Web Analytics Made Easy - Statcounter

روستای حصار سفید در بیخ گوش کلانشهر کرمانشاه با مشکلات بسیاری درگیر است که در چهار سال گذشته از چشم مسئولان استانی دور بوده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه روستای حصار سفید در فاصله بسیار کمی از شهر قرار دارد به طوری که می‌توان گفت در بیخ گوش این کلانشهر قرار دارد ولی مشکلات و گرفتاری اهالی روستا همچون بیکاران اغلب مردان تاکنون به چشم مس‍‍ئولان نیامده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نزدیک به 80 خانوار در این روستا زندگی می‌کنند تا روستای حصار سفید 280 نفر را در خود جای داده است. با ورود به روستا‍ْ‌ اهالی که گویا منتظر چهره جدیدی هستند به گرد ما آمدند. در مورد انتخابات از آنها سئوال می‌کنیم. سید محرومان در قلوب محرومان جا باز کرده و اهالی روستا می‌گویند که به امید مولا رئیسی موفق می‌شود. همیشه در حساس‌ترین و پر التهاب‌ترین دوران انقلاب این پا برهنگان بوده‌اند که انقلاب را نجات داده‌اند و همیشه صد متر از خواص جلوتر بوده اند زیرا به تعبیری محرومان ذخایر انقلاب هستند.

اهالی از بی‌توجهی مسئولان گلایه دارند و می‌گویند که در چهار سال گذشته مسئولی را به چشم خود ندیده‌اند و با وجود فاصله اندک تا شهر کرمانشاه از محرومیت رنج می‌برند. می‌گویند که مردان‌شان اغلب بیکاری هستند و ‍پیشه‌ای جز کارگری در آجرپزی بلد نیستند که با تعطیلی کوره‌های آجرپزی بیکاری شده‌اند.

یکی از اهالی روستا می‌گوید مسجد نداریم، خانه بهداشت نداریم، فرزندانمان برای درس خواندن باید به شهر بروند که هزینه این رفت و آمد برای اهلی فقیر روستا بسیار سنگین است، راه جدید روستا نه تنها آسفالت ندارد بلکه از امنیت نیز برخوردار نیست و همه این گرفتاری‌ها در وضعیتی وجود دارد که ما در پیش چشم مسئولان زندگی می‌کنیم.

در روستای حصار سفید دهیار و شورا وجود ندارد و خانه بهداشت در این روستا ساخته نشده و اهالی باید به خانه بهداشتی در روستای بیجانه بروند که تا روستای حصار سفید 20 دقیقه فاصله دارد. مدرسه روستا تا کلاس ششم دبستان دایر است و خانواده‌های که دارای دانش‌آموزان دبیرستانی هستند مجبورند سرویس رفت و آمد را با قیمت بالا برای دانش‌آموزان تهیه کنند تا آنها بتوانند از مدارس داخل شهر استفاده کنند.

به گفته اهالی این روستا زندگی برای ساکنان در چند سال گذشته بسیار دشوار شده و همه اهالی روستا در این فکر هستند که با فروش خانه‌های خود مهاجرت کنند.

بیکاری درد اصلی ساکنان روستاست. زندگی مردم روستا از طریق کار در کوره‌های آجرپزی که با روستا حدود یک ساعت فاصله مکانی دارد و تا قبل از رکود فعال بود می‌چرخید اما اکنون همه مردان و جوانان در این روستا بیکار و خانه‌نشین هستند. وقتی علت تعطیلی کوره آجرپزی را از اهالی روستا پرسیدیم دلیل آن را افزایش قیمت نفت اعلام کردند.

یکی از شعارهای دولت یازدهم توسعه اینترنت روستایی است ولی این شعار نیز در روستا رنگ باخته است زیرا سرعت اینترنت بسیار پایین است و برای اهالی کارآمدی ندارد و برخی می‌گویند که برای ارتباط تلفنی نیز در بسیاری از زمانها با مشکل مواجه هستند.

اما اهالی روستای حصار سفید نام و نشان حجت الاسلام رئیسی به‌عنوان یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را می‌شناسند و براساس شعارهای این نامزد به وی چشم امید دوخته‌اند تا با تشکیل دولت کرامت وضعیت مردم اهالی یکی از روستاهای کشور به‌عنوان نمونه‌ای از هزاران روستا تغییر کند.

انتهای پیام /

R41380/P1361/S6,68/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۲۴۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به اینکه طرح جهادی آبرسانی در روستاها با جدیت دنبال می‌شود گفت: ۱۸۰ روستا در قالب طرح محرومیت‌زدایی آب‌رسانی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان صابر علیدادی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۳ طرح در ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی در حال اجرا بوده و نظارت دقیقی بر این موضوع اعمال می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم و توجه شخص رئیس جمهور به موضوع تامین آب شرب روستاها افزود: تاکنون بیش از ۸۰۰ کیلومتر خط انتقال و شبکه آبرسانی در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی در خوزستان اجرا شده است.

مدیرعامل آبفای خوزستان خاطرنشان کرد: احداث سه باب ایستگاه پمپاژ و پنج باب مخازن ذخیره بتنی به ظرفیت بیش از ۱۲ هزار مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب از دیگر اقدامات انجام شده در جهاد آبرسانی استان است.

علیدادی تصریح کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت نیرو در دولت مردمی، آبرسانی به روستاهای فاقد آب آشامیدنی است که برای انجام این طرح، استفاده از ظرفیت‌های بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در دستور کار قرار گرفته تا با تلاش یکدیگر تحول مثبتی در آبرسانی به روستاهای کشور ایجاد شود.

وی با اشاره به اجرای آبرسانی به ۱۸۰ روستای استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی، تصریح کرد: این اقدام با کمک قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی به عنوان معین در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی استان انجام شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب خوزستان گفت: طرح جهاد آبرسانی در روستاهای استان به عنوان یکی از برنامه های بسیار مهم دولت سیزدهم با جدیت دنبال خواهد شد تا مشکلات مردم در این زمینه برطرف شود.

کد خبر 749338

دیگر خبرها

  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • اولین قبرستان مسلمانان در ایران کجاست؟ + عکس
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • سفرنامه| اولین قبرستان مسلمانان در ایران؛ اینجا جسد مردگان پوسیده نمی‌شود؟/ عکس
  • نابودی طبیعت اهالی روستای چنار رودخان را رنجیده خاطر کرد + فیلم و تصاویر
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد