Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، محمدرضا عارف در مراسم جایزه حجازی که به مناسبت سالگرد درگذشت او با حضور جمعی از ورزشکاران و هنرمندان در کتابخانه ملی برگزار شد، با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدس و تبریک سالروز سوم خرداد، گفت: ورزشکاران و هنرمندان تاثیر بسیار شگرفی بر جامعه و جوانان دارند و قهرمانان مدال اخلاق را همیشه بر سینه دارند و اخلاق به همراه قهرمانی ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قهرمانان بسیاری از اعصار گذشته در جامعه موثر بودند و روحیه قهرمانی باعث الگوسازی برای جوانان شده است.

عارف در ادامه با اشاره به یادآوری اخلاق مداری جهان پهلوان تختی اظهار کرد: این اخلاق مداری زبانزد همگان است چرا که تختی با اخلاق نیکوی خود باعث شد حتی رقیبان وی نیز بر مرام و معرفت او اعتراف کنند و این قهرمانی همیشه جاودانه است.

وی با بیان اینکه مدال آوری خوب است، گفت: هنرمندان و ورزشکاران ما بدانند به خاطر تاثیری که بر جامعه دارند باید اخلاق، جوانمردی و گذشت را برای جوانان الگوسازی کنند و مدال آوری همراه با اخلاق و دیگر رفتارهای هنجار جامعه اهمیت دارد.

وی با تاکید بر اینکه ناصر حجازی علاوه بر ورزش اسطوره اخلاق و رفتار در ایران بود، به فرهنگی بودن انقلاب ایران اشاره کرد و افزود: در چهار دهه گذشته به دلیل مشکلاتی که جمهوری اسلامی ایران با آن مواجه بود، فراز و نشیبی در الگوسازی اخلاقی بوده است.

عارف با بیان اینکه حجازی بسیار اخلاق مدار و نماد معرفت بود، اضافه کرد: در صورتی که هنرمندان و ورزشکاران پایه های اخلاقی را در کارهای خود قرار دهند به طور قطع تاثیر بسیار شگرف آن از ده‌ها کتاب اخلاقی بیشتر است. آنچه باعث ماندگاری حجازی شد اخلاق مداری او بود.

وی با اشاره به اینکه با تکیه بر نخبگان، وزشکاران و می توان در جامعه الگوهای مناسب ایجاد کرد، گفت: در زمانی که خود جوانی بودم حجازی را به عنوان الگوی اخلاق و مرام می دانستم و الحق که چنین بود.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همکاری هنرمندان و ورزشکاران را ابتکار عملی خوبی توصیف کرد و از برگزاری نخستین جشنواره حجازی توسط هنرمندان، ورزشکاران و خانواده مرحوم حجازی قدردانی کرد.

301/300

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۳۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: اگر به دنبال ماندگاری روز شهرکرد هستیم، باید برگزاری برنامه‌های این روز به سمت مردمی شدن برود که این موضوع هم‌بستگی بیشتری نیز ایجاد خواهد کرد.

مصطفی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه همه کسانی که در شهرکرد زندگی می‌کنند، اعم از تمام قومیت‌ها سی‌ویکم اردیبهشت را گرامی می‌دارند، اظهار کرد: یکی از علل نام‌گذاری «روز شهرکرد» سالروز هجرت امامزادگان دو معصوم حلیمه و حکیمه خاتون به شهرکرد است و همچنین شهرکرد در فصل بهار آب‌وهوای متنوعی دارد و به‌ویژه در اردیبهشت که آب و هوای مطبوع آن مسافران بسیاری را راهی این شهر می‌کند و این نیز می‌تواند یکی از علل انتخاب این روز باشد.

وی با اشاره به اینکه شهر شهرکرد مرکز تعاملات کل استان چهارمحال و بختیاری است، گفت: هدف نکوداشت روز شهرکرد، شناختن شهرکرد و هم‌بستگی بین قومیت‌ها است، شهرکرد به «بام ایران» معروف است، این نام‌گذاری نه تنها به دلیل ارتفاع شهر، بلکه به علت دید بلند مردم این دیار است و هر کسی در شهرکرد زندگی می‌کند، فارغ از قومیت و گویش و سلیقه‌های اجتماعی، شهروند شهرکرد محسوب می‌شود و باید این روز را روز شهر خود بداند.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: ایجاد هم‌بستگی میان اقوام و توسعه‌شهری از اهداف نام‌گذاری یک روز به نام «شهرکرد» است و معرفی این شهر به‌عنوان مرکز استان، نیازمند همدلی و همکاری است.

حیدری اضافه کرد: رونق شهرکرد موجب تحول در همه استان خواهد شد، شهرکرد ویترین زیبا و کاملی از همه استان است و نماد و نمودی از فرهنگ، آداب و رسوم، سنن چهارمحال‌وبختیاری در آن خلاصه شده و در حقیقت عصاره چهارمحال‌وبختیاری است.

وی خاطرنشان کرد: اگر به دنبال ماندگاری روز شهرکرد هستیم، باید برگزاری برنامه‌های این روز به سمت مردمی شدن برود که این موضوع هم‌بستگی بیشتری نیز ایجاد خواهد کرد.

کد خبر 751348

دیگر خبرها

  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • قهرمانان ورزشی پیشتازان ایجاد امید و غرور ملی هستند
  • مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • کاروان برزیل در المپیک پاریس کوچکترین خواهد شد؛ ۸ دوره افت متوالی!
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود