Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:


پژوهشگر و نویسنده حوزه سلامت، با اشاره به هزینه های تحمیلی بر نظام سلامت کشور، گفت: انتظار بر این است که در دولت دوازدهم، چرخ اقتصاد سلامت کشور در ریل خودش قرار بگیرد.

به گزارش بی‌باک، مهدی اسفندیار در رابطه با شروع کار دولت دوازدهم و انتظارات نظام سلامت و پرستاران از دولت آینده، اظهار کرد: امیدوارم دولت دوازدهم با تحلیل درست از خواسته های مردم و شرایط موجود جامعه بتواند عملکرد مناسبی در راستای بهبود و حل معضلات اقشار مختلف جامعه از جمله پرستاران داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دولت آقای روحانی در دوره یازدهم توانست یک نوع آرامش اقتصادی را ایجاد نماید و مردم احساس می کنند که آرامشی بر جامعه حاکم شده است، اما دولت در ایجاد تحرک اقتصادی موفق نبود و اگر صحبت تولید کنندگان داخلی را بشنویم می بینیم که دغدغه های آنان هنوز بر جای خود باقی است و بنده بخش عمده این نارضایتی را نتیجه تبعی و عوارض اجرای گران و بی برنامه طرح تحول نظام سلامت می دانم.

اسفندیار ادامه داد: در حوزه سلامت، کارشناسان اقتصاد سلامت، تحلیلگران و پژوهشگران معتقدند که اگر دولت یازدهم همه انرژی خود را بر طرح تحول نظام سلامت نمی گذاشت و هزینه ها را به درستی مدیریت می کرد، دستاوردهای بهتری در حوزهای اشتغال، معیشت فرهنگیان، آموزش، فرهنگ و... می توانست داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به بحث بدهکاری دولت، افزود: انتظار بر این است که چرخ اقتصاد سلامت کشور در ریل خودش قرار بگیرد. اگر قرار باشد دولت به روال فعلی خود ادامه دهد قطعا در ۴ سال آینده این بدهی ها چند برابر می شود و میراث بسیار بدی برای دولت سیزدهم باقی خواهد گذاشت.

پژوهشگر و نویسنده حوزه سلامت در رابطه با انتظارات از دولت دوازدهم ادامه داد: توقع ما از دولت این است که به تجربه آزموده شده دنیای امروز احترام بگذارد و هم در حوزه سیاست گذاری، هم در اجرا وهم در عرصه نظارت نگاهی به تجربیات سایر کشورهای دنیا داشته باشد. به این معنی که بهداشت و درمان تنها یکی از فاکتورهای رفاه مردم محسوب می شود بنابراین دولت به جای اینکه خود را به طور خاص درگیر حوزه درمان کند، در عوض با نگاهی کلان به سیاست های جامع رفاهی بپردازد تا مردم رفاه را احساس کنند.

وی در خصوص شرایط لازم برای تصدی وزارت بهداشت، تصریح کرد: رئیس جمهور، وزیری را برای تصدی وزارت بهداشت انتخاب کند که حقوق اساسی را به خوبی بشناسد. با قانون اساسی و الفبای وزارت آشنایی کامل داشته باشد. وزیری که نداند فقط نبایستی پاسخگوی حوزه عملکردی خود باشد بلکه طبق قانونی اساسی هر وزیری بایستی پاسخگوی کلیت عملکرد دولت باشد، مسلماً نمی تواند کارنامه شایسته ای از خود به جای بگذارد.

پژوهشگر و نویسنده حوزه سلامت در ادامه گفت: امید است در دولت دوازدهم با نگاه بسیار حرفه ای تری به بحث انتخاب وزیران کابینه پرداخته شود و وزیر بهداشت، مثل وزیر فعلی کشور، اطلاعات، ارتباطات، خارجه، جهاد کشاورزی، نفت و معاون اول رئیس جمهور، ارتباط دیپلماتیک و سیستماتیک و سازنده ای با اصحاب قلم و صاحبنظران داشته باشند.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۴۶۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود

مرتضی افقه گفت : من تصور نمی‌کنم بانک مرکزی و حتی همین مجلس که حالا منتقد شده است، بتوانند کاری بیش از آنچه تاکنون دیده‌ایم انجام دهند و مانند سابق نرخ ارز در ایران متأثر از عوامل خارجی  خواهد بود و هرچه به انتخابات آمریکا نزدیک می‌شویم هم محور نرخ ارز صعودی می‌شود.

مرتضی افقه، استاد دانشگاه و اقتصاد دان گفت :به‌طور کلی دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بوده و حالا هم ضعیف است و تیم اقتصادی دولت تیم قدرتمندی نیست؛ چه مدیران بانک مرکزی و چه مدیران وزارت اقتصاد، اما به هر حال دولت اکنون که می‌گوید فروش نفت خوبی داریم، یعنی ارز هم در اختیار دارد و می‌تواند مدیریت کند اما در حوزه عرضه ارز با احتیاط رفتار می‌کند و در عرصه تقاضا هم قادر به مدیریت نیست.

هم‌میهن نوشت: این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه این سخن از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی که نرخ ارز بازاد آزاد را قبول نداریم، چقدر علمی است؟ بیان کرد: «من واقعاً نمی‌فهمم این چه حرفی است که دو مسئول عالی‌رتبه اقتصادی کشور یعنی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می‌زنند. واقعاً قابل فهم نیست زیرا هیچ مبنای علمی و تخصصی‌ ندارد. در بسیاری از اقلام‌ها ارز آزاد برای واردات استفاده می‌شود؛ یعنی خود دولت بهتر از هر کسی می‌داند کشور فقط محدود به همان اقلامی نیست که ارز دولتی دریافت می‌کنند و بسیاری از کالاها با ارز غیررسمی خریداری می‌شوند حتی بعضی از اقلام اساسی. حتی می‌شود گفت ۸۰درصد از واردات ما با ارز آزاد است و من می‌گویم این حرف اگر نگوییم بچه‌گانه است اما حتماً غیرعلمی است.

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • پیش‌بینی ذوالنوری از ترکیب مجلس دوازدهم
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • سردار رادان در جمع اعضای جامعه مدرسین حاضر شد
  • کارگران موتور محرک چرخه اقتصاد کشور هستند