Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-06@13:25:15 GMT

نشانه و راه درمان کوفتگی و درد بدن چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۴۷۶۲۷

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

 برای همه ی ما اتفاق افتاده است که دارای کوفتگی و بدن درد شده باشیم. روزهایی که کارهای زیادی داشته ایم و مجبور بودیم تا پاسی از شب به آنها بپردازیم، انرژی زیادی از دست داده ایم. با این احساس کوفتگی و خستگی چه کنیم؟ با گرفتن یک دوش آب گرم و ماساژ و کمی استراحت می توانید کمی انرژی بدست آورید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت بدن درد و احساس کوفتگی چیست؟

درد از نظر جسمی و از نظر احساسی یک احساس مزاحم و ناراحت کننده بوده و هشداری بر این است که مشکلی وجود دارد. معمولا بعد از انجام کارهای سنگین نظیر گذراندن یک روز سخت کاری در محیط های پرترافیک شهری، نظافت و تمیز کردن خانه، انجام فعالیت بدنی سنگین و غیره یک خواب راحت و طولانی شبانه میتواند خستگی شما را کاملا از بدن دور کند، اما گاهی مواقع اینطور نبوده و وقتی بیدار میشوید با احساس کوفتگی و احساس درد در بدن خود مواجه میگردید. همچنین عوامل دیگری نیز در ایجاد حس کوفتگی و بدن درد موثر هستند. برخی از مهمترین علل بدن درد عبارتند از:

انجام فعالیت بدنی سنگین مانند خانه تکانی شب عید، ورزشهای سنگین، پیاده روی طولانی و ..

برخی بیماریها مانند سرما خوردگی و عفونت های ویروسی اختلالات سیستم ایمنی بدن متورم شدن مفصل‌ها و بیماری های روماتیسمی گزش نوعی کنه بیماری لوپوس علت بدن درد از نگاه طب سنتی

بر اساس نظر متخصصان طب سنتی، بیشتر اوقات کوفتگی و احساس گرفتگی و درد در بدن خصوصا در کمر و پاها که صبح ها، هنگام برخاستن از خواب بیشتر می شود، ناشی از غلبه خلط سودا یا بلغم در بدن می باشد. با توجه به اینکه سودا دارای طبیعت (سرد و خشک) و بلغم دارای طبیعت (سرد و تر) می باشد، در هرصورت سردی در هر دوی آنها مشترک است و کاهش حرارت یا سردی در بدن موجب کاهش فرایند خونرسانی در آن اندامها شده و این عدم اعتدال در گردش خون در بدن انسان منجر به احساس کوفتگی، خستگی، بدن درد و کسالت در فرد می شود.

نشانه‌های بدن درد چیست؟

چنانچه علت بدن درد انجام فعالیت سنگین روزانه باشد، در روز بعد از آن احساس شده و دو تا سه روز ادامه خواهد داشت. دردهای ماهیچه ای اصولا به مرور خود را نشان میدهند.

زمانی که علت بدن درد بر اثر بیمارهای ویروسی و عفونی باشد، به دلیل فعال شدن سیستم ایمنی بدن و ملتهب شدن، درد در عضلات و ماهیچه های بدن احساس میگردد و تا زمانیکه عفونت برطرف نشود، یا دوره بیماری طی نگردد، بدن درد ادامه خواهد داشت.

به طور کلی درد توسط تحریک پایانه‌های عصبی ویژه‌ای در پوست و پوشش اندامهای داخلی ایجاد میشود. علت درد چه پاسخی باشد به تحریک حاصل از جراحت، کشیدگی، بالا رفتن دمای بدن، از دست دادن خون و چه توقفی قریب الوقوع در فعالیت سلولی ناشی از هر نوع آسیب در ناحیه مربوطه باشد، احساسی مشابه است. تفسیر این دلایل پیچیده وظیفه مراکز عالیتر در مغز است. درد تنها تنها وقتی احساس میشود که جریان عصبی انتقال یافته از یک ناحیه آسیب دیده یا کشیده شده به مغز میرسد و به یک حس هوشیارانه توسط مغز انسان ترجمه میشود و نمونه‌ایی از درد تحت عناوین مجزایی توسط افراد مختلف بیان میگردد مانند شکایت از احساس سر درد، کمر درد، درد شکم و بدن درد که علت هریک بایستی برای درمان، مورد بررسی قرار گیرد.

راههای درمان بدن درد

برای تسکین بدن درد روشهای خانگی و گیاهی زیر توصیه میشود، این درمانهای ساده و خانگی در صورتیکه علت بدن درد فعالیت سنگین روزانه باشد، بسیار موثر خواهد بود:

بسیاری از بدن دردها به استراحت جواب میدهند. به محض این که علت بدن درد مشخص شود، فرد میتواند به وسیله مواد و امکانات در دسترس مشکل را رفع و رجوع نماید.

تلاش برای کسب آرامش ذهنی، مواد شیمیایی معینی به نام اندورفین ها را در بدن آزاد میکند. این مواد تسکین دهنده درد هستند.

گرم نگه داشتن بدن

گرم نکه داشتن بدن و قرار دادن کمپرس گرم بر روی عضلات موجب میشود تا فرد احساس بهتری پیدا کند. سعی کنید بدن خود را گرم نگه دارید، به این منظور میتوانید دوش آب گرم بگیرید و در صورت امکان از سونا و جکوزی استفاده کنید.

درمان موضعی با خمیری که از برگ حنا درست میشود، آرامش‌بخش است.

یکی از راههای درمان خانگی بدن درد با گیاهان دارویی نوشیدن یک فنجان دم کرده ریحان است. سبزی ریحان دارای خواص ضد درد بسیار قوی است.

زمانی که علت بدن درد انجام ورزش یا فعالیت سنگین روزانه باشد، ماساژ بدن با روغن کنجد، زیتون و یا روغن سیاه دانه میتواند باعث تسکین درد و احساس آرامش در بدن شودد.

انجام ورزش سبک

انجام نرمشهای سبک و ورزش شنا به دلیل حرکت آرام ماهیچه های بدن در تمام جهات باعث از بین رفتن احساس کوفتگی و تسکین بدن درد میشود.

گردآوری: مجله اینترنتی ستاره

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۴۷۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام علیرضا رضوی در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در مدرسه علمیه فاطمة الزهرا (س) ماکو برگزار شد، اظهار داشت: علت اینکه روز شهادت شهید مطهری (ره) را به‌عنوان روز معلم نامگذاری کردند این است که کسانی که در عرصه تعلیم و تربیت هستند، باید مثل شهید مطهری مطالب شان مفید، به روز، همه فهم و مورد نیاز جامعه باشد و در جهت تربیت انسان‌ها حرکت کنند.   وی ادامه داد: نوع رفتار و زندگی شهید مطهری الگویی برای همه معلمین و اساتید علمی جامعه اسلامی ایران است و یکی از خصوصیات بارز این استاد حوزه این بود که نسبت به چیزی که احساس مسئولیت می‌کرد تا عمق مسئله می‌رفت، چون آن را تکلیف خود می‌دانست و بازتاب آن هرچی بود باید آن مسئله را حل و یا انجام می‌داد و به بیان دیگر در این مورد احساس تکلیف می‌کرد.   مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: هنگامی که به نوار‌های صوتی شهید مطهری گوش می‌کنیم صراحت لهجه و سخن گفتن با عشق و شوق در کلام او موج می‌زند.   وی یادآور شد: استاد مطهری حتی برای کودکان، دین و مسائل دینی را با زبان کودکانه در کتابی در قالب کتاب داستان راستان بیان نموده و مسائل اعتقادی را برای اهل فن و دانشمندان عمیق بیان می‌کرد و لذا عمل به تکلیف از مهم‌ترین مولفه‌های شهید مطهری بود.   حجت الاسلام رضوی خاطرنشان کرد: عمده احساس تکلیف همان روحیه‌ای است که در تک تک افرادی که پا به این عرصه می‌گذارند وجود داشته باشد و در مقابل تمامی بی‌مهری‌ها ثابت قدم باشند، مرحوم علامه جعفری نیز تأکید داشت که «مهم‌ترین بلای بشریت احساس بی‌مسئولیتی است».   وی تأکید کرد: باید به طلبه بودن خودمان افتخار کنیم و اگر طلبه احساس افتخار نکند، ناامید می‌شود و روحیه طلبگی خود را می‌بازد و دیگر هم احساس تکلیف نخواهد کرد.   وی یادآور شد: انسانی که احساس مسئولیت بکند در برابر مشکلات مقاومت می‌کند، همچنین اگر طلبه مسائل مربوط به امور تربیتی را رعایت کند و نسبت به این مسئله مهم دقیق‌تر باشد، با اینکه شاید جواب آن دیر بازده باشد، اما نتیجه‌ای بهتر و تؤام با موفقیت را به دست خواهد آورد.   مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی عنوان کرد: خداوند تبارک وتعالی در قرآن کریم می‌فرمایند؛ «إنَّ رَحمَةَ اللهِ قَریبٌ مِنَ المُسلِمین» این آیه به ما امر می‌دهد که اگر تقوا پیشه کنیم و صبرکنیم، قریب محسنین خواهیم بود و اگر بخواهیم که وارد رحمت الهی بشویم باید دلشکسته باشیم.   در پایان این مراسم از طلاب برگزیده و اساتید مدرسه علمیه فاطمة الزهرا (س) ماکو تجلیل و حکم مدیریت خانم محمدی در این مدرسه علمیه به وی اعطا شد.

دیگر خبرها

  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • چرا ناخواسته وزن اضافه می‌کنیم؟/ ۸ دلیل افزایش وزن غیرارادی
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • واکنش کریستیانو رونالدو به 66امین هت‌تریک؛ احساس فوق العاده‌ای است + عکس
  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟