخبان آن نباید فشار سیاسی و مدیریت خارج از شوراها وجود داشته باشد زیرا این مسئله باعث ایجاد شورایی سیاسی در شهر می‌شود و همین مسئله خدمت را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

وی با اشاره به افراد حاضر در لیست خدمت گفت: در این لیست افرادی با چهره‌هایی جوان متخصص و متعهد قرار دارند که دو تن از این شخصیت‌ها از جمله افراد برجسته علمی کشور در حوزه تخصصی شهر هستند .یکی آقای حمزه شکیب که دارای سابقه فعالیت در شورای اسلامی شهر تهران است و دیگری آقای بابک نگهداری است که چهره شناخته شده کشور در مدیریت شهری است. برنامه 5 ساله شهرداری توسط ایشان تنظیم شده است.

رئیس ستاد انتخابات لیست خدمت شورای شهر تهران ادامه داد: معتقدیم شوراهای شهر به خصوص در تهران باید با حضور افراد توانمندی که در عرصه مدیریت شهری توانایی انجام امورات مختلف را دارند مدیریت شود زیرا این مسئله به ارتقای سطح علمی شهر تهران و تخصصی این شهر کمک کند.

سروری با اشاره به انتظاراتی که مردم از شورای شهر تهران دارند، گفت: آن چیزی که تهران را به سمت شهری هوشمند و دانش بنیان حرکت می‌دهد داشتن برنامه‌های درست و اصولی برای آینده شهر است. معتقدم شورای شهر پنجم بیشتر تمرکز خود را برای محله‌محوری و این اصل که محلات و توجه به آنها می‌تواند هویت و انسجام را در تهران ایجاد کند، قرار دهد.

وی با بیان اینکه هویت محلی، امنیت فرهنگی اجتماعی را به همراه خواهد داشت، گفت: یکی از نگرانی‌های موجود در شهر تهران مسئله عدم انسجام فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی تهران است ؛به دلیل همین مسئله باید در بخش بودجه‌ریزی شهر تهران اقداماتی صورت گیرد و تجدیدنظری در زمینه بودجه‌ریزی انجام شود که این مسئله با مشارکت حداکثری محلات و با تمرکز و محوریت محلات انجام می‌شود؛ لذا شوراهای محلات می‌توانند در این زمینه به شوراها کمک اساسی کنند.

رئیس ستاد انتخابات لیست خدمت شورای شهر تهرانبه بخشی از دستاوردهای شورای شهر چهارم در تهران چهارم اشاره کرد و گفت: ایجاد بانک اطلاعاتی هوشمند، از اقدامات و دستاوردهای شورای شهر چهارم بود که همه نیازمندی‌ها، معضلات و مشکلات شهر را پیش روی سیاست‌گذاران قرار می‌دهد.

سروری همچنین به محوریت مساجد در محله‌ها اشاره کرد و گفت: معتقدیم مساجد می‌توانند در زمینه هویت بخشی شهر تهران نقش اساسی را ایفا کند و کاری کنیم که مساجد کارکردهای خود را در صدر اسلام در تهران پیدا کند.

وی همچنین توجه به سالمندان، معلولان و جانبازان را در شهر تهران ضروری دانست و گفت: معتقدیم نیازهای این گروه در شهر تهران به خوبی پاسخ داده نشده است؛ لذا باید پارک‌ها و خدماتی متناسب با این قشر در تهران ایجاد شود که این کار با تقویت محله محوری و همت همه دوستان قابل اجرا است.

رئیس ستاد انتخابات لیست خدمت شورای شهر تهران همچنین به تناسب‌سازی فضای بازی کودکان در محلات به عنوان نیاز جدی مردم تهران اشاره کرد و گفت: هرچند اقدامات مثبتی در توسعه بوستان‌ها در محلات صورت گرفته اما همچنان جای کار وجود دارد زیرا توسعه آنها می‌تواند به بانوان کشور که به نوعی محدودیت تحرک دارند و به دنبال وجود امکانات محلی در محله خود هستند کمک شایانی کند.

وی در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

سروری در پاسخ به سوالی در زمینه انتقاداتی که نسبت به بلندمرتبه سازی و مجوز آن در تهران مطرح می‌شود گفت: این مسئله یکی از چالش‌های انتخاباتی بود که در این ایام مطرح شد. به اعتقاد بنده شهر تهران در 14 سال گذشته در همه زمینه‌ها شاهد توسعه بوده است و رویکرد شورا و مدیریت شهری در این چند سال به نوعی ایجاد تحول در خدمات شهر بوده است.

رئیس ستاد انتخابات لیست خدمت شورای شهر تهران گفت: توسعه سرای محله ها گویای این است که مدیریت شهری در شهر تهران با نگاه جامع محوری در زمینه توسعه شهر تهران حرکت کرده است و اینگونه سخنان برای تخریب رقیب شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد: اگر به وجود ساختمان‌های سازه‌ای هم در شهر نگاه کنیم می‌بینیم که این مسئله طی سال‌های گذشته صورت گرفته و اینگونه نبوده است که همه آنها در این ایام ایجاد شده باشد.

سروری گفت: برخی از رقبا چنان می گویند که گویا طی چند سال گذشته کاری در تهران صورت نگرفته است.در حالی که طی چند سال اخیر توسعه شهری در تهران وجود داشته است به طوری که دریاچه‌ای در دل تهران ساخته شد و اقدامات خوب دیگری صورت گرفت.

رئیس ستاد انتخابات لیست خدمت شورای شهر تهران با اشاره به انتقاداتی مبنی بر اینکه شهر تهران گران اداره می‌شود، گفت: این نیز از دیگر سخنانی است که برای فعالیت در انتخابات مطرح می‌شود، باید از این افراد پرسید آیا دولت ارزان اداره می‌شود؟ با وضعیت اقتصادی و اشتغالی که در کشور وجود دارد به نظر می‌رسد این مسائل فقط برای سیاه‌نمایی رقیب صورت می‌گیرد. برخی نسبت به همه چیز گلایه می‌کنند. پل در تهران ساخته می‌شود گلایه می‌کنند، شمال تهران به جنوب تهران را که یکی از اقدامات و طرح‌های مهم تهران بود، انجام می‌شود اما باز به سیاه‌نمایی می‌پردازند. اقدامات خوب انجام شده را نمی‌بینند. طی شوراهای شهر دوم و سوم اقدامات خوبی انجام شد که متاسفانه برخی به دنبال تضعیف این اقدامات هستند.

وی گفت: بلندمرتبه‌سازی چیزی نیست که شهرداری به تنهایی بتواند آن را اجرا کند، این مسئله در شورای عالی معماری تهران مطرح می‌شود که وزرا نیز در آن نماینده دارند و شهرداری نیز تنها یک نماینده و رای دارد، تصمیمی را که اعضای دیگر اتخاذ می‌کنند شهرداری اجرایی می‌کند. اساسا جزو اختیارات شورای شهر نیست بلکه این موضوع توسط شورای عالی شهرسازی و معماری تعیین می‌شود که در این شورا غلبه صاحبان رأی با دولتی‌هاست و رئیس شورای شهر تهران نیز که در این شورا حضور دارد حق رأی ندارد و از مدیریت شهری تهران تنها فرد صاحب رأی تعلق به شهردار دارد و شهردار هم کاری جز اجرای طرح تفصیلی نمی‌تواند انجام دهد.

سروری افزود: اگر می‌خواهید در خصوص بلندمرتبه سازی اصلاحی انجام شود باید در قالب شورای عالی شهرسازی مطرح شود و در شورای شهر تهران اقداماتی در این خصوص انجام شده است. موضوع بلندمرتبه سازی مورد اعتراض اعضای شورای شهر بوده و به مدیریت شهری نیز اعلام شده است.

رئیس ستاد انتخابات لیست خدمت شورای شهر تهران همچنین افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته بیش از 70 درصد بلندمرتبه‌سازی‌ها در دوران قبل صورت گرفته و هنوز هم برخی از این ساختمان‌ها و دلیل وجود ناامنی نتوانستند پایان کار دریافت کنند. ما نگرانیم اگر اتفاقی مانند پلاسکو برای آنان بیفتد چه معضلاتی پیش خواهد آمد زیرا اشکلات جدی به این ساختمان‌ها وارد است.

وی گفت: از حدود 900 ساختمان در این زمینه حدود 200 ساختمان در این دوره و 700 ساختمان در دوره‌های قبل ایجاد شده است. اگر بررسی کارشناسی شود مشخص خواهد شد چه کسانی در کوچه 6 متری مجوز بلندمرتبه‌سازی را دادند؛لذا این سخنان بیشتر جنبه سیاسی دارد.

سروری در ادامه درباره ارائه چند لیست از سوی اصلاح‌طلبان در انتخابات شوراهای شهر گفت: علت این موضوع وجود نگاه سیاسی به شهر است، وقتی نگاه سیاسی به شهر وجود داشته باشد باعث می‌شود قدرت سیاسی و سهم‌خواهی در بستن لیست حاکم شود.افراد سیاسی که دارای قدرت و پول هستند تلاش می‌کنند با فشار و قدرت خود افرادی را وارد لیست کنند؛ همین مسئله باعث می‌شود گاهی اوقات از گروه‌های مختلف شاهد وجود چند لیست باشیم.

رئیس ستاد انتخابات لیست خدمت شورای شهر تهران با اشاره به اقدامات لیست خدمت در این خصوص گفت: آقای نگاهداری عضو هیچ حزبی نیستند. احزاب در بستن لیست ما نقش و سهمی نداشتند به همین دلیل وجود افرادی مانند آقای نگاهداری در این لیست قرار گرفت. تمام توجه ما به این بود که لیست ما لیستی با حضور افراد متخصص و توانمند باشد تا بتواند با اقدامات خود را شهری زیبنده مردم تهران ÷یش روی آنها قرار دهد.

سروری در ادامه ضمن انتقاد از همزمانی انتخابات شوراها با انتخاباتی مانند ریاست جمهوری ادامه داد: وقتی انتخابات شورا با یک انتخابات کاملا سیاسی مقارن می‌شود این مسئله باعث نادیده گرفتن شوراها می شود و آنها نیز برای دیده شدن به سمت گروه‌های سیاسی و طفیلی شدن گروههای سیاسی می روند تا به دنبال مرجع سیاسی باشند. لذا همواره گروه‌های سیاسی بر آنها حاکم می‌شود. بنده معتقدم هر زمانی که یک جریان سیاسی در کشور حضور و قدرت داشته است به دنبال این بوده که شورای شهر را نیز در موج خود قرار دهد اما وجود آدم‌های سیاسی نمی‌تواند به مشکلات شهر کمک کند.

وی با ارائه پیشنهادی در این خصوص گفت: پیشنهاد من این است برای حل این مشکل بزرگ انتخابات شوراها را از انتخابات سراسری جدا کنیم و آن را کاملا منطقه‌ای و محلی برگزار کنیم. به طوری که در یک بازدهی زمانی خاصی این انتخابات برگزار شود تا دیگر شاهد حاکم شدن موج سیاسی بر این انتخابات نباشیم.

رئیس ستاد انتخابات لیست خدمت شورای شهر تهراندر بخش پایانی سخنان خود ضمن ابراز نگرانی از برگزاری انتخابات شوراها با وجود مجری و ناظر یک جریان سیاسی همسو گفت: ما نگران هستیم برنامه‌هایی که در مسئله رد صلاحیت‌ها دیده شد در زمینه برگزاری انتخابات نیز ادامه پیدا کند. اینکه هر کاندیدا می‌تواند تنها 10 نماینده در صندوق‌های انتخابات داشته باشد نگرانی‌های ما را بیشتر کرده است این به این معنی است که نمایندگان کاندیداهای شوراها تنها در 10 صندوق از 4 هزار صندوق می‌توانند حضور داشته باشند و این برای ما که به شکل ائتلافوارد انتخابات شدیم گویای این است تنها در 210 صندوق می‌توانیم نماینده داشته باشیم.

سروری با اشاره به بهانه‌هایی که از سوی مجریان انتخابات شوراهای شهر مطرح می‌شود گفت: اگر این بهانه‌ها درست است پس چرا در زمینه انتخابات از ریاست جمهوری این بهانه‌ها مطرح نمی‌شود. محدودیت وجود نماینده برای کاندیداها دغدغه اصلی نامزدهای انتخابات شورای شهر شده است و ما هرچه در جلسات این موضوع را عنوان کردیم نپذیرفتند.

وی گفت: نگران هستیم همانطور که در رد صلاحیت ما را تا دقیقه 90 از حضور در عرصه رقابت باز داشتند و باعث شدند بسیاری از کارهای ما به عقب بیفتد به طوری که برخی از اعضا هنوز در حال چاپ تبلیغات هستند و نتوانستیم لیست را در زمان مشخص ببندیم، این مسئله در سلامت برگزاری انتخابات نیز دیده شود.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۷۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران

«محسن اسلامی» ، با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها (مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستاد‌های انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می‌دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزد‌ها و سامانه شفافیت به نامزد‌ها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزد‌ها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از فردا دریافت می‌کنند

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از فردا دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیدا‌های حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزد‌ها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.


منبع : ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا
  • آغاز نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا