Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- محققان با مقایسه 7 ابزار فیتنس و ردیاب هوشمند سلامت دریافتند که اندازه‌گیری کالری را درست نشان نمی‌دهند. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، ابزارهای فیتنس ظاهراً کمک‌کننده برای مانیتورکردن ضربان قلب و کالری سوزی هستند اما بر اساس یافته‌های محققان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه استنفورد به ریاست «یوآن اشلی» اغلب آنها خطای محاسباتی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ابزارهای بررسی‌شده در این تحقیق شامل اپل واچ، Basis Peak، Fitbit Surge، Microsoft Band، Mio Alpha 2، PulseOn و سامسونگ گی یر اس 2 بودند و از 31 زن و 29 مرد مجهز به چندین ابزار مختلف استفاده کردند و آنها را روی تردمیل قرار داده و از آنها خواستند تا راه بروند، بدوند یا دوچرخه بزنند.

اشلی می‌گوید در این بررسی تنوع سن، جنس، رنگ پوست در نظر گرفته شد تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

نتایج حاصله از ابزار با نتایج حاصله از ابزارهای معمول آزمایشگاهی مقایسه شد که نتایج آن در ژورنال Journal of Personalised Medicine منتشرشده است.

بر این اساس نتایج ضربان قلب در هر دو حالت مطلوب بوده و مثلاً اپل واچ 2 درصد خطا، سامسونگ گی یر اس 2 نیز 6.8 درصد خطا را ثبت کردند.

اما در بخش محاسبه کالری سوزی نتایج وحشتناک گزارش‌شده و مثلاً میزان خطای دستگاه FitBit Surge بیش از 27 درصد اعلام‌شده و یا دستگاهی مانند PulseOn نیز 92.6 درصد خطا را نشان می‌دهد.منبع: خبرآنلاینانتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۱۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان

حجم آب موجود مخازن سد‌های کشور با یک درصد رشد از ۳۱.۹۷ میلیارد مترمکعب در سال گذشته به ۳۲.۳۹ میلیارد مترمکعب در سال آبی جاری رسیده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس تازه‌ترین گزارش شاخص‌های مهم آب و برق (بارش و سدها) شرکت مدیریت منابع آب ایران، ورودی مخازن سد‌های کشور از ابتدای سال آبی تا امروز (۱۶ اردیبهشت) ۲۸.۶۹ میلیارد مترمکعب به ثبت رسیده است، این در حالی است که این عدد در سال گذشته برابر با ۳۰.۳۲ میلیارد مترمکعب بوده است که نشان از کاهش ۵ درصدی ورودی سد‌های کشور دارد.

اما از ابتدای سال آبی جاری تا کنون میزان خروجی سد‌های کشور به ترتیب در سال جاری و سال گذشته ۱۷.۹۸ میلیارد مترمکعب و ۱۷.۴۴ میلیارد مترمکعب به ثبت رسیده است که بیانگر رشد ۳ درصدی است.

حجم آب موجود مخازن سد‌های کشور با یک درصد رشد از ۳۱.۹۷ میلیارد مترمکعب در سال گذشته به ۳۲.۳۹ میلیارد مترمکعب در سال آبی جاری رسیده است و در مجموع میزان پرشدگی سد‌های کشور ۶۵ درصد تخمین زده شده است.

ارتفاع ریزش‌های جوی کشور نیز معادل ۲۱۹.۲ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه دراز مدت (۲۲۱.۳ میلی‌متر) یک درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۸.۱ میلی‌متر) ۱۷ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

این گزارش حاکی است بر اساس شاخص اختلاف سال آبی جاری با متوسط دراز مدت (۵۵ سال) میزان بارندگی‌ها در این بازه زمانی در سیستان و بلوچستان ۶۹ درصد، یزد ۵۶ درصد، خراسان جنوبی ۲۷ درصد و ایلام ۲۴ درصد افزایش یافته است.

این در حالی است که کم بارشی گریبانگیر ۱۱ استان بوده و از جمله قزوین ۲۸ درصد، تهران ۲۴ درصد، خراسان رضوی ۲۴ درصد، سمنان ۲۲ درصد و زنجان ۲۰ درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • حاتمی: آخر بازی تمرکز نداشتیم/ به خطاهای آسیب زننده اعتراض کردیم
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • صادق خان باز هم شهردار لندن شد
  • پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ پزشکانی که میلیاردی جریمه شدند
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ جریمه ها بازدارنده است
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید