Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@02:29:37 GMT

نیاز صنعت بیمه به بازار اتکایی

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۹۳۷۷۳

نیاز صنعت بیمه به بازار اتکایی

ایران اکونومیست - علیرضا بیانیان در پاسخ به سوال خبرنگار عصر اقتصاد مبنی بر اینکه مهمترین اولویت های اقتصادی دولت بعد از انتخابات در حوزه صنعت بیمه چه می تواند باشد، گفت: مهمترین اولویت دولت باید در بخش اتوموبیل و بیمه شخص ثالث باشد. شرکت های بیمه عوارضی را به وزارت بهداشت، نیروی انتظامی و صندوق تامین خسارت های بدنی پرداخت می کنند و این مسئله منجر به کاهش بنیۀ مالی شرکت ها ی بیمه و تاخیر در پرداخت خسارات می شود و این کار در نهایت به ضرر مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مسئله بعدی موضوع دیه است که با واگذاری تصمیم گیری به شورای عالی بیمه و اتخاذ تصمیم عادلانه، قانون مربوطه اصلاح می شود؛ بنابراین تصمیم گیری در این مورد بدون درنظر گرفتن نظرات کارشناسان صنعت بیمه، درست نیست.
مدیر عامل بیمه آرمان در مورد تنظیم صورت های مالی شرکت ها با توجه به استانداردهای بین المللی گزارشگری IFRS و تاثیر آن بر صنعت بیمه گفت: صورت های مالی شرکت ها باید شفاف سازی شود تا سیستم ها بر اساس رویه ثابتی عمل کنند؛ این موضوع بر روی سود شرکت های بیمه تاثیر ندارد اما ارقام واقعی را نشان می دهد که منجر به شفاف سازی در بستن حساب ها و تعهدات آتی شرکت ها می شود و قانون گذار راحت تر می تواند تصمیم گیری کند.
بیانیان در مورد تاثیر پیاده سازی حاکمیت شرکتی در شفاف سازی اطلاعات هم گفت: درشرکت های خصوصی سهامداران نباید به صورت مستقیم بر تصمیمات فنی و اداری شرکت دخالت کنند؛ با توجه به اینکه بیمه گذاران تأمین کننده منابع مالی شرکت هستند و محور اصلی شرکت با پرداخت حق بیمه آنها می چرخد، شرکت های بیمه باید حافظ منافع سهام داران و بیمه گذاران باشند.
وی در مورد ریسکهای بزرگی که صنعت بیمه با آنها رو بروست، تصریح کرد: صنعت بیمه با ریسک های بزرگی در بخش خودروسازی (ایران خودرو و سایپا )، پتروشیمی و نفت، کشتیرانی، حمل و نقل و هواپیمایی رو به روست و شرکت های بیمه به تنهایی نمی توانند این ریسک ها را کنترل کنند و با توجه به دارا بودن ذخایر، می توانند پذیرای قبولی اتکایی باشند؛ به عنوان مثال، آمریکا به عنوان بزرگترین بیمه گر، بدون کمک شرکت های اتکایی نمی تواند به تعهداتش عمل کند؛ بازار اتکایی امری اجباری است و در دنیا حاکمیت می کند.
وی ادامه داد: در چند پروژه که شخصاً در آنها حضور داشتم توانستیم بخشی از خسارات را از بازار اروپا دریافت کنیم؛ به عنوان مثال؛ زلزله سال 69 خسارات زیادی را به صنعت بیمه وارد کرد و توانستیم بخشی از خسارات را دریافت کنیم. به طور کلی می توان گفت: بازار اتکایی لازمۀ شرکت های بیمه است.
بیانیان در مورد عملکرد دولت قبل در صنعت بیمه خاطر نشان کرد: محمدابراهیم امین به عنوان مهره کاردانی برای صنعت بیمه بود و در ادامه دکتر همتی با پیشینۀ 13 سال فعالیت در صنعت بیمه و تجربه بانکی می تواند تاثیر بسزایی در صنعت بیمه داشته باشد و با تصمیمات درست و بکارگیری مدیران کارآمد، آینده روشنی را پیش روی صنعت بیمه خواهیم داشت.
مدیر عامل بیمه آرمان در مورد افزایش سرمایه شرکت های بیمه تا پایان سال هم گفت: پیش از این افزایش سرمایه شرکت های بیمه 250 میلیارد تومان و با قبول بخش بیمه های اتکایی400 میلیارد تومان بود که در حال حاضر این رقم به 150 میلیارد تومان کاهش یافته است. وی متذکر شد: سرمایه شرکت بیمه آرمان 120 میلیارد تومان است و تا پایان سال کسری30 هزار میلیارد تومانی را از محل آورده سهامداران و سایر منابع تامین خواهیم کرد.
مدیرعامل بیمه آرمان در پایان درخصوص برنامه های آتی شرکت بیمه آرمان نیز اظهار کرد: سرمایه گذاریِ امسال ما در زمینۀ بیمه های خُرد و عمر و سرمایه گذاری است و افزایش شمار نمایندگان، بازاریابان بیمه عمر و سرمایه گذاری را نیز در دستور کار داریم .

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۹۳۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد

به گزارش قدس خراسان، مسعود ابراهیمی اظهار کرد: در طول چهار دهه گذشته خدمات مفیدی با شناخت از نیاز جامعه در دوران های مختلف توسط جهاد دانشگاهی به جامعه عرضه شد.

رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی افزود: در نگاهی نو به حوزه فناوری، جهاد دانشگاهی به دنبال نقش آفرینی موثر در زیست بوم فناوری است تا به عنوان نهاد واسط، بتواند سایر اعضای این مجموعه را در کنار یکدیگر جمع کند تا در کنار توانمندی صنایع به نیاز جامعه پاسخ داده شود.

وی ادامه داد: امید است این اتفاق باعث گسترش هم افزایی در سایر حوزه ها نیز شود تا جهاد دانشگاهی در مسیر هماهنگ سازی بتواند در کشور مثمر ثمر باشد.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی نیز گفت: این رویداد، نماد اعتماد و اراده بین فناواران، صنعتگران و مسوولان است تا این مسیر فرهنگ ساز بتواند مشکلات این حوزه را در صنعت غذا، کوتاه تر کند.

حسین امینی افزود: باید با تمام تلاش خود به اعتبار کشورمان ایران بیفزاییم و این اتفاق با همدلی و نوآوری و سختکوشی میسر و در نهایت امکان حضور در بازار رقابتی فراهم می شود و این در حالی است که قوانین متناقض و یا اجرای ضعیف قوانین باعث دلسردی نخبگان و صنعتگران می‌شود که باید به این موضوع توجه داشت.

وی ادامه داد: این رویداد، آغازی است تا با شناخت مشکلات صنعت غذا، حل آن به دست جوانان نخبه سپرده شود تا گرهی از گره های صنعت بگشاید و جهاد دانشگاهی با تمام توان و ظرفیت خود آماده است تا اهالی صنعت و فناوران را یاری کند که به امنیت غذایی پایدار که نیاز حکمرانی است، دست یابیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود