Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-02@02:15:51 GMT

چهارمین ووشکار ایران هم طلایی شد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۹۰۱۳۰

چهارمین ووشکار ایران هم طلایی شد

سرویس ورزش پایگاه خبری تحلیلیبی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


بعد از کسب سه مدال طلا در رقابتهای ووشو، چهارمین نماینده ایران در بازیهای نهایی هم به مدال طلا رسید.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به باکو، در ادامه رقابت های فینال ووشو در وزن ۶۵ کیلوگرم، «فرود ظفری» برابر حریف قدرتمند بایرام شامادوف نماینده کشور میزبان به روی سکو رفت و قهرمان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموع مدال های کاروان ورزش ایران در چهارمین دوره بازیهای کشورهای اسلامی به شرح زیر است:

مدال طلا:
۱- نرجس امام قلی نژاد (تفنگ بادی ۱۰ متر)،۲- نسرین دوستی (وزن ۵۰کیلوگرم کاراته) ۳- سعید مولایی (طلای ٨١- کیلوگرم جودو) ۴- سجاد گنج زاده (کاراته) ۵- نجمه خدمتی (تفنگ سه وضعیت ۵۰ متر) ۶- گلنوش سبقت الهی(۱۰ متر تفنگ بادی) ۷- پوریا نوروزیان( ۵۰ متر سه وضعیت) ۸- ایوب موسوی(دسته ۹۴ کیلوگرم وزنه برداری)، ۹- ناهید کیانی(تکواندو وزن ۵۴ کیلوگرم) ۱۰- مهدی اسحاقی(تکواندو) ۱۱- محمدرضا براری(دسته ۱۰۵ کیلوگرم وزنه برداری) ۱۲-محمد علی گرایی (کشتی فرنگی) ۱۳- علی محمدیاری (دوومیدانی معلولان) ۱۴-یوسف قادریان(کشتی فرنگی) ۱۵- مجتبی ولی پور(شیرجه) ۱۶- مهدی یوسفی(تکواندو)، ۱۷- تیم شیرجه سه متر دوبل، ۱۸- تیم چهار در صد متر معلولان، ۱۹- میثم نصیری (وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی آزاد)، ۲۰- نوشاد عالمیان (تنیس روی میز) ۲۱ - سامان پاکباز(پرتاب وزنه معلولان) ۲۲- مصطفی حسین خانی( کشتی آزاد) ۲۳ - تیم ورزش زورخانه ای ۲۴- حسن یزدانی(کشتی آزاد)، ٢٥- علی جلیجو (زورخانه ای - چرخ تیز)، ٢٦- پژمان سکونتی (زورخانه ای- میل بازی)، ٢٧- تیم شیرجه دوبل، ٢٨- تیم والیبال جوانان، ٢٩- محسن گلستانی زاده (زورخانه ای - کباده)، ٣٠- علی جلیجو (زورخانه ای - چرخ چننی)، ٣١- مصطفی مفید (زورخانه ای - میل سنگین)، ٣٢- معین حاجی زاده (وزن ٥٢ کیلوگرم ووشو)، ٣٣- مهدی محمدی (وزن ٥٦ کیلوگرم ووشو)، ٣٤- عرفان آهنگریان (وزن ٦٠ کیلوگرم ووشو)، ٣٥- فرود ظفری (وزن ٦٥ کیلوگرم ووشو)

مدال نقره:
۱- الهه احمدی (تفنگ بادی۱۰ متر بانوان) ۲- رزیتا علیپور (وزن -٦٢ کیلوگرم کاراته) ۳- تیم میکس ۱۰ متر تفنگ بادی (پوریا نوروزیان و نجمه خدمتی) ۴- هانیه رستمیان (٢٥ متر تپانچه بادی) ۵- محمد علی شنانی (جودو نابینایان) ۶- الهه احمدی (تفنگ سه وضعیت ۵۰ متر) ۷- مجید عسگری(وزنه برداری) ۸- علیرضا کیخا(ژیمناستیک) ۹- احسان حدادی(پرتاب دیسک) ۱۰- جاوید احسانی شکیب(پرتاب وزنه معلولان) ۱۱- حسین باقری(۵۰ متر ۳ وضعیت مردان) ۱۲- علیرضا قلعه ناصری(پرتاب وزنه معلولان) ۱۳-همایون تیموری (وزنه برداری) ۱۴- تیم ملی واترپلو ۱۵- علیرضا قلعه ناصری (دوومیدانی معلولان) ۱۶- سیدحسین احسانی(تکواندو) ۱۷- اکرم خدا بنده لو (وزن ٧٣ کیلوگرم تکواندو) ۱۸- سحر ضیایی(پرتاب نیزه) ۱۹- سجاد نیک پرست(پرتاب نیزه معلولان) ۲۰ - احمد محمدی(تکواندو) ۲۱ - ملیکا میرحسینی(تکواندو) ۲۲ - سید احمد خسروفر(تکواندو)، ۲۳- محمدی (وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی آزاد)، ۲۴- نیما عالمیان (تنیس روی میز) ۲۵ - مسعود حیدری(پرتاب وزنه معلولان)، ٢٦- مبین زیبا لقا (زورخانه ای - سنگ)

مدال برنز:
۱- امیر مهدی زاده (وزن -۶۰ کیلوگرم کاراته) ۲- طراوت خاکسار (وزن -۵۵ کیلوگرم کاراته) ۳- علیرضا خجسته (وزن ٦٦- کیلوگرم جودو) ۴- تیم شنا چهار در صد متر ۵- تیم ملی ژیمناستیک ۶- ابوالفضل شهرجردی (برنز کاتا) ۷- مهسا افسانه (برنز کاتا) ۸- محدثه آقایی(کاراته) ۹- محمد احمدی (۵۰ متر تپانچه مردان) ۱۰- هادی خناری نژاد(ژیمناستیک دارحلقه) ۱۱- مه‌لقا جام بزرگ (تفنگ سه وضعیت ۵۰ متر) ۱۲-جواد دلاکه( پرتاب وزنه معلولان) ۱۳- فاطمه مداحی(تکواندو) ۱۴- محمد یاری(پرتاب وزنه معلولان) ۱۵- طیبه پارسا(تکواندوکار وزن ۵۷-) ۱۶- امید احمدی‌صفا(بوکس) ۱۷- تیم میکس تیراندازی ۱۸- رامین ربیعی‌فر (وزنه برداری) ۱۹- مهدی انصاری (شنا) ۲۰- سودابه پورصادقی (تکواندو) ۲۱- تیم ۴ در صد متر مختلط شنای مردان ۲۲- علی خدیور(دوی ۴۰۰ متر) ۲۳- علیرضا درویش‌پور(تکواندو) ۲۴- حسین قربان‌زاده(تکواندو) ۲۵- سیدعرفان حسینی(پرتاب نیزه معلولان) ۲۶- آرش خسروی(دوی سرعت معلولان) ۲۷- مهدی زیدوند(کشتی فرنگی) ۲۸- مهدی فلاح(کشتی فرنگی) ۲۹- شهاب قوره جیلی(کشتی فرنگی)، ۳۰- کیوان قنبرزاده (پرش ارتفاع) ۳۱ - شهنام نظرپور(شیرجه) ۳۲- مسعود اسماعیل پور(کشتی آزاد) ۳۳- جابر صادق زاده(کشتی آزاد)


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۹۰۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ

به گزارش خبرنگار مهر، بالاخره پس از کش و قوس فراوان و گمانه‌زنی‌های بسیار فدراسیون کشتی وضعیت حسن یزدانی را برای وزن ۸۶ کیلوگرم مشخص کرد. پیش از این صحبت از بازگشت کامران قاسمپور به وزن ۸۶ کیلوگرم و رقابت او با حسن یزدانی مطرح شده بود، اما فدراسیون کشتی اعلام کرد «با توجه به اینکه رقابت‌های رنکینگ‌دار مجارستان آخرین میدان جدی است که ۵۰ روز پیش از المپیک پاریس برگزار می‌شود، آقای حسن یزدانی که ۹ ماه به دلیل عمل جراحی سنگین کتف از میادین دور بوده، به تنهایی به مسابقات اعزام خواهد شد و در صورتی که ایشان از سلامت بدنی و آمادگی جسمانی لازم جهت حضور در مسابقات برخوردار باشد و این موضوع مورد تأیید کادر فنی نیز قرار بگیرد، ایشان ملی‌پوش ایران در وزن ۸۶ کیلوگرم برای مسابقات المپیک پاریس خواهد بود»

پیش از این، گمانه‌زنی در مورد اعزام حسن یزدانی و کامران قاسمپور به تورنمنت مجارستان بود که این بیانیه برخلاف گمانه‌زنی‌های قبل بود و حالا قرار است یزدانی به تنهایی راهی بوداپست شود. مسابقاتی که از حیث کیفیت و کمیت اهمیت زیادی برای کشتی ایران دارد و وضعیت حسن یزدانی را آشکار خواهد کرد. یزدانی که در تمامی این سال‌ها تنها مقابل دیوید تیلور آمریکایی کم می‌آورد و نمی‌توانست او را شکست دهد، حالا فرصتی پیدا کرده که در نبود این حریف دیرینه و سنتی در پاریس، طلای المپیک را از آن خود کند البته به شرطی که کتف مصدومش با او سر سازگاری داشته باشد و بتواند در کشتی گرفتن همراهی‌اش کند.

تکلیف کامران قاسمپور چه می‌شود؟

پس از اعلام بیانیه فدراسیون کشتی در مورد حسن یزدانی، بدون شک مهم‌ترین سوالی که برای علاقمندان به کشتی مطرح شد، جای خالی کامران قاسمپور است، او که سال گذشته مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی هانگژو را به دلیل مصدومیت از دست داد، در تلاش است تا سال ۲۰۲۴ را با مدال‌های خوش رنگ سپری کند. پیش از این هم صحبت از بازگشت او به وزن ۸۶ کیلوگرم مطرح شده بود. کامران که سال‌ها در وزن ۸۶ کیلوگرم پشت سر حسن یزدانی بود و پس از مدتی به ناچار تغییر وزن داد، حالا فرصت مناسب پیدا کرده تا در این وزن خودش را نشان دهد، به همین خاطر به نظر می‌رسد او منتظر تعیین تکلیف حسن یزدانی است. البته قاسمپور براساس چرخه انتخابی تیم ملی با وزن ۹۷ کیلوگرم به اردوی تیم ملی دعوت شده و اگرچه صحبت از تغییر وزن او و بازگشتش به ۸۶ کیلوگرم مطرح شد اما هیچ زمانی این موضوع از سوی کادر فنی به صورت رسمی اعلام نشد.

البته طبق چرخه انتخابی تیم ملی، اگر کامران قاسمپور در وزن ۸۶ کیلوگرم به تورنمنت برود، شانس حضور در وزن ۹۲ کیلوگرم را به طور کامل از دست خواهد داد، چرا که همه مدعیان در دو وزن در سال المپیک خود را محک می‌زنند و کامران نمی‌تواند بعد از دوم شدن در چرخه انتخابی در وزن ۹۷ کیلوگرم، خود را در وزن ۸۶ کیلوگرم هم محک بزند چرا که در صورت حضور ناموفق باید با نفر اول چرخه ۹۲ کیلوگرم که امیرحسین فیروزپور است، مسابقه انتخابی بدهد و در صورت بردن این حریف جوان راهی مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی می‌شود.

اگر کتف یزدانی یاری نکند....

از همان زمانی که حسن یزدانی کتف مصدومش را به دست جراحان سپرد، حضور او در المپیک در هاله از ابهام قرار گرفت. به گفته علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی جراحی کتف در ایران سابقه خوبی ندارد و در ٢٠ سال گذشته هیچ پزشکی در ایران نتوانسته ورزشکاری را از کتف جراحی کرده، او را به شرایط آماده بازگرداند. دبیر همچنین تأکید کرد که جراحی‌ها برای زانو نتیجه بخش بوده اما کتف نه. خود او در دوره‌ای که کشتی می‌گرفت از کتف جراحی داشت و همین موضوع عامل ناکامی او در المپیک شد.

صحبت‌های رییس فدراسیون کشتی در آن زمان بیشتر از قبل، حضور یزدانی برای المپیک پاریس را در هاله‌ای از ابهام قرار داد. دبیر همچنین در تازه‌ترین اظهار نظر خود در خصوص برگزاری انتخابی بین حسن و کامران گفت: «قطعاً هر تصمیمی که به نفع تیم ملی کشتی کشور باشد،می‌گیرم. درباره وزن ۸۶ کیلوگرم هر احتمالی وجود دارد. اینکه حسن آقا انتخاب شود و اینکه کشتی انتخابی بگذاریم، همه چیز به وضعیت کتف حسن آقا بستگی دارد. ما بر اساس وضعیت حسن تصمیم می‌گیریم، اما حتماً اشتباهی که دوره خود من شد و بدون تست به المپیک رفتم را نباید بگذاریم تکرار شود. باید حسن بخاطر خودش هم که شده تست شود.»

وی با بیان اینکه کتف حسن از ۳ جا جراحی شده و عمل ساده‌ای نبوده است، تاکید کرد:«دکتر گفته بود ۴ ماهه روی تشک می‌آید، اما بعد گفتند اردیبهشت به تمرینات بازمی‌گردد. من خودم کتف عمل کرده‌ام. بعد از عمل کتف باید بتوانی کشتی تمرین کنی. باید اول ببینیم وضعیت حسن چگونه است.»

با توجه به این صحبت‌ها، همچنان وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک مبهم است اما نکته قابل توجه این بود که در چرخه اعلام شده در وزن ۸۶ کیلوگرم، بدون اسم بردن از کامران قاسمپور در بند دوم عنوان شده است «در صورتی که شرایط درج شده در بند یک حاصل نشود، کادر فنی به اقتضای شرایط موجود، تصمیمات جدیدی در مورد انتخاب ملی‌پوش این وزن اتخاذ می‌نماید.» با توجه به این بند می‌توان این طور نتیجه گرفت در صورتی که کتف حسن یزدانی با او همراهی نکند، کامران قاسمپور می‌تواند ملی‌پوش وزن ۸۶ کیلوگرم باشد.

حضور یزدانی در تورنمنت مجارستان تصمیم درستی است؟

تورنمنت مجارستان روزهای ۱۷ تا ۲۰ خرداد برگزار می‌شود، در این مسابقه روس‌ها با سه نماینده حضور پیدا می‌کنند تا تکلیف نفر اول آنها در المپیک مشخص شود، در کنار آن «آرون بروکس» آمریکایی که موفق به شکست «دیوید تیلور» شد هم در این مسابقات شرکت می‌کند. با توجه به سطح بالای تورنمنت مجارستان برخی اهالی کشتی معتقدند اعزام یزدانی به این مسابقات ریسک بزرگی به حساب می‌آید، او ۹ ماه است که به صورت جدی کشتی نگرفته و دوران نقاهت خود را سپری می‌کرده و درست است که چند روزی تمرینات خود را در مازندران پیگیری می‌کند اما هنوز وضعیت کشتی‌گرفتنش مشخص نیست و شاید حضور در این مسابقه سخت، پیش از المپیک باعث تشدید مصدومیتش شود. از نظر اهالی کشتی شاید بهتر باشد یزدانی در یک مسابقه سطح پایین‌تر که همزمان در ایتالیا برگزار می‌شود، محک بخورد تا از تشدید مصدومیتش جلوگیری شود، اما در نهایت کادر فنی و فدراسیون کشتی چنین تصمیم گیرنده هستند.

چیزی که مسلم است اینکه کشتی ایران با شرایط جدید در وزن ۸۶ کیلوگرم شانس زیادی برای کسب مدال طلای المپیک دارد. در این وزن «دیوید تیلور» مدعی که پنج بار موفق به شکست حسن یزدانی شده حضور ندارد و فرصت خوبی برای کشتی ایران به وجود آمده تا در المپیک پاریس، به مدال طلای این وزن برسد. مدالی که فرقی نمی‌کند با حسن یزدانی یا کامران قاسم‌پور محقق شود چرا که هر دو این کشتی‌گیر جزو برترین‌ها به حساب می‌آیند.

یزدانی را به تنهایی اعزام می‌کنند که کار گره نخورد

ابراهیم جوادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره تصمیم کادر فنی برای اعزام حسن یزدانی به تورنمنت مجارستان گفت: به نظرم این تصمیم درستی نبود. باید حسن یزدانی به همراه کامران قاسمپور هر دو به مسابقات مجارستان اعزام می‌شدند. کادر فنی قصد دارد وضعیت جسمانی یزدانی را زیر نظر بگیرد که اگر خدای نکرده کتف او یاری نکرد بتواند کامران قاسمپور را جایگزین او کند. اما نیاز بود خود کامران هم محک بخورد. اگر از بین آن‌ها یک نفر اول می‌شد که چه بهتر اما اگر این اتفاق رخ نمی‌داد هر دو باید با هم مسابقه می‌دانند و بالاخره تکلیف مشخص می‌شد.

وی گفت: چه ایرادی داشت اگر هر دو مسابقه رودررو با هم می‌دانند؟ یزدانی اگر در این مسابقات حتی بد هم کار کند باز به عنوان کشتی‌گیر المپیکی انتخاب می‌شود و با قاسمپور کشتی نمی‌گیرد. آن‌ها دقیقاً این برنامه را پیاده کردند که کار گره نخورد و بتوانند راحت تصمیم بگیرند. حسن یزدانی امتحان خودش را بارها پس داده و تنها مشکل او «دیوید تیلور» بود که خوشبختانه در این المپیک هم حضور ندارد. اگر کتف او یاری کند قطعاً کشتی‌گیر المپیکی تیم ملی خواهد بود.

کامران قاسم‌پور مدت‌هاست در آب نمک است!

کارشناس کشتی آزاد تأکید کرد: حسن کشتی‌گیر خوب و جنگنده‌ای است، البته کامران هم همین طور. او یکی از کشتی‌گیران خوب ماست، اما حسن یزدانی در وزن ۸۶ کیلوگرم خودش را بهتر از قاسمپور نشان داده و شاید به همین خاطر است که کادر فنی روی او نظر دارد. به نظرم کامران قاسمپور مدت‌هاست که در آب نمک است. اگر کتف حسن در این مسابقات او را یاری کند کار تمام شده است و به المپیک اعزام می‌شود. یزدانی حتی اگر در این مسابقات هم بد کشتی بگیرد در نهایت به المپیک اعزام خواهد شد.

جوادی تأکید کرد: من تنها نگرانی‌ام این است که خدای نکرده مصدومیت یزدانی تشدید نشود. در مسابقات مجارستان روس‌ها و کشتی‌گیر آمریکایی حضور دارند و سطح مسابقات بالاست. بنابراین این نگرانی وجود دارد که مصدومیت کتف یزدانی تشدید شود. امیدوارم این اتفاق رخ ندهد و کتف حسن با او یاری کند و بتواند راهی المپیک شود.

وی در مورد بازگشت قاسمپور به وزن ۸۶ کیلوگرم عنوان کرد: حسن یزدانی بهتر از کامران در این وزن کار کرد. قاسمپور هم کشتی‌گیر خوبی است اما واقعیت این است که در این وزن از حسن عقب بود. کامران در وزن ۹۷ کیلوگرم هم نمی‌تواند موفق شود به این خاطر که استایل و توان بدنی‌اش به این وزن نمی‌خورد. او با حریفان قدرتمندی در این وزن باید کار کند. به نظرم بهترین وزن برای او ۹۲ کیلوگرم است که بتواند برای مسابقات جهانی در اوزان غیرالمپیکی بهترین نتیجه را بگیرد.

کد خبر 6091671 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW
  • محمد نخودی اردوی تیم ملی کشتی را ترک کرد
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران
  • لرستان مقام سوم مسابقات کشتی فرنگی نونهالان کشور را از آن خود کرد
  • جام بین‌المللی یا آبروریزی ملی! چرا جام تختی با این شکل برگزار می‌شود؟/ شعار بیلبوردهای شهردار را باور کنیم یا میزبانی درجه۳ دبیر را ؟
  • خداحافظی 4 قهرمان توکیو با المپیک پاریس!
  • هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد
  • کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟