Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز |

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با حضر در نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی اظهار داشت: ما به عنوان سازمان گسترش باید حلقه واسط تولیدکننده و مصرف کننده واگن باشیم و ظرفیت واگن‌سازها را پر کنیم تا تولیدات آنها از نظر قیمت مقرون‌به‌صرفه باشد. با همکاری وزارت صنعت و وزارت اقتصاد تلاش کردیم همه تقاضاهای ساخت واگن در شهرهای کشور تجمیع شود تا به بهترین نحو از ظرفیت واگن‌سازهای داخلی استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار تین نیوز، منصور معظمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پنجمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل ریلی در جمع خبرنگاران اظهارداشت: صنعت ریلی صنعتی استراتژیک برای کشور است اما با توجه به پراکندگی و توسعه ارتباطات بین‌المللی، صنعت ریلی ما همسو توسعه نیافته است.

معظمی با اشاره به اینکه راه‌آهن از نظر هزینه، ایمنی و نرخ تمام شده برای صرفه اقتصادی در هر دو بخش بار و مسافر است گفت: در برنامه ششم توسعه مجلس طبق تبصره 88 تکلیف کرده است برای سرمایه‌گذاری در صنعت ریلی این امکان فراهم است که شرکت‌های ایرانی به صورت مشترک از امکانات کشورهای دیگر استفاده کنند. سازمان گسترش بنا ندارد که مجموعه‌ای درست کند و خود نگهداری آن را بر عهده بگیرد بلکه باید به بخش خصوصی واگذار کند و یا این کار را با مشارکت خصوصی انجام دهد.

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به اینکه این سازمان حلقه واسطی بین توان داخل و استفاده از سرمایه‌گذار خارجی است گفت: شورای اقتصاد سال گذشته برای ساخت 2 هزار دستگاه واگن مترو مصوبه‌ای داد تا به کمک وزارت کشور انجام شود. در این باره مناقصه برای ساخت 630 دستگاه اعلام شده است و حداکثر تا 4 ماه آینده تبدیل به قرارداد می‌شود. باید سازنده داخل تشویق شود. تولید صرفاً برای داخل مطلوب نیست بلکه باید در کنار آن صادرات باشد؛ در دنیا 2 نگاه به تولید وجود دارد که یکی تولید برای داخل و دیگری تولید برای صادرات است و ما به دنبال تولید برای صادرات هستیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه گفت: پس از برجام 6 قرارداد خودرویی منعقد گردید که همه مشارکت داخلی-خارجی است و این در مسئولیت آن شرکت است که 30 درصد آن تولیدات را صادرات کند. قرار نیست بازار ما فقط بازار واردات باشد بلکه بر مشارکت داخلی-خارجی با انتقال دانش باید بخشی از بازار منطقه را هم ما به دست بگیریم. مثلاً ما به رنو گفتیم صادرات 30 درصدی با مسئولیت رنو می‌خواهیم و باید خارجی‌ها در تکنولوژی، سرمایه‌گذاری و صادرات به ما کمک کنند.

معظمی اظهار داشت: فاینانس به تنهایی کافی نیست. الان 3 شرکت معتبر بین‌المللی پشت درب اتاق سازمان گسترش منتظرند و 1.3 میلیارد یورو فاینانس آورده‌اند اما این به تنهایی به درد ما نمی‌خورد بلکه باید تولیدات داخل ما را هم فعال کنند. روس‌ها می‌آیند اما درصدی سرمایه بیاورند و تولید در داخل انجام شود تا بدین ترتیب مشکل داخل ما نیز رفع شود.

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران تاکید کرد: طبق اعلام وزارت اقتصاد و دارایی در دولت یازدهم 13 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی تشکیل شد که 8 میلیارد دلار آن در بخش صنعت و معدن بود که از این رقم 2 میلیارد دلار پس از برجام تشکیل شد. اما آنچه به نتیجه رسیده است 1.3 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری است.

وی با اشاره به اینکه ما به عنوان سازمان گسترش باید حلقه واسط تولیدکننده و مصرف کننده واگن باشیم و ظرفیت واگن‌سازها را پر کنیم تا تولیدات آنها از نظر قیمت مقرون‌به‌صرفه باشد گفت: یکی دیگر از عیوب واگن‌ سازهای ما ضعف نقدینگی است اما خوشبین هستیم که با ارتقاء سفارش این واگن‌سازها بیشتر فعال شوند. در حوزه ریلی امکان جذب سرمایه را فراهم کردیم و از طرفی ظرفیت واگن‌سازهای داخلی به نحو احسن به کار گرفته شده است. با همکاری وزارت صنعت و وزارت اقتصاد تلاش کردیم همه تقاضاهای ساحت واگن در شهرهای کشور تجمیع شود تا به بهترین نحو از ظرفیت واگن‌سازهای داخلی استفاده کنیم.

معظمی در پایان با اشاره به اینکه روز جمعه همه ما با حضور در انتخابات و انتخاب فرد مناسبی برای چهار سال آینده ایران که بتواند اقتصاد کشور را به پیش ببرد گفت: اتفاقات خوبی در صنعت ریلی کشور در آینده رخ خواهد داد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۴۴۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسکاری ساخت سیل بند منجر به ورود سیلاب به داخل شهر سبزوار شد

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی رهنمافر عصر شنبه در جمع خبرنگاران با اظهار نگرانی از نبود سیل بند در شمال شهر و ورود سیلاب‌ها در پی بارش‌های امروز به داخل سبزوار اظهار کرد: یکی از علل آن ساخته نشدن سیل بند شمالی شهر و پاسکاری بین شهرداری و آب منطقه‌ای است.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار سبزوار بیان کرد: در پی بارش شدید باران و تگرگ در نواحی مرتفع شمال سبزوار و نفوذ به داخل شهر، موجب جاری شدن سیلاب در محله توحید شهر و بروز مشکلاتی برای ساکنان این ناحیه شد.

وی اضافه کرد: جریان سیلاب که از ارتفاعات ییلاقی شمالی شامل شهر در طبس و سنگ سفید راه افتاده بود، پس از عبور از دانشگاه حکیم سبزواری، وارد توحید شهر شد و بخشی از خیابان‌های این شهرک را فراگرفت.

رهنمافر با اظهار اینکه این بارندگی موجب آب افتادگی در ۲ واحد مسکونی توحید شهر شد افزود: با توجه به هشداری که از قبل داده شده بود و آمادگی نسبی که وجود داشت، مأموران آتش نشانی سبزوار در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکل و خارج ساختن آب از این خانه‌ها، وارد عمل شدند.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار سبزوار اضافه کرد: اصلی ترین نگرانی مسؤولان سبزوار، نبود سیل بندهای مناسب در مناطق شمالی شهر در بالادست سبزوار است که این وضعیت، شهر را به شدت تهدید می‌کند و در صورت بارش‌های سیل آسا، می‌تواند برای هسته اصلی شهر سبزوار و بافت مرکزی آن، مشکل ایجاد کند. و مساله ایجاد سیل بند در ضلع شمالی شهر و ساماندهی موانع و خاکریزهای حایل برای منحرف کردن سیلاب‌ها از ورود به داخل شهر که سالهاست انجام آن بین شهرداری و اداره آب منطقه‌ای سبزوار پاس‌کاری می‌شود، باید توسط شرکت آب منطقه‌ای استان به صورت جدی دنبال شده و به سرانجامی برسد.

وی تصریح کرد: از سویی ۲ مسیل عبوری از داخل شهر سبزوار شامل کال عیدگاه و نیز کال عظیمیان، از چند سال پیش با ایجاد خیابان و ساخت و سازهای مسکونی، بسته و یا بسیار تنگ شده است که در صورت جاری شدن سیلاب در آنها می‌تواند، بحران آفرین باشد و باید برای سامان دادن آنها، تدبیری اندیشیده شود.

کد خبر 6096496

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • نقش امام صادق(ع)در گسترش سیره تربیتی تشیع برای بیداری جهان
  • پاسکاری ساخت سیل بند منجر به ورود سیلاب به داخل شهر سبزوار شد
  • سهم سوانح ریلی در کشور به هفته ای سه ونیم حادثه رسید
  • سهم سوانح ریلی در کشور به هفته‌ای سه ونیم حادثه رسید