Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-"بی‌پولی" و هزینه‌های گزاف درمان ناباروری، همواره یکی از دغدغه‌های زوج‌های نابارور بوده و هست؛ اما طی سه ساله گذشته وزارت بهداشت تلاش کرد تا با راه‌اندازی مراکز درمان دولتی بتواند این دغدغه را کمرنگ‌تر کند و بر همین اساس چندین مرکز درمان دولتی درمان ناباروری با پوشش ۸۵ درصدی هزینه‌ها، در کشور فعال شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بعد از ابلاغ سیاست‌های جمعیتی از سوی مقام معظم رهبری، وزارت بهداشت نیز به عنوان متولی سلامت کشور سعی کرد تا در مسیر اجرای این سیاست‌ها گام بردارد. بر این اساس به دنبال اقداماتی چون ترویج زایمان طبیعی که در راستای همین سیاست‌ها انجام شد، نگاهی هم به بهبود وضعیت درمان ناباروری انداخت و سه میلیون زوج نابارور کشور را تحت پوشش قرار داد تا این زوج‌ها بتوانند از پوشش ۸۵ درصدی برای خدمات درمان ناباروری در بخش دولتی بهره‌مند شوند.
در همین راستا با اعتباری بالغ بر ۱۰۵ میلیارد تومان ۲۴ مرکز موجود درمان ناباروری تجهیز و بازسازی و هفت مرکز سطح سه و ۱۰ مرکز سطح دو نیز به مجموعه مراکز ناباروری کشور اضافه شد؛ به طوریکه در حال حاضر پوشش قابل قبولی را در حوزه ناباروری در همه استان‌های کشور شاهدیم.
بر این اساس اکنون در حوزه درمان ناباروری در سراسر کشور مراکزی فعالند که زوج‌های نابارور می‌توانند به آنها مراجعه کرده و از خدمات تشخیصی و درمانی با قیمت مناسب و با پوشش ۸۵ درصدی هزینه‌ها از سوی دولت، استفاده کنند که در این گزارش برخی از مراکز درمان ناباروری هر استان که خدمات دولتی ارایه می‌دهند، معرفی می‌شوند.
- مرکز شهید مطهری در استان ارومیه، واقع در خیابان کاشانی، خیابان شهید مطهری است و زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ارومیه فعالیت می کند.
- مرکز درمان ناباروری دکتر بهشتی اصفهان، در خیابان شهید مطهری، نبش پل فلزی واقع شده و زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بیماران ارائه خدمت می‌کند.
- مرکز بیمارستان امام خمینی اهواز نیز واقع در خیابان آزادگان، ۲۴ متری سابق، زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی خوزستان آماده ارائه خدمت به زوج های نابارور است.
- مرکز شهید اکبرآبادی وقع در تهران، خیابان مولوی، ایستگاه باغ فردوس، تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران به مردم خدمت دهی می‌کند.
- مرکز درمان ناباروری آرش واقع در بزرگراه شهید باقری، خیابان فرجام، کوچه شهید باغدارنیا در بیمارستان آرش و تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران ارایه خدمات دارد.
- مرکز ناباروری میرزا کوچک خان واقع در خیابان کریم خان زند، خیابان استاد نجات اللهی تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران آماده خدمت‌رسانی به مراجعین است.
- مرکز ولیعصر واقع در اتوبان چمران، خیابان باقرخان، مجتمع بیمارستانی امام خمینی، بیمارستان ولیعصر (عج) تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران خدمت رسانی دارد.
- مرکز شریعتی واقع در خیابان کارگر شمالی، سه راه جلال آل احمد، مرکز آموزشی و درمانی دکتر شریعتی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت می‌کنند.
- مرکز درمان ناباروری بیمارستان مهدیه واقع در میدان شوش، خیابان فدائیان اسلام، کوچه شیشه گرخانه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران خدمت‌رسانی دارد.
- مرکز بیمارستان طالقانی واقع در بزرگراه چمران، ولنجک، خیابان یمین، خیابان پروانه تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خدمات مورد نیاز زوج‌های نابارور را ارائه می‌کند.
- مرکز درمان ناباروری بیمارستان کمالی کرج نیز که اخیرا به بهره برداری رسیده است، آمادگی ارائه خدمت به زوج های نابارور را دارد.
- مرکز حضرت فاطمه (س) بابل واقع در ایستگاه آمل بعد از پل محمدحسن خان روستای ترک محله زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بابل فعالیت می‌کند.
- مرکز حضرت فاطمه زهرا (س) در تبریز هم که در خیابان ارتش جنوبی، چهارراه باغ شمال، واقع شده است، زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تبریز خدمات ناباروری را ارائه می دهد.
- مرکز ام البنین دزفول واقع در جاده دزفول _ اندیمشک، روبروی تیپ دو لشگر ۹۲ زرهی، زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی دزفول خدمات درمانی و تشخیصی را به زوج‌های نابارور ارائه می‌کند.
- مرکز الزهرا در خیابان نامجو روبروی ورزشگاه شهید عضدی رشت، زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی گیلان فعال است.
- بیمارستان آیت الله موسوی زنجان نیز تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی زنجان خدمات ناباروری را ارائه می‌دهد.
- مرکز امام خمینی ساری نیز که در میدان امام، بلوار پاسداران، جنب بیمارستان نیمه شعبان قرار گرفته، تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی مازندران اقدام به ارائه خدمات ناباروری می‌کند.
- بیمارستان امیر المومنین سمنان واقع در میدان امام حسین، تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی سمنان خدمات درمان ناباروری را ارائه می‌کند.
- بیمارستان بعثت سنندج واقع در خیابان کشاورز، چهارراه مردوخ زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کردستان این خدمات را ارایه می‌دهد.
- بیمارستان شهید بهشتی کاشان واقع در بلوار قطب راوندی، کیلومتر سه جاده راوند، تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی کاشان خدمات درمان ناباروری دولتی را ارایه می‌دهد.
- مرکز درمان ناباروری افضلی پور واقع در بزرگراه امام، تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی کرمان فعال است.
- مرکز درمان ناباروری معتضدی کرمانشاه، واقع در میدان فردوسی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ارایه خدمت دارد.
- مرکز درمان ناباروری منتصریه مشهد، واقع در میدان ۱۰ دی انتهای خیابان رازی شرقی، جنب بیمارستان سینا و تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است.
- مرکز درمان ناباروری فاطمیه همدان واقع در خیابان پاسداران، زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی همدان ارایه خدمت دارد.
- مرکز درمان ناباروری یزد واقع در میدان ابوذر، خیابان تیمسار فلاحی، خیابان بوعلی در مرکز تحقیقات ناباروری و زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی یزد خدمات درمانی و تشخیصی را برای زوج‌های نابارور ارائه می‌دهد.
بنابر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، هر یک از زوج‌های نابارور می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات درمانی و تشخیصی ناباروری با پوشش ۸۵ درصدی برخوردار شوند.
علاوه بر مراکز مذکور که تحت پوشش وزارت بهداشت هستند، پژوهشگاه رویان و همچنین پژوهشگاه ابن‌سینا وابسته به جهاد دانشگاهی، خدمات مربوط به تشخیص ودرمان ناباروری را ارایه می‌دهند.
دکتر احمد وثوق، معاون درمان و خدمات تخصصی پژوهشگاه رویان و رییس مرکز ناباروری پژوهشگاه رویان درباره خدماتی که در این مرکز ارایه می‌شود، گفت: کلیه خدمات مورد نیاز جهت تشخیص ناباروری چه زنانه، چه مردانه و چه ناشناخته تماما در پژوهشگاه رویان وجود دارد. همچنین تمام روش‌های درمان پیشرفته ناباروری در سطح استانداردهای بین‌المللی چه با علل زنانه و چه با علل مردانه قابل انجام است.
وی درباره تعرفه درمان ناباروری در مراکز وابسته به پژوهشگاه رویان گفت: در حال حاضر در مرکز درمان ناباروری رویان که وابسته به جهاد دانشگاهی است که نهاد عمومی غیردولتی است، تعرفه‌ها و هزینه‌های درمان ناباروری بین تعرفه مراکز دولتی و خصوصی است.
وثوق در پاسخ به اینکه زوج‌های نابارور برای بهره‌مندی از خدمات درمان ناباروری پژوهشگاه رویان باید به کجا مراجعه کنند، گفت: مرکز خدمات فوق تخصصی رویان در تهران – میدان بنی هاشم قرار دارد. اما مراکزی هستند که تحت پوشش پژوهشگاه رویان هستند مانند مرکز رویش که در مجتمع دارویی – درمانی هلال احمر در تهران‌پارس واقع شده است.
وی ادامه داد: همچنین با مراکز درمان ناباروری در استان‌هایی مانند کرمانشاه، اراک، اهواز و غیره که در واحدهای جهاد دانشگاهی مستقر هستند، همکاری داریم و آنها به نوعی با پژوهشگاه رویان در ارتباطند و ما در بحث‌های علمی، تجهیزاتی و مواد مصرفی به آنها کمک می‌کنیم.
همچنین بنابر اعلام روابط عمومی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا وابسته به جهاد دانشگاهی، این مرکز شش کلینیک در حوزه درمان ناباروری دارد که خدماتی همچون تشخیص و درمان ناباروری، سقط مکرر، درمان‌های جایگزین یا اهدا، سلامت مادر، جنین و نوزاد، دردهای لگنی و لاپاروسکوپی پیشرفته و همچنین سلامت جنسی را با تعرفه‌ بین تعرفه مراکز دولتی و خصوصی ارایه می‌کند.
این مرکز در تهران - خیابان شریعتی- ابتدای خیابان یخچال – پلاک 97 واقع شده است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۱۳۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اجرای برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در تمام بیمارستان‌های تابعه ابن دانشگاه گفت: درمان رایگان کودکان یک سرمایه گذاری بسیار مفید روی سلامتی آن‌ها در بزرگسالی است. - اخبار اجتماعی -

 دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از آغاز اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کامل در حال اجراست.

وی افزود: تا هفته‌های گذشته برخی از بیمارستان‌ها در استنباط و اجرای آیین‌نامه این برنامه دچار مشکلات کوچکی بودند و در مواردی، پس از ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به اخذ مبالغی بر اساس قوانین قبلی از خانواده‌های کودکان زیر هفت سال اقدام کرده بودند که در همه این موارد، بازرسان معاونت درمان تذکر دادند و مشکلات اجرایی این آیین‌نامه مرتفع شد بنابراین الان هیچ بیمارستانی نیست که از کودکان زیر 7 سال بابت درمان و بستری مبلغی دریافت کند. 

قناعتی گفت: براساس این برنامه، سازمان‌های بیمه‌گر پایه مکلفند صددرصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و سرپایی فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توان‌بخشی و همچنین خدمات بستری و بستری فوریت‌های پزشکی و جراحی‌ها را پرداخت کنند. 

وی درباره اثرات مثبت اجرای این برنامه گفت: ‌سلامت کودکان زیر هفت سال برای جامعه بسیار مهم است؛ مطالعات نشان داده هر یک دلار هزینه‌کرد برای سلامتی کودکان، معادل هفت دلار هزینه‌ای است که برای سلامتی بزرگسالان خرج می‌شود بنابراین این اقدام سرمایه‌گذاری بسیار پرفایده است.

ماجرای آغاز درمان رایگان کودکان زیر 7 سال از امروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از سوی دیگر سلامتی در دوران کودکی متضمن سلامتی در دوران بزرگسالی نیز هست. به عبارت دیگر کودکی که سلامت باشد و از نظر بیماری‌ها شناسایی و درمان شود یک عمر در سلامت زندگی خواهد کرد و بنابراین هزینه‌های نظام سلامت نیز از این طریق کاهش پیدا خواهد کرد. 

قناعتی خاطرنشان کرد: همچنین اگر اصول سلامتی کودک رعایت شود کودک بهره هوشی بالاتر خواهد داشت و در عملکرد شغلی‌اش نیز موفق‌تر خواهد بود که این موضوع به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند. افرادی که کودکی خود را به سلامت طی کرده‌اند در تحصیلات خود نیز موفق‌تر خواهند بود و به بالندگی کشور در حوزه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی نیز کمک می‌کنند. از طرفی میزان آسیب‌های اجتماعی نیز در افرادی که کودکی خود را به سلامتی طی می‌کنند کمتر است و بنابراین جوامع را نیز با مشکلات کمتری مواجه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه مطالعات نشان داده بروز برخی از انواع بیماری‌ها در کودکی باعث اختلال در رشد کامل مغزی کودکان خواهد شد، بیان کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که باهدف ارتقای سلامتی کودکان در حال اجراست با افزایش کمک به رشد مغزی کودکان، باعث کاهش احتمال بزهکاری و کاهش شکل‌گیری شخصیت‌های ضداجتماعی می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که سلامت روانی و معنوی کودکان نیز بخشی از ابعاد سلامتی آنها را تشکیل می‌دهد، تأکید کرد: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که از بدو تولد تا هفت سالگی، شخصیت اصلی کودک شکل می‌گیرد؛ تربیت خانواده‌ها باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی و فرهنگ همنوع‌دوستی، شجاعت، ایثارگری و ... باشد اما متأسفانه الان شاهد این هستیم که والدین به راحتی گوشی تلفن همراه خود را در دسترس خردسالان قرار می‌دهند که این موضوع روی رشد فرهنگی کودک اثرگذار خواهد بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم