Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@23:02:13 GMT

نخل طلای کن به کدام فیلم می‌رسد؟

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۶۱۳۵۲

نخل طلای کن به کدام فیلم می‌رسد؟

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ پدرو آلمودوار اسپانیایی در راس هیات داورانی متشکل از جسیکا چستین، مارن آده، ویل اسمیت، آگنس ژویی، پارک چان ووک، پائولو سورنتینو، فن بینگ‌بینگ و گابریل یارد یکشنبه هفتم اردیبهشت برنده نخل طلای هفتادمین دوره جشنواره فیلم کن را معرفی می‌کند.

پیش از مراسم اعلام برندگان به رسم هر سال در رسانه‌های مختلف بازار پیش‌بینی برندگان داغ است و منتقدان سینمایی از رسانه‌های مختلف نظرشان را در این باره اعلام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جان فراش از هالیوودریپورتر در این باره گفت: «اثر محبوب من در هفتادمین دوره جشنواره کن فیلم «تپش در دقیقه» درباره فعالان اجتماعی در زمینه ایدز است. این فیلم از آن دست درام‌های بی‌منطق نیست و همزمان داستان عاشقانه را در کنار داستان فعالان اجتماعی روایت می‌کند. انتخاب من برای نخل طلای این دوره همین فیلم است.»

او علاوه بر این فیلم «دوران خوب» به کارگردانی برادران سفدی را فیلمی شایسته دانست. داستان «دوران خوب» در نیویورک روی می‌دهد و درباره مردی است که تلاش می‌کند برادرش را از زندان آزاد کند. فراش درباره این فیلم گفت:‌ «فیلم برادران سفدی را خیلی دوست داشتم. رابرت پتینسون در این فیلم فوق‌العاده بود.»



«دوران خوب»

سومین فیلم خوب جشنواره از نظر این منتقد سینمایی «داستان‌های مایروویتز» است. در «داستان‌های مایروویتز» داستین هافمن، اما تامسون و بن استیلر به خوبی بحران‌های یک خانواده را به تصویر می‌کشند.

فین هالیگان منتقد ارشد اسکرین دیلی فیلم‌های امسال را در حد و اندازه آثار حاضر در دوره پیشین جشنواره کن نمی‌داند. سال گذشته نخل طلای کن به فیلم «من دنیل بلیک» رسید و فیلم‌های «فروشنده»، «تونی اردمان» و «او» نیز از جمله آثار مطرح حاضر در جشنواره بودند.

او در این باره گفت: «با دیدن تمام فیلم‌های بخش رقابت اصلی، می‌توانم بگویم امسال برای جشنواره کن سال درخشانی نبود. هر چند که برخی فیلم‌های خوب و سرگرم‌کننده مانند فیلم «دوران خوب» برادران سفدی و «عاشق دوگانه» به کارگردانی فرانسوا اوزون در جشنواره حضور داشتند.»

این منتقد علاوه بر این از فیلم «تو هرگز واقعا اینجا نبودی» به کارگردانی لین رمزی بریتانیایی به شایستگی یاد کرد. در این فیلم خواکین فونیکس نقش مردی را بازی می‌کند که در تلاش برای نجات دختری ربوده شده است. «تو هرگز واقعا اینجا نبودی» یکی از چهار فیلم نیکول کیدمن در هفتادمین دوره جشنواره فیلم کن است.

البته به باور هالیگان کیدمن در فیلم «کشتن گوزن مقدس» نقش آفرینی به مراتب قدرتمندتری دارد. کیدمن در «کشتن گوزن مقدس» نقش همسر جراحی را بازی می‌کند که پسری نوجوان را به خانه‌اش می‌آورد و خطرات بسیاری برای خانواده‌ می‌آفریند.

در این میان جیسون سولومونز منتقد فیلم بی‌بی‌سی درباره فیلم‌های حاضر در این دوره از جشنواره فیلم کن گفت:‌ «امسال انتخاب فیلم‌ها محافظه‌کارانه و متوسط بود. به نظر من باید در انتخاب فیلم‌ها تنوع بیشتری صورت می‌گرفت و دیدگاه پیشروتری اتخاذ می‌شد. فیلم‌های زیادی سفید و غربی بودند و نگاهشان بیش از اندازه به گذشته بود. به نظر من نیاز است که بیش از این از سینمای آفریقا، سینمای چین و سینمای هند ببینیم.»

فیلم‌های برتر این دوره از جشنواره فیلم کن از نظر منتقد سینمایی بی‌بی‌سی «بی عشق» به کارگردانی آندری زویاگینتسف و «مخلوق آرام» به کارگردانی سرگئی لوزنیتسا هستند. «بی عشق» داستان پدر و مادری است که دنبال پسر گمشدشان می‌گردند و «مخلوق آرام» داستان زنی است که به ملاقات شوهرش در زندان ‌می‌رود.

سولومونز در این باره گفت:‌ «سینمای روسیه امسال خیلی قدرتمند بود. به نظر من فیلم «بی عشق» خیلی قدرتمند بود و تمام ویژگی‌های برنده نخل طلا را در خود داشت.»



«بی عشق»

او در ادامه فیلم «ضربان در دقیقه» را نیز شایسته دریافت جایزه خواند و درباره بازی داستین هافمن در فیلم «داستان‌های مایروویتز» گفت: «فیلم «داستان‌های مایروویتز» شیرین و سرگرم‌کننده بود، و می‌توان از همین حالا داستین هافمن را می‌توان نامزد جایزه اسکار بهترین بازیگر مرد نقش مکمل دانست.»

سولومونز باور دارد که فیلم «پایان خوش» به کارگردانی میشاییل هانکه شانس چندانی برای گرفتن نخل طلای جشنواره کن ندارد. «پایان خوش» فیلمی درباره زندگی یک خانواده مرفه است. هانکه پیش از این دو بار نخل طلای جشنواره فیلم کن را از آن خود کرده است.

تا چند ساعت در مراسم پایانی جشنواره فیلم کن برنده نخل طلای جشنواره معرفی خواهد شد. هفتادمین دوره جشنواره فیلم کن یکشنبه ۷ اردیبهشت (۲۸ می) با معرفی برندگان جوایز به پایان راه می‌رسد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۶۱۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • کدام نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه تهران سابقه‌ نمایندگی دارند؟+ جدول
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • راه یافتگان جشنواره پرده‌خوانی و نقالی رضوی معرفی شدند
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان