Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران>قوای سه‌گانه - همشهری آنلاین:
رییس‌جمهور عصر دوشنبه در نشستی با خبرنگاران رسانه‌های ‏همگانی داخلی و بین‌المللی، ضمن طرح مهمترین مسایل کشور بویژه پس از ‏حضور پرشور و حماسی ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، مواضع ‏جمهوری اسلامی ایران را ‏درباره مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی تشریح و تبیین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پايگاه اطلاع رياست جمهوري، دکتر حسن ‏روحانیدر ابتدای این نشست که به طور مستقیم از شبکه‌های تلویزیونی داخلی و بین‌المللی پخش شد، با قدردانی از حضور گسترده مردم در انتخابات 29 اردیبهشت ماه و ابراز خرسندی از سخن گفتن با ملت بزرگ ایران از طریق رسانه‌های همگانی، گفت: ملت ما در این انتخابات با حضور 42 میلیونی خود در پای صندوق‌های آراء که البته اگر همه آنهایی که در صف‌ها منتظر بودند می‌توانستند رأی بدهند، مجموع آرا، از 45 میلیون نفر هم فراتر می‌رفت، یک حضور بی‌نظیر را در تاریخ ایران به نمایش گذاشت.

دکتر روحانی اظهار داشت: مردم با این انتخاب خواستند بگویند در کشور ما تکثر به رسمیت شناخته شده است و هیچ گروه، جناح، تفکر و ایده‌ای قابل حذف نیست، همه هستند و حضور دارند و از همه باید برای ساختن ایران پرآوازه بهره بگیریم.

رییس جمهوری با بیان اینکه در این انتخابات مردم در طراز بالاترین دموکراسی‌های جهان حضور پیدا کردند، گفت: مردمی که دارای مشکلات اقتصادی هستند و در روستاها با مشکلات زندگی می‌کنند، به پول "نه" گفتند و به خوبی اعلام کردند که ما می‌فهمیم آب شور عطش را کم نمی‌کند. مردمی که به فکر اقتصاد بزرگتر هستند به درآمد ملی 2.5 برابری تخیلی "نه" گفتند.

دکتر روحانی، "نه" مردم به فریبکاران را مهمترین بخش انتخابات 29 اردیبهشت ماه برشمرد و افزود: برخی تلاش کردند به مردم بگویند دین آنان در خطر است و سند 2030 که ریشه‌اش مربوط به سال 1990 بازمی‌گردد علیه دین مردم است؛ سندی که نه ما بلکه هیچ کشوری آن را امضا نکرده و صرفا یک توصیه است و دولت یازدهم نیز به صراحت نوشته است ما آن نکاتی را که با دین، فرهنگ و اخلاق ما سازگار نیست، نمی‌پذیریم.

رییس‌جمهوری با بیان اینکه مردم ما متدین و به دین و فرهنگ خودشان بسیار حساس هستند اما این دروغ‌ها کارگر نیفتاد، گفت: مردم به تخریب و سخنان غیردقیق "نه" و به وحدت، اتحاد، تعادل، تعامل، اعتدال و عقلانیت "آری" گفتند.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه "بسیار مهم بود که مردم ما در این انتخابات به همه نهادها و ارگان‌ها گفتند هر کس به جای خود هر کس بکار خود"، افزود: مردم به نیروهای مسلح ما از عمق جان عشق می‌ورزند، مردم ما به رسانه‌ها هم علاقمند هستند، به قوای دیگر هم علاقه‌مند هستند، اما نمی‌پذیرند که یک نهاد ملی و یا حتی به یک معنا فراملی به یک نهاد فرو ملی و به یک جناح تبدیل شود.

رییس‌جمهوری با بیان اینکه ولایت فقیه و مقام معظم رهبری متعلق به کل ملت ایران است، گفت: مردم گفتند ما احترام نهادهای خودمان را حفظ خواهیم کرد و این نهادها متعلق به کل مردم و نه یک گروه یا جناح خاص است. مردم پایین آوردن مقام معظم رهبری را "نه "گفتند، مردم پایین آوردن مقام سپاه، بسیج و ارتش و نیروهای مسلح را "نه" گفتند.

دکتر روحانی تصریح کرد: سپاه و بسیج و نیروهای مسلح تعلق به کل ملت ایران دارند. مردم خواستند اعلام کنند ما یک ملت هستیم و صدای ما باید شنیده شود.

رییس‌جمهوری با بیان اینکه همه مردم ترانه و صدای موسیقی وحدت‌شان یکسان بود، گفت: همه اقوام، مذاهب، روستایی و شهری، همه مثل هم رأی دادند. همه گفتند ما یک مسیر را انتخاب کرده‌ایم؛ مسیر وحدت، اعتدال و عقلانیت برای پیشرفت ایران و اقتصاد کشورمان.

دکتر روحانی افزود: مردم می‌دانند اقتصاد بدون وحدت و اتحاد پیشرفت نخواهد کرد. مردم می‌دانند اقتصاد در رقابت معقول اقتصادی که رقابت بر مبنای کیفیت محصول باشد، نه بر مبنای قدرت سیاسی یا امنیتی، پیشرفت می‌کند. مردم به برنامه رأی دادند و می‌دانستند که اقتصاد و اشتغال در سایه سرمایه‌گذاری امکان‌پذیر است و سرمایه‌گذاری در سایه امنیت، آرامش، آزادی و تعامل سازنده با جهان امکان‌پذیر است.

رییس‌جمهور اظهار داشت: مردم خواستند بگویند هیچ کس حق ندارد سلیقه خود را به دیگران تحمیل کند و همه باید تابع قانون باشیم و هیچ فرد و نهادی فرای قانون نمی‌شناسیم. سلیقه‌ها به جای خودش محترم است اما تحمیل سلیقه معنا و مفهومی ندارد. مردم می‌خواهند طبق دین و فرهنگ و انقلاب‌شان زندگی کنند. مردم بهتر از همه معنای انقلاب را می‌فهمند. این مردم بودند که در انقلاب همه گفتند استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی و انقلاب غیر از این سه کلمه نیست.

دکتر روحانی با تاکید بر اینکه همه مردم ما انقلابی هستند و هیچ کس حق ندارد انقلاب را به درون خیمه خود بکشاند، تصریح کرد: انقلاب، دین و اعتقادات ما آسمانی بر سر همه ما است. همه ملت نسبت به دین، اعتقادات و فرهنگ دینی‌شان حساس هستند. انتخابات ما یک پیام داشت؛ مردم خواستند بگویند ای همه مسئولین، مردم را باور کنید.

رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: مردم قدرت ملی هستند؛ مردم یعنی فرهنگ، ایرانیت و اسلامیت، مردم یعنی انقلاب اسلامی و یعنی دموکراسی. جوان‌ها، زنان و اقوام‌مان را باور کنیم. مرزنشین‌هایمان را باور کنیم. رأی مرز‌نشین‌ها، روستائیان و حاشیه‌نشین‌های کلانشهرها را ببینید. با آنکه در فشار و زحمت‌اند اما برای آینده و سرنوشت‌ خودشان پای صندوق آراء آمدند.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه مردم خواستند بگویند پیشاپیش، 40 سالگی انقلاب را جشن گرفتیم، گفت: مردم خواستند بگویند ما برای قرن آینده یعنی سال 1400 خود را آماده کردیم. مردم خواستند به ملت‌های منطقه بگویند ما در کنار شما هستیم؛ ملت ایران و دولت دوازدهم در کنار شما هستند تا تروریسم را ریشه‌کن کرده و ثبات را به منطقه باز گردانیم.

رییس‌جمهور اضافه کرد: ملت ایران خواست به جهانیان بگوید، ما با احترام متقابل و برپایه منافع مشترک حاضریم با هم تعامل و همکاری کنیم. خواستیم به دنیا بگوییم پیشرفت منطقه و جهان بدون اتحاد و هماهنگی و همزیستی مسالمت‌آمیز امکان‌پذیر نیست و خلاصه پیام انتخابات ما همبستگی ملی و گفتگوی بین‌المللی بود.

دکتر روحانی در ادامه این نشست و در پاسخ به سول خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه جناب عالی 4 سال قبل خود را حقوقدان نامیدید و حل مسأله هسته‌ای را می‌توان نمادی بر این تعبیر دانست و بعد از پیروزی در انتخابات اخیر تعبیر وکیل ملت را بکار بردید، منظورتان از این عبارت چیست؟، اظهار داشت: یکی از اهداف گذشته و امروز، احقاق حقوق مردم در همه زمینه‌ها بوده و این احقاق حقوق را باید در سایه انسجام و اجماع ملی به دست بیاوریم.

رییس‌جمهوری افزود: اگر در زمینه هسته‌ای توانستیم موفق شویم بخاطر این بود که همه مردم پشت سر مقام معظم رهبری جمع شدند و یک انسجام و اجماع ملی درست شد و دولت توانست از قدرت ملی مردم در صحنه بین‌المللی به خوبی استفاده بکند و توانستیم از تحریم هسته‌ای عبور کنیم. برای اینکه سایر حقوق ملت را هم پاس بداریم، راهش همان انسجام ملی و اجماع همه قوای داخل کشور پشت سر رهبری است که ان شاء‌الله این راه را ادامه خواهیم داد.

دکتر روحانی در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه تلویزیونی المنار لبنان درباره ارزیابی خود از دیدار اخیر سران عربی و ترامپ و متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم و اعلام بازگشت ایران به جامعه جهانی به شرط دست برداشتن از جبهه مقاومت بخصوص از حزب‌الله گفت: اجتماع در عربستان به اعتقاد من یک اجتماع نمایشی بود و بینش سیاسی و عملی نداشت و نخواهد داشت از این نمایشات قبلا هم عربستان سعودی درست کرده بود.

رییس‌جمهوری با تاکید بر اینکه "با جلسه و با دادن پول ملتی به یک ابرقدرتی ، مسأله تروریسم حل نمی‌شود"، اظهارداشت: آن کسی که در این منطقه توانسته در برابر تروریسم بایستد ملت سوریه و ملت عراق و ملت لبنان بوده و ملت ایران از طریق دیپلمات‌ها و مستشاران نظامی‌اش به دو ملت بزرگ سوریه و عراق کمک کرده و خواهد کرد. چه کسی باعث شد که داعش در شهرهای بزرگ عراق مستقر نباشد، جز ملت عراق؟ چه کسی باعث شد که داعش در دمشق نباشد جز ملت سوریه؟ ملت‌های منطقه در برابر تروریسم ایستادگی کردند و البته ایران در کنار آنها بوده و خواهد بود.

رییس شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: چه کسی می‌تواند در این منطقه ادعا کند که بدون ایران ثبات منطقه حفظ خواهد شد؟ چه کسی می‌تواند ادعا کند بدون ایران امنیت کامل مستقر خواهد شد؟ سوری‌ها و عراقی‌ها بودند که با تروریست‌ها جنگیدند و ایران، حزب‌الله و روسیه در کنار آنها قرار داشتند اما بقیه چه کار کردند؟ چه کسانی به تروریست‌ها پول دادند و می‌دهند، چه کسانی از تروریست‌ها حمایت کردند. آنهایی که از تروریست‌ها حمایت کردند، نمی‌توانند ادعای مبارزه با تروریسم بکنند.

دکتر روحانی افزود: فکر هم نمی‌کنم مردم آمریکا حاضر باشند خونی که در 11 سپتامبر دادند با میلیاردها دلاری که از طریق فروش اسلحه است، معامله کنند و در برابر تروریست‌های منطقه سر فرود بیاورند. دولت آمریکا هیچگاه با تروریسم مبارزه نکرده اما مردم آمریکا با تروریست‌ها مخالفند و می‌خواهند تروریسم در جهان نباشد. حزب‌الله یک گروه قابل قبول و مورد اعتماد مردم لبنان است که در مجلس و دولت لبنان با رأی مردم حضور دارد و مورد احترام همه مردم لبنان حتی غیرمسلمان‌ها و مسیحی‌ها است بنابراین با اتهام زدن کاری حل نمی‌شود، باید صادقانه با تروریسم مبارزه کرد.

رییس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری تسنیم درباره اینکه در اجرای وعده‌هایتان در تبلیغات انتخاباتی دوره دوازدهم ریاست جمهوری چقدر جدی هستید؟ گفت: همه تلاشم این است که به وعده‌هایم عمل کنم. در دولت یازدهم نیز توانستیم تا حد بسیار زیادی موفق عمل کنیم. البته می‌دانید در آن دوره با کاهش قیمت نفت مواجه شدیم و مشکلاتی هم داشتیم؛ در عین حال مردم کمک کردند و قدم‌های خوبی را برداشتیم.

دکتر روحانی افزود: حتماً در این دولت بر اساس وعده‌های داده شده، برنامه‌ریزی و تلاش ما این است که سالانه 25 درصد صادرات غیرنفتی افزایش یابد تا در طول 4 سال صادرات غیرنفتی کشور دو برابر شود. معتقدم در وضعیت فعلی این هدف تحقق یافتنی است. همچنین بر اساس برنامه باید سالانه 955 هزار شغل ایجاد کنیم.

رییس‌جمهور اظهار داشت: در برنامه 5 ساله ذکر شده که برای ایجاد این میزان شغل باید سالیانه 770 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شود که از این رقم، 65 هزار میلیارد تومانش باید سرمایه‌گذاری خارجی جذب شود. تلاش ما این است روابط مان را با جهان به گونه‌ای حفظ کنیم که بتوانیم سرمایه داخلی و خارجی را جذب کنیم.

دکتر روحانی ادامه داد: البته هر کاری دولت انجام می‌دهد با کمک و تلاش مردم به نتیجه خواهد رسید. دولت تلاش دارد مستمری افرادی را که در فشار اقتصادی هستند - همان 7 تا 8 میلیونی که گفته شد - به سه برابر افزایش دهد و این کار را شروع کرده‌ایم و این رقم را در سال‌های آینده بالاتر هم خواهیم برد.

رییس جمهور تصریح کرد: هدف ما این است که فقر مطلق را تا پایان دولت دوازدهم در سال 1400 از بین ببریم. آنچه گفتیم بر مبنای نظر کارشناسی، برنامه‌ای بوده که به مجلس دادیم و کتاب برنامه دولت دوازدهم بوده است و بر همین مبنا تلاش خواهیم کرد.

دکتر روحانی تاکید کرد: خودم را به برنامه‌ای که اعلام کردم متعهد می‌دانم و برای اجرای آن همه تلاشم را بکار خواهم گرفت و از همه کمکم می‌خواهم. از همه رقبا و از همه آنهایی که رقیب من بودند، از شخص آنها کمک می‌خواهم. از تمام احزاب، جناح‌ها و مخالفین کمک می‌خواهم، چرا که ما می‌خواهیم برای ملت و کشورمان کار کنیم.

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند اگر کسی نظام را هم قبول ندارد، بخاطر کشورش پای صندوق بیاید، حالا اگر کسی این دولت را هم قبول ندارد، بخاطر ملت و کشورش بیاید تا همه با هم کمک کنیم، دست هم را بگیریم و کشور را آباد کنیم. حتماً با همه وجودم تلاش خواهم کرد تا به آنچه وعده دادم عمل کنم.

دکتر روحانی در پاسخ به سوال خبرنگار آسوشیتدپرس در خصوص اینکه آیا در دور دوم ریاست جمهوری، امکان ایجاد گفتگوهای مستقیم بین ایران و آمریکا وجود دارد و چه زمینه‌های همکاری مشترک میان دو کشور می‌تواند وجود داشته باشد؟، اظهار داشت: ایران و آمریکا در طول 39 سال گذشته، مسیر پر پیچ و خمی را با هم طی کردند آمریکایی‌ها از انواع شیوه‌ها علیه ایران استفاده کردند و همواره شکست خوردند و ناموفق بودند از داستان طبس گرفته تا مداخلات در جنگ 8 ساله و تا فشار به ملت ایران از طریق تحریم. شاید یک جا موفقیت نسبی به دست آوردند، آنجایی که در برابر ملت ایران سر فرود آوردند در مذاکرات هسته‌ای حضور پیدا کردند و پای میز مذاکره، با احترام با نمایندگان ملت ایران حرف زدند آنجا به یک نتیجه برد - برد رسیدیم که به اعتقاد من به نفع ایران، آمریکا و 1+5 و به نفع جهان بود و آمریکا اگر راه دیگری را انتخاب کند، دوباره شکست خواهد خورد، هیچ تردیدی در این نیست.

رییس جمهور با بیان اینکه دو نکته نسبت به دولت جدید آمریکا وجود دارد، اظهارداشت: یکی اینکه منتظریم دولت جدید آمریکا از لحاظ فکری و موضع‌گیری و از لحاظ برنامه آینده‌اش استقراری پیدا کند و امیدوارم بتواند به یک استقراری برسد تا بتوانیم نسبت به گروه حاکم در واشنگتن قضاوت دقیق‌تری داشته باشیم.

رییس شورای عالی امنیت ملی افزود: نکته بعدی آن است که آمریکایی‌ها متأسفانه نسبت به منطقه ما همیشه اشتباه کردند آن وقت که به افغانستان و عراق حمله کردند و ما را تحریم کردند، در سوریه و یمن هم اشتباه کردند. آمریکایی‌ها منطقه ما را نمی‌شناسند و اشکال این است و آنهایی هم که به آمریکایی‌ها مشورت می‌دهند متأسفانه حاکمانی هستند که یا آمریکا را منحرف می‌کنند یا با پول، افرادی را در آمریکا خریداری می‌کنند. امیدوارم دولت آمریکا اگر به فکر منافع دیگران نیست دستکم به فکر منافع مردم آمریکا باشد.

دکتر روحانی در جواب سوال خبرنگار آریا در خصوص اینکه چه برنامه‌های جدی برای خروج از رکود و چه تغییراتی را در کابینه دولت جدید خواهید داشت، گفت: واژه رکود الان واژه دقیقی نیست برای اینکه در کشور، دو فصل پشت سر هم رشد مثبت اقتصادی داریم دیگر واژه رکود معنی ندارد، ما در سال گذشته در همه فصل‌ها، دارای رشد مثبت اقتصادی بودیم و از 12 سال پیش برای اولین بار به همان رشدی رسیدیم که چشم‌انداز می‌گوید و به بالای 8 درصد رسیدیم. همه بخش‌ها از رکود خارج شده‌اند و البته در یک بخش هنوز مشکل وجود دارد و آن بخش مسکن است که باید از رکود خارج شود. برای رکود در کتاب برنامه دولت دوازدهم نکاتی را ذکر کردم و هم اصولاً برای اقتصاد 2 برنامه مهم داریم. یک برنامه برای توسعه و یک برنامه برای حمایت.

رییس جمهور خاطرنشان کرد: در بخش توسعه می‌خواهیم که اقتصاد کشور را بزرگتر کنیم و در این زمینه نیاز به سرمایه و مدیریت و تکنولوژی و روابط با جهان و صادرات غیرنفتی داریم. در همه این زمینه‌ها دولت برنامه‌هایی دارد که آنها را ادامه خواهد داد. به همان صورتی که دولت توانست در سال 93 رکود را برای اولین بار بشکند و توانست رشد اقتصادی را تا امروز ادامه دهد حتماً با برنامه‌هایش موفق خواهد بود که به سمت رشد اقتصادی حرکت کنیم.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: اضافه درآمدهایی که در سایه برجام به دست خواهیم آورد را برای بخش حمایتی و بخش توسعه خواهیم گذاشت راه حل را در این می‌دانیم که صندوق توسعه و بانک‌ها، بودجه و سرمایه خارجی در کنار هم قرار بگیرد تا بتواند یک تحول بزرگ در زمینه سرمایه‌گذاری و رشد بوجود بیاوریم.

رییس جمهور اضافه کرد: البته بخش دانش‌بنیان به طور مستقل کار خوبی تا کنون انجام داده و آن را تقویت خواهیم کرد در زمینه بخش‌های دانش‌بنیان و در زمینه حمایت، تلاش ما بر این است که فقر مطلق را تا پایان دولت دوازدهم از بین ببریم و نگذاریم آنهایی که حقوق بگیر و مستمری‌بگیر هستند، حقوق‌شان و یا مستمری‌شان کمتر از تورم سالانه باشد و تلاش خواهیم کرد که بیش از تورم سالانه باشد.

رییس جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری برنا که با اشاره به دستور احیاء سازمان ملی جوانان پرسید چه برنامه‌هایی برای رفع مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جوانان دارید؟، گفت: در این انتخابات، شور انتخابات را عمدتاً جوانان ما از پسر و دختر در سراسر کشور آفریدند. البته همه مردم سهیم بودند؛ آن پیرمرد قد خمیده، آن بانوی قد خمیده، آنکه با ویلچر آمد و آنها که ساعت‌ها در صف ماندند. واقعاً هر چه ما به این مردم خدمت کنیم، کم است. مردم بزرگی داریم که دارای افکار و آرمان‌های بلند هستند و امیدوارم بتوانیم پیرو راه این مردم و جوان‌ها باشیم.

دکتر روحانی افزود: اشتغال جوان‌ها یکی از مهم‌ترین مسایل است. مخصوصاً جوان‌های تحصیل کرده، همانطور که قول دادم در 100 روز اول شاید هم قبل از 100 روز اول این کار را خواهیم کرد. در زمینه کارورزی حتماً اقدامات را شروع می‌کنیم و این کار را انجام می‌دهیم و امیدوارم بتوانیم یک حرکت خوبی در زمینه اشتغال جوانان عزیز بوجود بیاوریم.

رییس‌جمهور با اشاره به اینکه خیلی مهم است بتوانیم در همه استان‌ها و بخش‌های تولیدی به هدف برنامه که همان ایجاد سالیانه 955 هزار شغل است دست یابیم، اظهار داشت: جوان‌های ما غیر از بحث اشتغال، بحث مسکن و ازدواج، آزادی‌های اجتماعی و مسایل فرهنگی دارند و تلاش ما این خواهد بود که به آنچه خواست ملت ما و جوان‌های عزیزمان است، عمل کنیم.

دکتر روحانی در پاسخ به سوال خبرنگار تلویزیون "الان" امارات که با اشاره به نشست اخیر در عربستان سعودی، پرسید با توجه به تأکید شما بر اعتدال و روابط خوب با تمام کشورهای اسلامی، منطقه و جهان، مکانیسم جنابعالی برای تحقق این تاکیدات و اهداف چیست؟، تصریح کرد: از ابتدای دولت یازدهم، در همان قدم اول به دنیا اعلام کردیم خشونت و افراط یکی از خطرات بزرگ برای منطقه ما و جهان است و جهانی عاری از خشونت و افراطی‌گری می‌خواهیم و این مورد پذیرش جهانیان قرار گرفت.

رییس جمهور خاطرنشان کرد: آنهایی که در نشست اخیر عربستان جمع شدند، ظاهرا به همین نتیجه رسیدند که باید مرکز اعتدال درست کنند و شعار مبارزه با افراطی‌گری یعنی همان شعار ایران را در سال 92 دادند. آنها هم به همین جا رسیدند که راهی جز اعتدال

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۹۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور صابر جعفری کافی‌آباد، رئیس مرکز، و سجاد یاهک، معاون مرکز، سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۰ صبح در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار خواهد شد. 

در این نشست ضمن ارائه گزارش عملکرد یک‌ساله پژوهشی مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، درباره طرح‌های ملی خاتمه‌یافته و در دستورکار مرکز توضیحاتی داده خواهد شد.

نحوه پیشرفت و تحولات شیوه اجرای طرح‌های ملی، از انتخاب مجریان و تعامل با آنان تا تحولات فنی اجرای پرسشنامه و شبکه ملی طرح‌های ملی در کشور و نیز چشم‌انداز  مرکز طرح‌های ملی از دیگر مباحث مطرح در این نشست خبری خواهد بود.

در این نشست همچنین درباره سیاست انتشار داده‌های ملی و در دسترس قرار گرفتن نتایج طرح‌ها توضیح داده خواهد شد.

از خبرنگاران، روزنامه‌نگاران  و اصحاب رسانه دعوت می‌شود در این نشست خبری شرکت فرمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • گزارش تصویری از اولین نشست خبری پائز سرمربی تیم ملی والیبال
  • برگزاری اولین جلسه مدیران استقلال و هلدینگ خلیج فارس/ خبری از آقا محمدی نبود، ۲ نفر به هیئت مدیره اضافه می‌شوند
  • نشست خبری معاون علمی رییس‌جمهور
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا
  • آغاز نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا
  • اولین ملاقات سرمربی جدید با خبرنگاران: فردا ساعت ۹
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند