Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@17:40:32 GMT

مشارکت در سرنوشت کشور نقطه اشتراک همه گرایش ها

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۲۸۸۱۲

مشارکت در سرنوشت کشور نقطه اشتراک همه گرایش ها

به گزارش ایرنا، تحرک های انتخاباتی چه بصورت برگزاری گردهمایی ها ، سخنرانی ها و استقبال از نامزدهای انتخاباتی همگی نشان از اعتقاد و باور مردم بر این اصل دارد که هر کدام از افراد به اصالت وجود خود از این حق برخوردار هستند که با حضور در پای صندوق های رای و برگزیدن شخص مورد نظر خود در سرنوشت جامعه اثر گذار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همین باور مردم به تاثیر رای خود در سرنوشت کشور موجب شور و نشاط سیاسی در سطح جامعه می شود و به عبارتی مردم با انتخاب خود برای نحوه سر و سامان دادن به امور کشور در سال های آتی تصمیم گیری می کنند.
تحلیلگران سیاسی بر این باورند که حضور حداکثری مردم باعث اقتدار بیشتر کشور در تمام عرصه ها شده و پشتوانه ای برای دولت مستقر برای چانه زنی بین المللی محسوب می شود.
آنچه که فعالان سیاسی با گرایش های مختلف به آن اعتقاد دارند این است که همواره در طول تاریخ معاصر کشور تجربه نشان داده است که حضور قاطع و به موقع مردم در صحنه، دشمن را از دستیابی به نقشه ها و توطئه های خود ناکام گذاشته است.
حجت الله بهاروند یک فعال سیاسی با گرایش اصولگرایی در گفت و گو با ایرنا می گوید، مردم ازنظر مبانی دینی محور حاکمیت به شمار می روند و بنا بر همین اصل ، یکی از شرایط حاکمیت در اسلام داشتن پشتوانه مردمی است.
این فعال سیاسی افزود: اگر حضور مردم نبود استکبار تاکنون این مملکت را تصاحب کرده بود و مردم با علم به اثرگذاری خود در سرنوشت کشور همواره پای صندوق های رای حاضر شده اند و مشارکت حداکثری خود را نشان داده اند.
وی موثرترین عامل در حفظ امنیت و استقلال ملت ها را حضور گسترده مردم در گردهمایی ها و شرکت در انتخابات دانست و اظهار کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی مبتنی بر آرای مردم و مهمترین عامل برای ماندگاری و حضور مردم است.
ابراهیم بارانی بیرانوند ، دبیرکل تشکل های اسلامی دانشجویی و فارغ التحصیلان لرستان نیز در خصوص مشارکت حداکثری مردم در انتخابات در گفت و گو با ایرنا گفت: حضور مردم در انتخابات باعث افزایش ضریب امنیت کشور می شود و شرکت در انتخابات یک حق است که مردم حق اعلام رضایت یا نارضایتی خود را با شرکت در انتخابات نشان می دهند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه شرکت نکردن در انتخابات بی تفاوتی به حق شرعی و اجتماعی است، افزود: حضور مردم در انتخابات نشان از پایگاه مردمی نظام دارد و باعث یاس و نامیدی دشمنان نظام می شود.
بارانی بیرانوند با تاکید بر لزوم منطقی بودن وعده های نامزدها اظهار کرد: وعده های غیر معقول در راستای جمع آوری آرا افراد را متهم به دروغگویی می کنند که این موضوع شایسته مقام مسئول نیست.
علی چراغیان کارشناس مسائل سیاسی و فعال سیاسی اصولگرا نیز در این زمینه به ایرنا گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر دین، متکی بر آرای مردم و برگرفته از ارزش های الهی است و در این نظام انتخابات مانند هر نظام مردمی از جایگاه عقلی، شرعی و قانونی و لزوم رفتار اجتماعی برخوردار است.
وی با بیان اینکه انتخابات از عرصه های مهم مشارکت سیاسی در نظام های دارای توسعه سیاسی است، افزود: انتخابات ابزار تعیین و کنار گذاشتن مدیران و کارگزاران است و این اقدام با توجه به شرایط موجود انجام می شود.
چراغیان به موقعیت مهم و راهبردی ایران در منطقه و دنیا اشاره کرد و افزود: انتخابات نگاه به وضع موجود و وضع مطلوب است و مردم با حضور در انتخابات و رای خود عملکرد دولت را ارزیابی می کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: انتخاباتی که اصولی و مبتنی بر آموزه های اسلامی و عقلانی و به دور از احساس در جامعه از نقش ممتازی برخوردار است.
فریبا عابدینی ، عضو شورای مرکزی جمعیت زنان مسلمان نواندیش نیز در حصوص مشارکت حداکثری در انتخابات گفت: انتخابات به عنوان یک روند در حوزه دموکراسی یکی از تاثیرگذارترین و بزرگترین اتفاقات جامعه بشری است و حضور تاثیرگذار بانوان در انتخابات ایران اسلامی قابل توجه است.
وی با بیان اینکه انتخابات یکی از ارکان توسعه هر کشور است که مانع تمرکز قدرت می شود اظهار کرد: نهادهای برگرفته از دموکراسی مانند خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، شوراهای اسلامی شهر و روستاها مانع از تمرکز قدرت در دست افرادی خاص می شود.
عابدینی حضور در پای صندوق های اخذ رای را نشانگر امید مردم به تحول دانست و گفت: مردم حتی یک رای را در انتخابات مهم و اثرگذار می دانند.
وی اظهار کرد: پیش از این در استان لرستان طایفه گرایی بر نظام انتخاباتی تاثیرگذار بود که خوشبختانه در سال های اخیر این موضوع کم رنگ و احزاب پررنگ شده اند.
این فعال سیاسی ، انتخابات را تابوت خشونت و بهترین راه برای حرکت رو به جلو دانست و افزود: جامعه بدون انتخابات، جامعه ای غیر مدنی است.
عضو شورای مرکزی جمعیت زنان مسلمان نواندیش افزود: نخبه سیاسی گاه ممکن است قهر با انتخابات را برای تاثیرگذاری ضروری بداند اما در انتخابات 96 حضور در انتخابات امری لازم و ضروری است.
عضو شورای مرکزی جمعیت زنان مسلمان نواندیش بیان کرد: احزاب به دلیل نبود نهادهای مردمی در جامعه بر پایه های ضعیف ساخته می شوند و به همین دلیل به راحتی از هم می پاشند.
وی با تاکید بر جامعه مداری احزاب افزود: دولت باید به درون جامعه و مردم نفوذ کند حال آنکه دستاوردهای دولت تدبیر و امید در بین جامعه نخبگان، صاحب نظران و مدیران اقتصادی مانده و در میان عامه مردم جاری نشده است.
علیرضا ابراهیمی، فعال سیاسی و روزنامه نگار اصلاح طلب نیز در خصوص مشارکت حداکثری مردم گفت: انتخابات مهمترین پدیده طراحی شده برای توسعه و زندگی مسالمت آمیز بشر است ؛ ساختار مدنی به معنای ترسیم بهترین ها از روزنه ها و کورسوی امید است و در این مسیر باید به موارد اساسی و طراحی موفق توجه ویژه شود.
وی با تاکید بر لزوم نقش آفرینی بیشتر احزاب در جامعه افزود: تاکنون در ایران به عنوان کشوری توسعه نیافته کار حزبی خیلی موفقی صورت نگرفته است و متاسفانه ساختارهای حزبی و مدنی قربانی خواهش ها و خواسته های افراد می شوند.
وی ادامه داد: احزاب و تشکل های سیاسی در ایران در شب انتخابات به وجود می آیند و فردای انتخابات می میرند در حالی که اگر کار حزبی و روحیه مطالبه گری و پرسشگری قوی باشد این تشکل ها ماندگار تر می شوند.
فعال سیاسی اصلاح طلب با تاکید بر لزوم دعوت مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات اظهار کرد: مردم باید برای نجات از تباهی و ارتباط با دنیا درعرصه انتخابات مشارکت حداکثری داشته باشند.
دوازدهمین دور از انتخابات ریاست جمهوری همراه با پنجمین دور از انتخابات شوراها بطور همزمان 29 اردیبهشت ماه در سراسر کشور برگزار می شود.
1920/6060
خبرنگار:مهری میر دریکوند**انتشاردهنده:محمد علیدوستی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۲۸۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت

سید محمدتقی شاهچراغی در جلسه شورای اداری ورامین با اشاره به لزوم پیگیری مطالبات مردم اظهار داشت: تشکیل استان شرقی و استان شدن ورامین فرایندی دارد که آغاز شده و در مسیر اجراست.

وی با بیان اینکه بخشی از کار‌های استان تهران شرقی پیش رفته است افزود: این تقسیمات فرآیندی دارد که در حال پیگیری است و تاکنون در کمیسیون سیاسی دولت مصوب شده و بر اساس قانون باید در دولت و مجلس بررسی شود.

معاون وزیر کشور تصریح کرد: مطالبات مردم و مشکلات احصا شده، لذا باید ثبت و توسط فرمانداران و معاونان استاندار تهران رسیدگی شود.

 شاهچراغی ابراز داشت: ارتباط با مردم نیاز به برنامه ریزی مستمر دارد و فرمانداران و بخشداران باید به این نکته توجه کنند که دیدار با اقشار مختلف جامعه از جمله دانشجویان، کشاورزان، عشایر و ... منوط به دوره خاصی نباشد و مشکلات احصا شده به‌صورت مستمر پیگیری شود.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات افزود: انتخابات در استان تهران کم‌نظیر و حتی بی‌نظیر بود که با همکاری تمام استانداران و فرمانداران پیگیری شد و در احقاق ۴ راهبرد فرموده مقام معظم رهبری گام‌های ارزشمندی را شاهد بودیم.

معاون وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: دشمنان ما از برگزاری انتخابات پرشور در ایران هراس داشتند و پیام‌های رسمی صادر کرده بودند که اختلال و ضربه‌ای به انتخابات وارد می‌کنند، اما انتخابات در تمام کشور و حتی در مرز‌ها به‌خوبی انجام شد و برای اولین بار بیش از ۹۹ درصد آرای مردم به‌صورت آنلاین اتخاذ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا
  • سرنوشت توماج صالحی چه می‌شود؟ 
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس)
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت