Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@03:53:48 GMT

جاده ابریشم جدید کشاورزی را نجات می‌دهد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۳۸۲۸۴

اقتصاد>کشاورزی - مدیرکل فائو از حمایت چین از همکاری های جنوب تقدیر کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از اتاق تهران،تمرکز برکشاورزی کلید اطمینان برای ابتکار طرح «یک کمربند، یک جاده» و ترویج توسعه پایدار است. خوزه گرازیانو داسیلوا، مدیرکل فائو می گوید: «ابتکار یک کمربند، یک جاده و پیوند چین و منطقه اوراسیا می تواند برای رسیدن به اهداف توسعه پایدار کمک کند، به شرط آن که در مسیر این جاده نیازهای میلیون ها کشاورز و صیاد در کشورهای درگیر براورده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، کشاورزی بخش بسیار مهمی است. بیش از 25 درصد از تولید ناخالص داخلی برای کشاورزی است و همچنین بیش از 40 درصد اشتغال در بسیاری از کشورهای این طرح را هم کشاورزی تامین می کند.

گرازیانو داسیلوا همچنین این رویداد را انگیزه های منحصر به فرد برای یک تلاش هماهنگ بین المللی برای ترویج «توسعه متوازن تر، عادلانه تر و فراگیرتر در امتداد یک کمربند و یک جاده» دانست.

سران 29 کشور جهان 14 و 15 ماه می در مجمعی شرکت کرده بودند به «یک کمربند، یک جاده» معروف است. این ابتکار بر گسترش توسعه و تجارت ارتباط بین آسیا، آفریقا، جنوب امریکا و اروپا تمرکز دارد که همان طور که اشاره شد توسط شی جین پینگ رییس جمهوری چین افتتاح شد.

در این مجمع، مدیرکل فائو تاکید کرد که کشاورزی تنها برای تولید و ترویج معیشت پایدار مهم نیست. بلکه توجه به کشاورزی برای تضمین امنیت غذایی، حفاظت از منابع طبیعی، تنوع زیستی و ارتقای توسعه روستایی ضروری است.

فائو اولین سازمانی است که به توسعه یک چارچوب خاص برای تقویت هماهنگی سیاست در اجرای طرح یک کمربند و یک جاده در ارتباط با بخش کشاورزی پرداخته است.

این چارچوب به دنبال ترویج 4 برنامه شاخص بوده است: 1) رویکرد و برخورد با سلامتی برای کشاورزی پایدار و تجارت. 2) تولید موادغذایی پایدار و توسعه زنجیره ارزش. 3)علم و فن آوری برای نوآوری کشاورزی، موادغذایی برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی. 4)کشاورزی هوشمند و فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) و کاربرد آن در صنایع غذایی.

چین رهبر همکاری های جنوب

به گفته مدیرکل فائو، این ابتکار «یک فرصت بزرگ» را برای تمام کشورهای درگیر باز می کند. مدل فائو برای تروج توسعه در ایجاد اشتغال، ایجاد زیرساخت ها و ترویج تجارت میان کشورهای در حال توسعه در سراسر «جنوب جهان» موثر خواهد بود.

گرازیانو داسیلوا همچنین گفت: اجازه بدهید از چین برای ایفای نقش پیشرو در حمایت از برنامه همکاری های جنوب تشکر کنم. در این برنامه بیش از 30 کشور سود خواهند کرد و اثرات تولید قوی در کشورهای در حال توسعه ایجاد خواهد شد.

سخنرانی رییس جمهور شی نشان داد که چین یک میلیارد دلار امریکا برای پشتیبانی از سازمان های بین المللی برای پیاده سازی یک سری از پروژه ها به نفع کشورهای در امتداد یک جاده و یک کمربند کمک خواهد کرد. این با ارائه توصیه های سیاسی به ارتباط کمک های توسعه ای در خارج از کشور منجر خواهد شد. تجارت و سرمایه گذاری بلندمدت، همان چیزی است که برای توسعه مناطق روستایی محروم کشورهای در حال توسعه نیاز است.

39224

کلید واژه‌ها : محصولات کشاورزی - کشاورزی - ایران و چین - چین -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۳۸۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور داریم

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی ضیغمی، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در حاشیه افتتاح نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران، در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی نقل و انتقال پول با دیگر کشورها گفت: در روش‌های پولی و بانکی و شبه سوئیفت اتفاقات خوبی روی داده است و با نزدیک به ۱۰ کشور تعاملات مستقیم مالی و از طریق ارزهای ملی انجام می‌دهیم اما به دلیل محرمانگی درباره آنها تبلیغات نمی‌کنیم.

ضیغمی در ادامه گفت: با دستور رئیس جمهور مشوق‌های صادراتی به تجار پرداخت خواهد شد و از طرفی خطوط مستقیم دریایی و هوایی با کشورهای هدف راه‌اندازی می‌شود.

حضور هیأت تجاری کره شمالی در ایران اکسپو

وی در مورد نمایشگاه ایران اکسپو هم اظهار کرد: ۱۰۳ کشور برای حضور در این نمایشگاه حضور خواهند داشت. همچنین بیش از ۳۵۰۰ شرکت‌کننده درخواست حضور داشتند که با توجه به محدودیت‌های زیرساختی تنها توانستیم ۲۵۰۰ نفر را پذیرش کنیم. امیدواریم با افزایش زیرساخت‌ها بتوانیم در سال‌های آینده ۵ هزار نفر بازدیدکننده تجاری را از این نمایشگاه پذیرا باشیم و مشکلات موجود رفع شود.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: در این نمایشگاه ایران توانمندی‌های صادراتی خود را در حوزه‌های مختلفی از جمله فولاد، خدمات، فنی مهندسی، ساختمان، پتروشیمی، ماشین‌آلات، صنایع غذایی، تجهیزات پزشکی، دانش‌بنیان و … در معرض دید بازدیدکنندگان داخلی و خارجی قرار می‌دهد.

وی افزود: در این نمایشگاه تلاش شده که تمرکز نمایش فعالیت‌های ایران در حوزه‌های صنایع غذایی دانش‌بنیان، ساختمان، تجهیزات پزشکی و حوزه‌های غیرپزشکی باشد زیرا ظرفیت‌های مناسبی برای صادرات این محصولات به دیگر کشورها داریم. همچنین قراردادهای مختلفی توسط بخش خصوصی در این نمایشگاه منعقد می‌شود که امیدواریم فضای مذاکره دوجانبه با فعالین اقتصادی کشورهای مختلف فراهم شود.

ضیغمی در پاسخ به سوالی در ارتباط با ورود هیأت تجاری از کشور کره شمالی به ایران برای بازدید از این نمایشگاه گفت: این کشور نیز مانند سایر کشورها برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران آمده است.

معاون وزیر صمت افزود: کشورهای دیگری که با ایران در حوزه‌های نفت همکاری می‌کنند، ظرفیت‌های دیگر ایران را نمی‌دانند و حتی بسیاری از کشورهای دوست و همسایه نیز به ظرفیت‌های صادراتی ایران آگاه نیستند که امیدواریم این نمایشگاه زمینه را برای شناخت ظرفیت‌های صادراتی ایران در بخش‌های دیگری به غیر پتروشیمی، نفت و فولاد بشناساند. رئیس سازمان توسعه تجارت ایران

وی اظهار کرد: بسیاری از شرکت‌هایی که در سالهای گذشته با ایران قرارداد بستند امسال برای توسعه روابط به ایران می‌آیند؛ جزئیات قراردادهای منعقد شده در روز آخر به طور کامل منتشر خواهد شد.

کد خبر 6090013 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور داریم
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • برگزاری دو رویداد بین‌المللی با موضوع «سمنان پایتخت جاده ابریشم»
  • سقوط خودرو در دره جاده صیدون یک کشته و ۹ مصدوم به همراه داشت
  • برخورد سمند با کمباین حادثه آفرید
  • نجات ده‌ها پناهجو در سواحل مراکش
  • توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا